O conversatie normala se incepe.
,, Buna/Salut ma numesc (...) am...( cati ani ai ) ''
Si sa iti raspund:
Nu te place.
Nu cred ca ea chiar te place crede cu siguranta ca esti simpatic si poate ar vrea sa vorbiti mai mult comporta-te normal cu ea nu ii da semne prea evidente ca iti place de ea si vezi cum evolueaza lucrurile :* succes :* funda?
Daca o persoana se uita la tine gata te place sunt en motive care le facem fara sa fim constienti de ce facem acele lucruri, poate te place, poate nu, daca taci o lua altuca si sigur, noi nu-i putem spune doar tu, ce vrei acuma sai cantam la geam ca o iubesti
Tu consideri ca sunt retardat, sau? Frate, eu am cerut o parere, nu trebuie sa ma inveti cum sa vorbesc cu o persoana.
Ma refer la o privire insistenta, oricand imi intorc capul spre ea se uita la mine.
Posibil sa fie o tipa mai saritoare din fire dar sa nu aiba de aface cu placerea pe care o astepti tu.Trebuie mult mai mult ca sa iti dai seama daca te place o fata.Dar intra in vb cu ea. Daca ea are nevoie de ceva incearca sa o ajuti fa-o sa realizeze ca ti la ea.Fa mici gestuir pentru ea.Alint-o dar sa nu te vada ceilalti colegi. Invit-o in oras si merge-ti la o intalnire!
scarking12 întreabă: