| Waffen18 a întrebat:

O visez pe fata pe care o plac aproape in fiecare noapte, ma gandesc la ea tot timpul, nu mi-o pot scoate din cap Stiu ca o sa veniti cu raspunsuri gen : "Spune-i ca o placi!" Chiar nu are rost sa-i spun asta, pentru ca pe baietii pe care i-a placut le-a luat numarul de telefon si a vorbit cu ei si facusera ea primul pas. Dar si eu vorbeam cu ea pe facebook in fiecare zi ( decembrie ) dar m-am gandit sa nu mai vorbesc cu dansa pentru ca nu mai are rost Au trecut 2 luni de cand nu am mai vorbit cu ea si mi-a trimis mesaj cu,, hey,, ( februarie ) dar i-am spus ca am treaba si ca o sa vorbim mai pe seara... De atunci nu i-am mai trimis mesaj si am ramas asa, vad ca de baga de seama nu prea o mai face, nu-mi mai scrie... Am salutat-o odata la scoala si s-a blocat gen, s-a uitat la mine si dupa si-a continuat drumul ( nu avea o expresie proasta ).
Am fost un prost, fraier!@#%$%& ca n-am vorbit atunci cu ea, puteam sa continui discutia si s-o invit la un suc, mi-am pierdut tot curajul, sunt demoralizat in privinta asta, alta fata ca ea nu mai gasesc vreodata, cred ca si-a dat seama ca nu mai vreau sa continui sa vorbesc cu ea
Intrebarea e : Cum pot uita de ea?

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Esti singurul responsabil de starea ta,sa stii.
Nu faci nimic ca sa fii cu ea si sa o uiti n-ai nici o sansa,daca ai ajuns s-o visezi in fiecare noapte!
Faptul ca ea e cea care face primul pas,nu e o regula,poti sa fii barbat si sa faci tu primul pas,cu indrazneala si masculinitate,posibil sa ramana foarte placut impresionata!
Ai un mod de gandire pasiv si inert,fatalist si complet decurajator,inceteaza!
Vorbeste-i,salut-o,baga-te in seama singur,toti o fac,toti lupta sa ajunga acolo unde vor,tu stai si-ti plangi de mila,ti se pare corect?
Pe urma,ce inseamna " alta fata ca ea nu mai gasesc vreodata ",nu ti se pare o exagerare?
Stii ce populatie are pamantul asta? In fine,sa lasam pamantul,ce populatie are Romania,stii? Chiar crezi ca in tot puhoiul asta de fete,nu mai exista o alta pentru tine?
Te asigur ca exista si te asigur ca vei gasi si altele (deci nu alta,altele!),problema este ca in momentul de fata esti indragostit si oricum,fata ta e intr-adevar unica!
Asa ca,lupta sa-ti oferi singur o sansa,nu astepta inert si nefericit!
Esti in situatia sinucigasului care sta in fata trenului si-l vede ca vine si,desi ii e draga viata, ne explica politicos ca asta e unica solutie!
Un singur pas trebuie sa faci si situatia se va schimba imediat, un salut pe fb, un zambet zilnic, o vorba gentila si fata va deveni brusc curioasa!
Trezeste-te!
Si curaj!

| CoquineNoire a răspuns:

Pic de vrajeala nu ai in tine.
ce e asa de greu sa-i zici: "hey baby, am fost ocupat, a trebuit sa rezolv si niste probleme sentimentale cu 3 foste, imi vroiau toate madularul si nu stiam pe care s-o aleg, intr-un final am facut-o cu toate odata, mi-a intrat madularul in coma, a stat in perfuzii vreo 3 zile continuu (sau cate nu ati vorbit), si iata-ma, frumoaso, good as new, gata sa te trepidez toata in chilotei, sunt aici doar pentru tine..."

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Parca ai fi o 'pizza'! (cu d laughing )
Daca te-a cautat atunci, de ce sa n-o cauti tu acum? Incepe sa vorbesti cu ea, insista sa va vedeti. Si ce daca de obicei aborda ea baietii? Nu e nimic rau daca faci ceva diferit, 'se cauta' big grin
Nu incerca s-o scoti din minte atat timp cat nu e nimic concret in treaba asta. Macar sa te refuze, si stai linistit, macar dispar regretele.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O transformi in trecut.

| Melcul a răspuns:

Daca vrei cu adevarat sa uiti de ea indreaptati atentia catre alta fata. Daca esti cumva indragostit de ea(ceea ce si cred ) si acum zici ca vrei sa o uiti doar asa din razbunare nu uita ca tu nu iai mai raspuns.Parerea mea este ca trebuie sa iti faci curaj si sa mai incerci cu un simplu "buna".

| Shockboy23 a răspuns:

Esti sigur ca vrei sa uiţi de ea?

| Sallaaauuu a răspuns:

Bai pai daca o iubesti nu incerca sa o uiti...pentru ca nu poti, e foarte naspa senzatia.Dar daca este o fata care tine la o relatie serioasa invit-o in oras doar voi doi si fa tot ce poti ca sa o amuzi in acele cateva ore(dar nu o duce la cofetarie, du-o undeva retras)si dupa incearca sa ii mai dai niste mesaje...iar peste vreo saptamana daca ea nu da mesaj inseamna ca nu ai avut bafta

| Sallaaauuu a răspuns:

Nu incerca sa o uiti pentru ca nu poti, invit-o in oras dar nu la cofetarie, intr-un loc retras si daca e o fata care tine la relatie incearca sa o amuzi in acele cateva ore petrecute cu ea, continua cu mesaje cateva zile si dupa daca ea nu da mesaj nu ai avut bafta

| Iforex a răspuns:

Lasa ca trece! Vin altele si altele si altele, iti zic eu asa e la prima iubire.