Tu trebuie sa rezolvi asta cu el, lasa fetele du-te la el, vorbeste cu el, invita-l undeva si afli daca te place sa nu
Fetele au obtinut ce au vrut (pentru ca tu le-ai dat sansa, iar el nu stia sa spuna nu) si acum poate ca se simt prost ca te vad ca suferi.
Pe tine nu ar trebui sa te intereseze ce vor ele ci trebuie sa vorbesti cu el, sa vezi daca mai exista vreo sansa sa fiti iar impreuna. Si de data asta nu mai lasa ca gura lumii sa intervina intre voi.
Nu am inteles pana la urma de ce v-ati despartit...adica cine a spus stop. Si de unde stii ca te iubea? Intreb pentru ca nu cred ca daca te iubea le-ar fi luat pe altele in brate in fata ta.
Eu m-am despartit de el din cauza ca acele fete il tot pupau, si stiu ca ma iubea ca nu ii era rusine sa arete ce simnte pentru mine in fata celor lalti colegi, si de atunci ma mai intrebat daca vreau sa fiu cu el dar si atunci s-a bagat o colega
Eu nu cred intr-o iubire care poate fi destramata pentru ca se baga o colega. Baiatul asta nu stie sa zica NU?
Spune.i ce simti, exact cum ai zis mai sus... fi directa si ai incredere in tine. Daca el te.a intrebat din nou daca vrei sa fi cu el, inseamna ca inca te place, deci fa tu primul pas de data asta
Va multumesc, mult de tot tuturor, as vrea sa va dau la toti fundita dar din pacate nu pot, insa oricare dintre voi o sa imi raspunda la alte intrebari va promit ca va dau fundita! si va multumesc tuturor chiar am avot nevoie de sfaturile voastre! sunteti cei mai tari va pup!