Fiecare face ce vrea cu viata lui. oricum ma enerveaza la culme toate curvele si cocalarii, pitipoancele si toate persoanele astea cu mentalitate inferioară. pentru inceput o fac si ele de curiozitate si motiv de lauda, dar si ce mai motiv. si tot acele persoane, ființe umane, daca se pot numi asa, se crizeaza ca ele is tari si pnm. frate, du-te pe centura daca vrei P... adica da ) mai faci si un ban pe chestia asta si nu mai stam noi sa-ti ascultam mofturile de fufa in călduri. oricum ele o fac pentru atenție si dupa din placere, ca doar na, sa fie curve pana la capăt ^^ si cum am spus, e viata lor si fac ce vor cu ea, dar cand le vad ca gasesc motiv de lauda din asta.
Sincer,chiar îmi place cum gândeşti.
Deşi NU TREBUIE SĂ JUDECI OAMENII!
Dar CE SPUI ESTE 100% ADEVĂRAT!
NU TE LUA DUPĂ TOATE ACELE PIŢI CARE-ŢI SPUN CĂ TOT CE SPUI E O GĂSELNIŢĂ RELIGIOASĂ SAU CĂ TU AI O MENTALITATE ŞI O CREDINŢĂ OARBĂ ŞI CĂ TU EŞTI URÂTĂ!
ELE SUNT DOAR INVIDIOASE CĂ EŞTI DEŞTEAPTĂ! IGNORĂ-LE!
DAR ŞI TU GREŞEŞTI CĂ LE JUDECI!
Nu am judecat pe nimeni. Incerc sa le spun unde vor merge daca vor continua asa.In iad vor merge daca nu se pocaiesc.Cine sunt eu sa judec? Sunt un nimic incerc sa le zic sa se trezeasca sa nu mai doarma in pacat ca Dumnezeu va reveni si ne va judeca de orice fapta de orice gand cu greu vom iesi de la judecata.Sa se opreasca din curvie tinerele din ziua de astazi, sa nu se mai lase calauzite de diavolul. Vorbesc foarte serios ca in iad se duc cu toti cu baieti. Biblia, cuvantul lui Dumnezeu spune asta. Nimeni nu poate sluji la doi stapani! Ori cu mamona ori cu Dumnezeu sa-si aleaga cat timp mai este har!
Dumnezeu are tot dreptul sa judece.Fiecare face ce vrea cu viata lui dar sa se gandeasca de sute de ori inainte de a lua o decize..Isi alege calea stramta sau calea larga plina de placeri.