Stiu eu raspunsul:daca el iti zice ca te iubeste, iti spune cuvinte frumoase si tu chiar crezi asta, inseamna ca te place dar mai are si el nevoie de putin spatiu, gandeste-te putin.Mai are si el prieteni/e cu care sa vorbeasca sa iasa, dar tu esti ceea mai speciala pentru el. SPER CA TE-AM AJUTAT.BAFTA!
Tocmai, ca i-am acordat spatiu. Dar atata timp cat spui ca iubesti pe cineva nu lasi persoana aceea sa isi faca griji pentru tine si sa nu dai macar un mesaj toata ziua, sau sa ignori mesajele si telefoanele, sa inchizi telefonul cat te suna.
Asa este dar daca vrei explicatii, vorbeste cu el fata in fata, nu prin mesaje sau prin alte chestii.Comunicati intre voi daca va iubiti.BAFTA
Ar trebui sa-l crezi si pe el putin. Poate are niste probleme, ceva important. Si cum poate spune ca te iubelte daca nu te-a vazut deloc?
Daca sunteti din orase diferite nu prea aveti sanse la o relatie serioasa...
Probabil ca ai dreptate. Dar totusi, as vrea sa stiu ce s-a intamplat de ma ignora
Nu cred ca, conteaza varsta. Destul de departe. E o distanta de cam 300km
Uite aici id meu luci_fotbalistu_nr1, da-mi ADD si vorbim
Scuze dar trebuie sa instalez din nou messu' ca nu stiu ce are. Dureaza doar cateva min
Se pare ca esti "sufletul lui pereche" numai pe messenger.
Trebuie sa realizezi ca are o viata a lui, live, in care nu tine sa te includa.
Ca sa-si inchida telefonul si sa nu te sune decat in conditii de maxima siguranta pentru el, se fereste de cineva cu care petrece multe ore.
Tu cam de cine crezi ca s-ar putea feri?
Regret ca te amarasc, dar e mai bine sa incetezi sa te nelinistesti pentru necunoscuti gasiti intamplator pe net, oricat de interesanti ar parea.
Iesi din casa, nu mai pandi messenger-ul, iesi cu prietenele, distreaza-te, fa o plimbare prin magazine, mancati o inghetata si uita-l!
Daca el a putut, poti si tu!
Si cauta un baiat din imediata ta apropiere, o mana calda care te imbratiseaza e de mii de ori mai buna decat o camera web!
Buna!
ti/am lasat un mesaj privat, cu id/ul meu.
am avut si eu candva o relatie la distanta.si poate, te pot ajuta cumva
Pentru ca am zis sa merg pe incredere. Si asa mi-a dat de inteles.
Am verificat telefonul non stop sa vad daca l-a deschis. Cand l-a deschis am sunat si mi-a raspuns. Am vorbit despre cu totul si cu totul altceva. L-am intrebat printr-un sms, daca poate sa trimita macar un mesaj sa imi spuna de ce nu m-a sunat cand a citit mesajele mele sau macar sa raspunda printr-un sms. Au trecut 2 ore si nu am primit nici un mesaj
Imi vine sa plang ca il iubesc atat de mult, dar el ma ignora.
Cat am incercat sa ma abtin de la plans. Acum plang in hohote. Nu vroiam asa ceva
Nu vreau sa te dezamagesc, dar cred ca are o "prietena reala" . Am patit si eu ceva de genul asta, numai ca stam in acelasi oras. M-a invitat la el, vb non-stop prin mesaje, la tel, pe mess, pana intr-o zi cand nu mai era asa de comunicativ. I-am cerut explicatii si intr-un tarziu am aflat ca mai umbla cu o fata... S-ar putea sa ai aceeasi problema.