| Larysa2013 a întrebat:

Oare ce sa fac? Iubesc enorm un baiat pa care il cheama Andrei, am fost cu el acum un an ( suntem colegi ) numai ca in acel timp alte fete din clasa ii trimiteau biletele si ma barfeau doar ca sa nu mai fiu cu el si sa nu ma mai iubeasca, il tot faceau sa le ia in brate cand eram eu de fata sad si alte fete din alte clase il tot pupau pe obraz, si nu am mai suportat sa mi se spuna din partea celor mai bune colege (prietene) ale mele ca el ma inseala, dar el chiar ma iubea! acum nu stiu ce sa fac il iubesc enorm, uneori stau si incep sa imi curga lacrimi fara motiv, il iubesc prea mult pe acest baiat! si acum acele fete care atunci se dadeau la el, acum tin tare mult sa fiu din nou cu el, isi doresc si ele asta, dar de ce si ce sa fac sa fiu iar cu el? CE POT SA FAC? Fundita happy

8 răspunsuri:
| Liliana1981 a răspuns:

Nu am inteles pana la urma de ce v-ati despartit...adica cine a spus stop. Si de unde stii ca te iubea? Intreb pentru ca nu cred ca daca te iubea le-ar fi luat pe altele in brate in fata ta.

| neutrino a răspuns:

Nu ne-ai spus ca si el te iubea si ca ati fost impreuna... Asa e lumea, rea!

| Larysa2013 explică (pentru Liliana1981):

Eu m-am despartit de el din cauza ca acele fete il tot pupau, si stiu ca ma iubea ca nu ii era rusine sa arete ce simnte pentru mine in fata celor lalti colegi, si de atunci ma mai intrebat daca vreau sa fiu cu el dar si atunci s-a bagat o colega crying

| Ramona569 a răspuns:

Spune.i ce simti, exact cum ai zis mai sus... fi directa si ai incredere in tine. Daca el te.a intrebat din nou daca vrei sa fi cu el, inseamna ca inca te place, deci fa tu primul pas de data asta

| Liliana1981 a răspuns (pentru Larysa2013):

Eu nu cred intr-o iubire care poate fi destramata pentru ca se baga o colega. Baiatul asta nu stie sa zica NU?

| Alexandru0007 a răspuns:

Tu trebuie sa rezolvi asta cu el, lasa fetelehappy du-te la el, vorbeste cu el, invita-l undeva si afli daca te place sa nu

| WildDream a răspuns:

Fetele au obtinut ce au vrut (pentru ca tu le-ai dat sansa, iar el nu stia sa spuna nu) si acum poate ca se simt prost ca te vad ca suferi.
Pe tine nu ar trebui sa te intereseze ce vor ele ci trebuie sa vorbesti cu el, sa vezi daca mai exista vreo sansa sa fiti iar impreuna. Si de data asta nu mai lasa ca gura lumii sa intervina intre voi.

| Larysa2013 explică:

Va multumesc, mult de tot tuturor, as vrea sa va dau la toti fundita dar din pacate nu pot, insa oricare dintre voi o sa imi raspunda la alte intrebari va promit ca va dau fundita! si va multumesc tuturor chiar am avot nevoie de sfaturile voastre! sunteti cei mai tari va pup! happy