Cu ce fete să fiu, când niciuna nu mă vrea? Observ asta mereu. Nu stau tot timpul în casă, am și alte activități(gen facultate). Știu că o să spui ai colege acolo și nu știu ce. Da am, dar ori sunt luate deja, ori nu sunt interesate de mine. În timpul liber mă joc la PS4, mă uit pe laptop și mai și ies să fac mișcare.
"Ridică-te și găsește o femeie"-Stai cuminte, s-au dus demult ocaziile alea. Nu e cazul de așa ceva și nici nu mai vreau. După ce am încercat o viață întreagă și n-am avut niciun rezultat chiar că mi s-a tăiat cheful definitiv, nu mai am nicio așteptare. Greșeala mea a fost că v-am tratat ca pe niște prințese, am zis să nu-mi bat joc de ce va fi. Ia te uită că n-a fost nimic, și în tot acest timp voi fete/femeile m-ați văzut ca fiind un fraier, s-au mai bine zis nu m-ați văzut. Eu unul mi-am pierdut ani buni din viață încercând fără rezultat. Așa că am lăsat speranțele deoparte. Așa cum am stat singur o viață, așa mai pot sta încă cel puțin atât.
" Greseala mea a fost ca v-am tratat ca pe niste printese, am zis sa nu-mi bat joc..."
Tind sa-ti dau dreptate, dar e o nebunie sa crezi ca toate femeile sunt la fel.
Nu sunt toate la fel, doar marea majoritate. Am cunoscut și fete calumea, doar că erau luate. Mi se pare logic. Pe alea libere nu le mai găsesc nici să vreau.
Nu este adevarat. La varsta ta nu au cum sa fie toate luate. La orice varsta poti sa tii faci iubut sau iubita dar trebuie sa socializezi sa maresti cercul sa cunosti mai multe persoane care pot fi singure,
Poate că nu toate sunt luate, dar alea libere nu le mai găsesc. Mie unul mi se pare mult prea târziu la 22 de ani pentru prima relație. Nu contează ce voi face de acum încolo, contează doar ce s-a întâmplat până acum, contează doar lipsa mea totală de experiență. Asta sunt întrebat, că ce-am făcut până acum, că am o problemă, etc. Așadar, cum soluție nu există merg înainte cu ce am, sau în cazul meu cu ce nu am.
Nu e chiar asa tarziu, trebuie sa ai curaj, esti tanar. Dupa ce ti vei face o relatie nu v a mai conta ca nu ai avut
Eu știu că treaba asta cu relația implică 2 oameni. Și nu ai experiență, nu ești candidat. Și odată cu trecerea anilor, tot mai slabe șanse de a găsii pe cineva.
Saptamana asta de ce nu ai fost? Ca tii post si nu mananci carne?
Nu țin post, doar mai aștept ca să mă pot pregătii psihic. De aceea săptămâna viitoare e numai bine să merg.
Rautate? Daca il incurajez ti se pare ca sunt rea? Sau daca o fata te refuza inseamna ca are neaparat inima rea?
Nu i-am zis nicio secunda sa-si faca doar de forma. Nu e imposibil pentru nimeni sa isi faca o prietena, daca te uiti pe strada o sa vezi ca tot felul de oameni au relatie. Cu mentalitatea asta nu va rezolva nimic, daca isi plange doar de mila fiindca l-au refuzat 2-3 femei.
Ce te face sa crezi ca e usor? E usor sa gasesti unul care te vrea in pat si gata, dar e foarte greu sa gasesti un om care sa te iubeasca intr-adevar, chiar si fara partea sexuala.
Bă proasto, tu arăți bine. Ție ți-e ușor să găsești pe cineva. Pentru mine e imposibil să găsesc pe cineva. Am încercat toată viața să am pe cineva lângă mine. Și ce să vezi, situația mea nu corespunde cu cerințele și pretențile de viață bună ale gagicilor.
Se vede din limbajul tau de ce ti-e imposibil sa gasesti pe cineva.
Nu e treaba ta de ce nu-mi pot găsi eu pe cineva. Da, ghinion maxim ce pot spune. Hai să fim sinceri, în realitate tu ai fi aia care m-ai privi în scârbă, mi-ai spune că ai gagiu sau m-ai lua în bătaie de joc că ce am făcut până acum. Tu te-ai gândit că după 22 de ani de stat singur nu am conceptul de a fi cu cineva, nu am puterea și încrederea de a tine pe cineva lângă mine. Îmi trebuie timp să mă obișnuiesc cu ceva care pentru mine în momentul de față este parcă de pe altă planetă. Fără start nu există continuare. Dar n-am cu cine, cu voi femeile nu se poate bagă oricine în seamă. Dacă n-are experiență, mașină, mușchi îl dați la o parte.
Și fizicul contează într-o oarecare măsură. Nu poți sta cu cineva de care ți-e scârbă.