De ce nu apelezi la consultul unui medic urolog daca consideri ca penisul tau are probleme? El te-ar lamuri ce e de facut. Ia atitudine, nu sta si te autotortura. Cat despre curve, fereste-te de ele! Sunt pline de sifilis, sida si alte boli cu transmitere sexuala.
Ca sa mergi la curve nu trebuie sa fii bine dotat. Atat timp cat dai banul fata te rezolva cu placere indiferent ca ai doar o putzuluica. Asta este nu ai ce face.Capeti mai multa incredere in tine dupa ce o faci prima oara. Nu te lua dupa cei ce vor incerca sa te linisteasca si-ti vor spune ca o sa-ti gasesti si tu jumatatea, nu esti un milog man. Daca nu te infingi calumea n-o s-o gasesti niciodata.asa ca baga mare si fa tot ce-ti trece prin cap ca sa te simti barbat.Fii cu tupeu caci un barbat bun nu este neaparat ala care are scula cea mai mare.
Omule, aduna-te ca nu-i a buna deloc.
La cum vb despre tine esti genu de om usor de manipulat si calcat in picioare de toti. Heeey. wake up!
Ce-i cu tine?
Si ce-i daca nu ai avut o iubita adevarata? Crezi ca eu am avut? Dragostea nu-i ca si comanda AVON, iti suni reprezentantu si HOP SARMAUA vine comanda in 2 zile.
Trebuie sa ai mai multa incredere in tine de ce te lasi asa de prejos? Crezi ca o curva te-ar face fericit? Iti zic eu ca nu, si faza cu prezervativul, eu adesea ii cer partenerei sa mi-l puna Ii mai senzual
Intelege, fiecare om pe lumea asta este frumos in sinea lui, de aceea toti suntem diferiti si unici prin ceva anume. Sunt 100% sigur ca daca tu ai avea mai multa incredere in tine si in fortele tale, ai atrage si fetele la tine si MAI IMPORTANT o viitoare iubita.
SMILE, viata nu-i atat de urata pe cat pare. Mai putina vorbarie, mai multa incredere
Servus si Sarbatori fericite!
Du-te la un psiholog ceva sau la ...transormare pe muchie de cutit.nu stiu. fa-ti o lista cu puncte tari si puncte slabe. si incearca sa iti valorifici calitatile iar defectele sa faci in asa fel incat sa nu te mai supere
Parere tare "buna"mai ai despre tine...intai de toate du-te la in psiholog ceva si ai grija de tine...
anonim_4396 întreabă: