Pe Facebook și Instagram am încercat. Măcar acolo mi se dă voie să mai port o conversație. Înainte de inevitabilul refuz din secunda 2.
Ma scuzi dar ai incercat sa te uiti in oglinda si sa-ti zambesti fara sa te judeci?
Suna prosteste dar chiar incearca asta .
Daca vrei sa-ti plangi de mila in continuare, desi nu vad sensul fa asta. Dar daca nu vrei si vrei sa faci ceva altceva, deschide urechile, deschide-ti mintea si vezi ca mai intai trebuie sa-ti placa de tine, dupa aia o sa atragi lume.
Incearca niste terapie sau consiliere, poate prinzi miscarea asa.
Exista grupuri pe Facebook in diferite limbi straine cu oameni cu acelasi interes si hobby, axeaza-te pe asta.
Nimeni nu zice ca viata e usoara, dar poti sa-ti schimbi prim practica perspectiva asupra lucrurilor.
Cică îmi plâng de milă, de parcă n-aș avea motive destule. Bineînțeles că îmi descarc frustrările din moment ce știu că mă agit degeaba. Nu caut să atrag pe nimeni, că n-am cu ce. Nu am nevoie de terapie, ca să mai pierd bani și timp aiurea. Terapie și consiliere pot să-mi fac singur. Nu am timp să stau tot timpul pe Facebook, și nici starea necesară.
Pai normal ca inevitabil refuz din secunda 2, ca asa e pe retele de socializare. Sunt satule de libidinosi ce le scriu, asa ca si atunci cand un altfel de om, cu alte intentii le scrie, il refuza in secunda 2, cum zici tu.
Intotdeauna gandirea ta se reflecta si asupra celorlalti. Daca tu esti complexat dintr-un motiv, le va sari in ochi celorlalti si vor crede la fel. Crede-ma ca puterea gandului e uriasa.
Daca vrei sa mai accepti vreun sfat in acest sens, eu iti sugerez sa faci un efort si sa fii pozitiv o perioada. In acea perioada, incearca sa eviti abordarea pe net, ca aia e o abordare de prost gust, si sa incerci in realitate. Dar nu merge cu ideea "sa vezi ca ma refuza curva", ca atunci ii transmiti ideea.
Refuz eu sa cred ca niciuna nu va iesi cu tine, macar la o cafea cum zici.
Și ce, crezi că în realitate n-am fost refuzat? Tocmai de aia am apelat la rețele de socializare, dar nimic nou, tot peste lepre cu pretenții dau și acolo.
Mai lasă-mă cu gândirea pozitivă, când stai singur o viață și ești refuzat non stop nu ai cum să dezvolți o gândire pozitivă. Gândirea este rezultatul experiențelor prin care treci. Da, niciuna nu va ieși cu mine, pot crede asta. Tind să cred că indiferent cât de nasoală a fost situația, am încercat din toate puterile să fac ceva să ies din starea aia. Atât că nu am avut cum, de unde și cu cine.
Prietene, nu ai cum sa zici ca ai stat o viata singur, ca ai doar 22 de ani.
Fara gandire pozitiva nu reusesti nimic bun in viata.
De ce alegi tot "lepre cu figuri"? Îndreaptă-te si tu spre una serioasa.
În primul rând ca să te realizezi în viață trebuie să fi împlinit ca om. Iar când stai o viață în singurătate nu poți avea judecata limpede. Eu unul în viața asta n-am văzut partea bună a lucrurilor. Și 22 de ani sunt o viață, în cazul meu.
Vai ce ghinionist sunt, numai peste nasoale dau . Că restul sunt excepționale, într-adevăr. Mă rog, mă opresc aici că iară îmi amintesc de tot și de toate.
Poate erai genul disperat sau le propuneai ceva,da chiar sa nu vrea o intalnire ma mir, eu unu mam vazut cu fete de pe net,am fost refuzat dar asta e,eu cautam sex iar toti imi spuneau sa imi fac prietena pentru a face sex,da stiu e o tampenie sa crezi asta, pana dai de iubire te inveti minte, mam vazut cu urate,dragute,frumoase, ba erau proaste,ba cautau printi, ma uimit o fata din Austria cu parinti de acolo, era la un curs aici, sincer era total diferita, modul cum vorbea, cum se comporta arata clar o superioritate de educatie, inteligenta
Mai exista varianta de a te castra chimic, cu antiandrogeni.
Nu sunt disperat deloc. Odată cu trecerea timpului începe să-mi pese tot mai puțin de relații, femei.
Dar tu ai niște amici pe la facultate sau din alta parte? Ești timid în viata reala? Incearca sa vorbești cu o fata care nu te atrage, sa capeți încredere. Fa ți prieteni cu care sa mai ieși, nu neapărat prieteni adevărați ci de socializare
Nu am amici niciunde. Nu mai sunt timid din liceu. Nu văd de ce să vorbesc cu fete care nu mă atrag. Sincer, nici mai am atâta încredere în oameni încât să-mi fac prieteni.
Aici e problema. Ești un pic antisocial și nu e ok la 22 ani. Trebuie sa ieși cu băieții sa râdeți, la o bere, ascultați o muzica, etc. Ți am zis nu trebuie sa fie prieteni f buni ci sa mai ai cu cine sa ieși. În principiu nu e greu, trebuie sa ai grija doar sa nu fie golanasi, sau țărani, lucrurile se vor mai schimba
Și ce dacă sunt asocial? Nu am timp și nici dispoziția necesară să ies pe terase, baruri, etc.
Nu sunt suficiente care sa recunoasca, dar noua, femeilor, ne plac barbatii increzatori. Si cand spun "increzator", nu ma refer la "insistent", ci la un stil de comunicare direct.
Eu una as prefera un tip care sa-mi spuna " trebuie sa iesim candva", in loc de " vrei poate sa iesim candva?".
Daca ai inteles ce-am vrut sa spun, intreaba-te ce fel de tip esti tu. Apoi, ridica-te si gaseste-ti o femeie!
Succes!
Pai cum vrei sa fii cu fete daca tu stai in casa si nu ti place sa iesi? Cum sa cunosti? In general atunci cand socializezi iti poti face si relatii? Tie cum iti place sa ti petreci timpul?