anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare de ce au ajuns fetele in halul asta? Oare de ce isi incep viaţa sexuala de la varste fragede? Si cand li se spune pe nume adica ca sunt curve fac ca toate animalele, de ce fac asa le doare adevarul? Nu sunt constiente de ce fac? Nu sunt constiente ca vor merge in fundul iadului, ca plata pacatului este moartea? Sufletul, inima lor nu le spune ca nu e bine ce fac? In urma cu trei saptamani la liceu dupa ce au terminat ora de religie nu stiu cum a venit vorba de s.x.O fata a inceput sa zica de fata cu toata clasa ca ea nu crede ca e pacat daca face treaba aia cu baieti. Adică se da singură de gol ca practica asta.Ma intreb asa nu se simte? Adica frate, sora cum sa spui de fata cu toata clasa chestia asta. Dumnezeu a lasat sexul pentru a se inmulti oamenii dar sa nu se inmulteasca cu oricine.Sa faca treaba aia, dar nu in afara casatoriei.Parintiilor educativa copiii!

Răspuns Câştigător
| Ayuu a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu viata lui. oricum ma enerveaza la culme toate curvele si cocalarii, pitipoancele si toate persoanele astea cu mentalitate inferioară. pentru inceput o fac si ele de curiozitate si motiv de lauda, dar si ce mai motiv. si tot acele persoane, ființe umane, daca se pot numi asa, se crizeaza ca ele is tari si pnm. frate, du-te pe centura daca vrei P... adica da rolling on the floor) mai faci si un ban pe chestia asta si nu mai stam noi sa-ti ascultam mofturile de fufa in călduri. oricum ele o fac pentru atenție si dupa din placere, ca doar na, sa fie curve pana la capăt ^^ si cum am spus, e viata lor si fac ce vor cu ea, dar cand le vad ca gasesc motiv de lauda din asta.

63 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica spui ca pe baza unor exceptii, tu ai formulat o regula generala? Pentru ca logica functioneaza invers, generalizezi in baza procentului predominant si nu invers.

Nu am folosit argumente, pentru ca era o intrebare. Incercam sa-mi satisfac o curiozitate si nu sa iti dovedesc o axioma.

Inceteaza in a-mi mai cauta motive, relatia asta nu poate functiona daca unul dintre noi cauta tot timpul nod in papura. Accepta-ma asa cum sunt!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru corbulalbrosu):

M-ai facut curios, imi explici si mie cam cum, in ce forma se investeste intr-un prieten? laughing

| IsabelaIssa a răspuns:

In mare parte televizorul si internetul sunt de vina, dar si educatia primita acasa.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

"Cel mai pretios lucru pe care il detin:este Dumnezeu."

Trageti-o cu el atunci si lasa pe altii sa traiasca cum cred ei.
Pe de alta parte si tu si ea veti ajunge tot hrana pentru microorganisme si viermi, viata aia a ta vesnica de care ai auzit nu e decat o poveste frumos ambalata, dar fara nici o baza reala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Holiday):

Aolo, aolo cum poti sa zici mai omule asa ceva? Ai grija ce vorbesti.

| pufulescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai inteles total gresit Biblia! Dumnezeu nu e un monstru razbunator! Vai de sufletul preotului care ti-a bagat asa ceva in creier, acela va arde in Iad.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

Aolo, aolo...cum va mai pacalesc astia cu spiridusii...

| pufulescu a răspuns (pentru Holiday):

Pe mine ma impresioneaza ca discursul unor crestini a devenit atat de radical si stupid precum racnetele islamistilor ( nu musulmanilor, e o diferenta ) care isi indeamna adeptii sa puna centura cu dinamita pe ei si sa se arunce in aer ca sa ajunga in raiul cu 77 de virgine.

| LoveSleep a răspuns:

Vezi-ti de păpușile tale.

Din pacate nu ti l-a spalat Dumnezeu ci un popa, un individ fara prea multa minte din moment ce isi invata enoriasii sa judece si sa urasca pe semenii lor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru pufulescu):

De ce crezi tu ca am inteles total gresit Biblia? Poate am gresit ca am pus această intrebare dar in Biblie scrie sa nu curviti.Curvari nu vor ajunge in Rai. Daca se vor pocai si le va parea rau de ce au facut cu siguranta vor merge in Rai.

| Drolja a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda

Ai inteles gresit ce scrie acolo pentru ca judeci alte fete si le urasti pentru ceea ce fac, desi faptele lor nu te afecteaza direct. Nu e asta esenta si invatatura crestinismului, ce spui tu seamana mult cu islamul radical, aceia despre care auzi tu la tv ca pun bombe si taie capete. Si acei indivizi isi justifica crimele prin faptul ca victimele lor erau niste pacatosi! Apoi ai mai spus ca D-zeu o sa le arda in Iad pe fetele alea, sau ceva de genul asta. Rusine preotului care te-a invatat asa ceva, sa crezi intr-un D-zeu razbunator. Sa nu intelegi ca ti-am raspuns fiindca am ceva cu tine, sunt chiar furios pe acel cap de dop care ti-a bagat ideile astea in creier, tu esti prea tanara ca sa analizezi si interpretezi.

| Lawliet14 a răspuns:

Puteti sa spuneti ce vreti de Maria dar e cu capul mai pe umeri decat multe.

| Hitback a răspuns (pentru RobertMoon):

Ai luat bacul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru pufulescu):

Recunosc am gresit ca am pus intrebarea asta.Sunt constienta ca o sa fiu judecata intr-o zi De Dumnezeuppentru această intrebare si voi lasa capul in jos de rusine. NU trebuia sa pun o astfel de intrebare acum imi dau seama ca am gresit ..Nu le urasc fac ce vor doar intrebam de ce au ajuns asa.Nu stiam motivele dar na din greseli se invata.Mai bine stau in banca mea si sa ma pocaiesc cum trebuie ca daca nu iadul ma asteaptă si pe mine.In Biblie scrie ca lacomii, curvarii.etc nu vor ajunge in Rai.Si daca nu vir ajunge in Rai vor merge in Iad. Dumnezeu e bun dar si un foc mistuitor.E greseala mea nu a oamemilor nici a lui Dumnezeu.

