| source a întrebat:

Oare de ce fetele bag mereu scuzele ca nu au timp de o relatie, ca nu e momentul potrivit etc. de ce nu sunt sincere?! si se ascund mereu si trebuie sa le ghicim.

Răspuns Câştigător
| ny11 a răspuns:

1.Poate ca nu sunt pregatite pentru o relatie, 2. Poate nu plac acel baiat si nu vor sa il jigneasca, 3.Sunt rusinoase si cred ca daca se fac de ras, daca gresesc atunci cand se saruta si miiii de alte motive... Sper ca ti-am fost de ajutor!

17 răspunsuri:
| lorykiss9710 a răspuns:

Pentru ca le este frica!

| SEkaty3 a răspuns:

Pai..asa sunt fetele..insa nu toatetongue
Poate e un alt mod de a le spune baietilorr ca nu vor o relatie cu ei..nu vor sa-i raneasca...asta ar fi o optiune.
O alta optiune..ar fi ca poate chiar nu sunt pregatite, si poate asta nu e o scuzahappy
Si pana la urma, asta e rolul unui baiat..sa ghiceasca ce e in mintea fetelor!happy
te-am pup:*. sper ca ti-a fost de ajutor rasp meutongue

| source explică:

Uneori nici ele nu stiu ce vor de la ele, si mai tarziu regreta..cred eu

| xlollypop a răspuns:

Eu sunt fata dar nu sunt asa. eu sunt genul mai direct, care vrea sa cunoasca pe toata lumea si cu chef si distractie si iesiri mereu. singurele dati in care bag scuze sunt cand un baiat mai timid de care nu mi place(mie nu-mi plac timizii) vrea sa fie cu mine si daca i-as zice exact ce gandesc l-as rani foarte tare si nici nu as fi cu el din mila pentru ca altfel mi-as bate joc de el fara sa vreau.:*:*

| Maui a răspuns:

Si sinceritatea ii raneste pe unii baieti, mai bine sa zica pe ocolite, ca n-au chef de voi.

| deliaa_5419 a răspuns (pentru source):

Adevarat habar n-avem ce vrem si dupa regretamcrying

| source explică (pentru xlollypop):

Ai dreptate thinking dar la inceput de o "relatie" n-ai cum sa stii caracterul persoanei, uneori si prima impresie conteaza si incercam sa o facem cat mai placuta, ce alegi ipotetic zis, dintr-un baiat care se distreaza mereu alea alea dar nu prea si-a facut planuri pentru viitor si unul care nu se distreaza in fiecare zi ca e preocupat de viitor si de viitorul job-ului sau si se distreaza cand are timp si chef; am dat un exemplu random

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru deliaa_5419):

Bine ca macar o fata recunoaste laughing) ai votu meu

| deliaa_5419 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai rade ca oricum baietii is mult mai nehotarati decat fetele, si mai orgoliosi! bai deci mie sa nu-mi spuneti ca nu sunteti asa ca stiu exact cum ganditilaughing ma pun in locul vostru si e gravlaughing

anonim_4396

Nu am zis ca nu e asa stai tu lin laughing, dar nu e ca si voi sunteti chiar exacte, asta vroiam sa zic, si da mai ales cand e vb de orgoliu la baieti e de rau laughing

Voi sunteti niste....deci n-am cuvinte doar ca un barbat foarte rar ia decizii bune in viata lui! nbtongue

anonim_4396

Fiecare invata din greseli nimeni nu se naste invatat, nb
ps: ce parerea atat de rea ai despre noi de ai pus acolo?laughing

| NeneaGogu a răspuns:

Unele sa-si bata joc (ca asa sunt ele ale dracu) altele din frica deoarece nu stie ce e in capul baiatului

| source explică:

Fiecare are orgoliu lui, dar uneori trebuie sa mai lasam putin din orgoliu ca sa obtinem ce vrem

Ce am pus? oricum sa-ti zic ceva baietii sunt mult mai buni, cuminti cum vrei tu decat multe fete, foarte multewinking dar eu nu ma numar printre alea ca altfel nu as zice astalaughing

anonim_4396

laughing e bine atunci

winking