Http://www.papillon.ro/nuante.asp?ID=6&ID_detaliu=3# intra aici.Iti alegi culoare.Rosie. si eu as zice ca Rave red sau solu red ti-ar trebui tie.
Sper ca te-am ajutat.
Http://www.google.ro/......tp?/imgres nuanta asta nu crd ca s-ar observa foarte tare:)
@BomboanaCuCaramell Te rog sa nu te mai agiti aiurea. Nu ma baga in aceeasi oala cu imbecilii din cauza carora "s`a degradat TPU".Nu ma cunosti, pun pariu ca e prima oara cand ma vezi si cred ca am pus o intrebare destul de normala.
Daca ai fi citit cu atentie intrebarea mea ai fi observat ca am mentionat la sfarsit de ce am postat la categoria asta.Si o spun din nou : am mai pus intrebarea asta o data dar nu mi s`a raspuns; si cum asta este cea mai populata categorie am postat aici.
Nu te mai baga degeaba. Mersi!
Scuze fataa! ti se pare ca culoarea [scuze de cacofonie] parului tau tine de dragoste&sex?!? TPU s`a degradat din cauza voastra rubricile cu diferite teme sunt pentru diferite intrebari puteai sa pui intrebarea la beauty&fashion
Sper ca nu ti-ai ales inca nuanta Ti-as sugera sa nu te vopsesti cu Loncolor sub nici o forma. Am folosit pe aceeasi culoare de par acelasi rosu aprins si in maxim doua saptamani eram aproape la loc. Ti-as recomanda Garnier sau Palette (Garnier, in special )
Anonima17191 întreabă: