| RAY a întrebat:

Oare de ce cand vorbesti cu o fata nu se poate ca partea materiala sa intre in discutie?
azi discutam cu o fata nici macar nu ma cunoaste si imi spunea ca nu are banii si batea apropouri sa-i dau eu, aiurea

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare cu ce il duce capul. haios ca in ziua de azi baietii sunt considerati imaturi dar toti fetele cer bani de la iubitii lor si nu invers. nu prea stiu eu cum cineva se poate crede matur stand pe banii parintilor si cersind bani lui "pisi".

15 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Daca tu numa din astea pescuiesti, cine ti-i de vina? big grin
Eu nu am nicio cunostinta care face asa ceva. Alea care fac din astea...e CLAR ce hram poarta.
Asa ca de acum inainte foloseste-ti creierul si tine cont de experientele anterioare!

| Suck a răspuns:

Nu stiu de ce ai o obsesie pentru partea financiara, de multe ori cand ti-am vazut vreun raspuns, era legat de bani. Ok, sunt si fete materialiste, adevarul e ca femeile nu pot alege intre "scula" si bani. Majoritatea merita doar folosite in egala masura cu suma cheltuita pe ele. Exista si femeile care isi doresc o familie, fidele, iubitoare, grijulii dar adesea acestea au parte de barbati care nu le stiu aprecia.

Ca sa atragi o fata de casa trebuie sa fi la inceput un fel de baiat rau, asta le impresioneaza deoarece e ceva diferit de ceea ce sunt ele, le creste adrenalina.

| RAY explică (pentru Suck):

E adevarat sunt obsedat de ei, fara ei nu pot exista ei imi dau ce imi doresc

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Sex vs banii, asta e realitatea, aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Mda. baietii vor sex fetele vor bani. mai ma uitam la o intrebare de a ta si o blonda zicea ca se asteapta la "Pisi" sa ii dea bani de ceas si ieseala cu fetele rolling on the floor. una e sa ii dau eu prietenei mele ca vreau una e ca o pitipoanca sa se astepte la asta de la o relatie, eu zic ca e o diferenta mare. poate gresesc

Prima mea iubita nu era materialista nu i-am dat un cent din contra ma ajuta cu banii doar ca ma mintea mult, adv e ca eu o vad pe ea in toate fetele amice

anonim_4396

Sunt si fete de treaba omule stai linitistit. peste multe tampite/materialiste am dat pana la actuala prietena. suntem de 4 luni impreuna si nici macar in ziua de azi nu m-a intrebat cat am salariul, deci da, nu sunt toate praf din fericire.

Sincer ma bucur sa aud asta, mai ales ca esti baiat imi da speranta ca e adevarat ce spui, deci ma bucur, eu vb cu o fata de doua zile la telefon dar nu stiu inca nu ne-am vazut are doar 16 ani

anonim_4396

Cam naspa de tine. mereu am incercat sa nu ma incurc cu minore, asa fetele au mintea sucita, astea pana in 18 sunt si mai rau.

| missme99 a răspuns:

Pentru ca e normal sa ne intereseze.
Nu vorbesc aici de extremele, alea care stau cu botu tuguiat si cu mana intinsa la pisi dar atata timp cat o femeie isi cauta un partener, e normal sa se uite inclusiv la potenta financiara.
De acord ca nu trebuie sa fie musai un criteriu de eliminare dar hai sa fim realisti...in ziua de azi, faci ceva fara bani? Nu.
Materialistele se cunosc si se vad, niciodata nu vor sta de vorba cu tine daca nu vad din start ca ai masina wow si arunci cu bani. Deci daca alegi sa stai totusi de vorba cu una din ele, e vina ta. Stii din start la ce te "supui".
Cat despre celelalte, mie mi se pare perfect acceptabil sa intrebe si de aspectul asta.

| RAY explică (pentru missme99):

Deci asa zisa iubire e de fapt materialism, deci ori ca ai iubita ori ca mergi la prostituate e acelasi lucru, sincer raspuns ai dat asa e, banii vs sex

| missme99 a răspuns (pentru RAY):

Nu ai inteles absolut nimic din ce am spus eu.
Tu cam ce vrei de fapt? Pe una cu care sa nu vorbesti niciodata de bani? Chit ca stai cu ea o luna, chit ca stai 10 ani? Sau cum?
Daca tu compari faptul ca intr-o familie, relatie, ce naiba ai, uneori unul din parteneri il sustine financiar pe celalalt, cu mersul la curve...e clar. Ai frustrari. Fie nu ai avut bani si ai fost respins de multe ori, fie ai avut si te-ai lasat fraierit de papusele d'astea interesate.
Mi se pare oricum ca orice ar spune oricine care nu e de acord cu tine, la tine va intra pe o ureche si va iesi pe cealalta asa ca nu ma mai obosesc.
Te stiu de cel putin 3 ani aici pe site (eu sunt la al treilea cont). Imi pare rau sa vad ca tot cu aceleasi idei ai ramas, la fel de furios pe femei si pe lucurile normale din lume.
Nu vrei una care sa stea cu tine pentru bani, ia-ti una mai bogata ca tine. Dar atunci tu vei fi ala materialist...hmm...aiurea nu?

| RAY explică (pentru missme99):

Vreau un singur lucru sa nu ma dezamageasca fie el uman fie el un obiect atat vreau,eu nu dezamagesc pe nimeni adica incerc asa nu vreau sa fiu dezamagit, atata vreau, materialismul e ceva normal cu toti suntem materialisti, nu e adevarat asta sunt o fiinta rationala, oricine imi da dovezii ca n-am dreptate sunt complet de acord cu persoana respectiva, indiferent de subiect

Frate eu nu ma incurc cu nimeni, am multe planuri nu stiu de unde sa incep, atatea de facut, daca vreau sex banii ma ajuta, doar sa-i fac, doar am vb cu ea atat, adv e ca vorbeste mult si nu-i bolovana e chiar inteligenta

| princess004 a răspuns:

Ce profitoare.