Nu trebuie sa fii suparata sau rusinata ca ai pus o intrebare! Ai facut foarte bine de fapt, ai aflat si alte pareri despre o situatie. La varsta ta e mai bine sa intrebi despre orice decat sa iti faci idei singura. Mai revino cu intrebari, eu te asigur ca nimeni din cei care au raspuns aici nu s-au suparat pe tine, desi au avut opinii contrare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lawliet14):

happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu consider ca sexul nu este un pacat daca il faci cu persoana iubita, de preferat dupa casatorie. Unele fete au ajuns asa din lipsa de interes a parintilor fata de ele sau din cauza midelelor primite din jur. Eu... nu stiu cat de bine o sa fiu inteleasa aici, nu cred ca exista iad, ci noi venim pe pamant pentru a ne inbogati experiantele. Daca acele fete vor acel mod de experiente nu avem ce le face. Nu e bine sa judeci oamenii, mai ales ca fiecare are o" poveste" si un trecut care poate i-a influentat sa aleaga o cale.

| Emmabujor2002 a răspuns:

Pentru ca nu au cei 7 ani de acasa sau asa cred ele.ei de cuvinta

| Alcyon a răspuns:

Daca-ti incepi viata sexuala la varste fragede, nu inseamna ca esti curva. Doar femeile care fac sex pe bani sau cu nspe barbati pot intra in aceasta categorie. Nu uita ca acum cateva sute de ani, femeile se maritau de la 14-15 ani, ca asa erau vremurile. Asta le facea curve?
Cat despre partea cu arsul in focul iadului, fetele respective nu cred in asa ceva. N-o sa ma apuc eu sa-ti dau tie lectii, dar incearca sa pastrezi simtul realitatii. Credinta oarba, poate sa faca mai mult rau decat bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ți-ai ales bine locul să spui asta. Sunt mai mulți atei decât Creștini aici (nu că am ceva cu ei), iar ei te vor combate cu orice preț. Deși da, sunt de acord cu tine în tot ce ai zis.

| RobertMoon a răspuns (pentru Hitback):

Toate intrebarile tale sunt despre calculator, deci esti un obsedat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alcyon):

Ai inteles total gresit. Curva e aia care umbla din barbat in barbat facand treaba aia.Iar femeia care face sex pentru bani e o prostituata.Si acum sute de ani femeile se maritau daca nu mai rezistau asa singure.Acele femei nu sunt curve. Femeile maritate nu sunt curve! Deoarece ele fac treaba aia doar cu barbatul lor. Daca o fac si cu alti barbati curvesc.

| AirănMeidăn a răspuns:

eheh, hormonii sunt de vina
problema e mentalitatea ta. "sex doar dupa casatorie fiindca dumnezeu cu siguranta exista ca doar, asa scrie in biblie"
uite, corpul nostru e pregatit de la varste ceva mai fragede decat 18 ani pentru contact sexual. tu poti "alege" sa zic asa cand iti incepi viata sexuala. e treaba fiecaruia cand o va face. si nu, nu e un pacat sa *stai ca ii voi zice pe nume* faci sex
fiindca se vede clar ca, consideri ca dumnezeu exista, tu crezi ca el ne-a lasat pe pamant ca sa stam ca un stalp si sa nu simtim nimic? sa ne irosim viata incercand sa nu "pacatuim"? sau sa ne-o traim? stiu deja ca nu vei fi de acord cu mine, deci nici nu ma mai chinui, cred ca am scris destul

Intrebaril au fost puse in trecut. Acum am invațat multe. Imi place ca judeci oamenii dupa coperta nu dupa conținut. Oricum tot astept un raspuns. Ai luat bacul? Vad ca de rusine ai sters raspunsul ala de analfabet.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Le place maciuca :->

| RobertMoon a răspuns (pentru Hitback):

Da, am luat bacul daca tot iti pasa atat de mult, iar raspunsul acela nu l-am sters eu, am intrat pe TPU in versiunea de pe telefon, iar Google Keyboard iti corecteaza scriul cum vrea daca nu esti atent.

Inteleg. Si eu scriu de pe telefon, dar am dezactivat optiunea de keyboard care sugerează/completează textul pe care il scriu.
Daca am gresit cu ceva sa şti ca nu a fost cu intenție. Aparențele inseală. Nu mereu dar inşeală

| DomnishoaraTPU a răspuns:

Îmi place cum gândeşti.
Ai mare dreptate, Maria 1277.
Aceste lucruri se întâmplă deoarece în ziua de azi lumea a înţeles greşit democraţia.
Dacă Dumnezeu spune să nu-ţi judeci aproapele, iar el să nu te judece, asta nu înseamnă că trebuie să devii stricata/hoaţa/mincinoasa satului.
Dar cine să ne asculte?!
Mai e şi că la noi în România, educaţia rutieră şi sexuală nu se învaţă în şcoli astfel mulţi tinerii ajung delicvenţi sau desfrânaţi.
Deci...Chiar, cine să ne asculte?!
N-ai văzut? Cum ai pus întrebarea cum au sărit câteva piţi ca arse ca să spună că e o găselniţă religioasă sau că eşti tu urâtă şi nu o piţi norocoasă ca ele.
Deci...

Întrebări similare