Pai.
Poti sa le analizezi pe toate, siiiii incep.
1. Unii aleg sa nu spuna adevarul pentru ca va fi dureros insa altii il spun chiar daca e dureros, deci ambele sunt egale insaaaa e mai bine sa spui adevarul.
2. Da, asta conteaza intr-o relatie sa aveti incredere unul in celalalt si daca va certati incercati sa spuneti ce va deranjat si sa nu mai gresiti, comunicarea este cea mai buna, eu asa procedez.
3. Paii stii cine alege? Doar cel/cea care nu te iubeste cu adevarat.
4. Cum spuneam numai cei lipsiti de iubirea adevarata inseala.
Sper ca te-am ajutat.
De multe ori nu spunem adevarul,din cauza lasitatii,incercand sa-i protejam pe cei de langa noi,pe cei iubiti,ii scutin de o suferinta,cu toata ca nu este bine,in cele din urna adevarul va iesi intotdeauna la iveala.Da,o relatie este mai puternica bazata pe incredere si adevar.DA,intr-adevar majoritatea cuplurilor se sfarsesc din cauza infidelitatii unui partener, e trist...dar de multe ori prietenii sunt cei care alimenteaza dorinta de a fi infidel, ar trebui schimbate obiceiurile, anturajul, dar in primul rand trebuie vointa multa...
Le ie frica sa zica adevarul ca persoanei caruia vrei sa-i zici sa nu o ranesti sau invers
daca esti fata sa-i zici unui baiat ca nu mai vrei sa stai cu el, nu stii cum va reactiona (daca va reactiona agresiv)
Si de acea ii asunde si il inseala cu perosana dorita
Le e greu sa spuna adevarul in fata deoarece se simt anxiosi (le este frica) cu privire la faptul ca vor fi respinsi sau aratati cu degetul.
Conteaza cel mai mult intr-o relatie, dar prefera sa minta probabil ca asa vor parea mai impresionanti.
Aleg sa fie cu mai multi/e probabil pentru ca nu si-au gasit partenerul ideal sau pur si simplu sunt uneori avizi dupa placere.
Le place uneori sa insele pentru simplul fapt ca vor mai multa placere. Psihologic vorbind barbatii sunt poligami din fire. De rezolvat nu cred ca rezolva mai nimic cu inselatul si ca tot vor fi prinsi candva.
Poate pentru ca accea persoana e mai buna decat tine... Are ceva in plus decat tine daca s-a a dus la ea?
Poate i-a a dovedit ca o merita /iubeste mai mult decat tine. Se simte mai protejat la el/ea decat la tine.
Sau poate nu te iubeste de loc pe tine si vroia doar sa-si bata joc de tine.
Sunt foarte multe variate ...ar fi frumos sa o intrebi si sa iti spuna adevaru nu sa te minta.
Sincer acum eu unul apreciez mai mult sinceritatea deoarece nu-mi place sa fiu mintit. De atatea ori mi s-a intamplat ceva nasol cand am facut ceva si am recunoscut. (Am luat amenzi, a sunat-o diriga pe mama etc. )...
Da....de asta eu nu sunt de acord sa am o relatie la, locul de munca sau bloc sau cartier
Majoritatea ati spus ca le e frica si etc, dar nu e mai bine sa spuna ei in fata adevarul decat sa afle ceilalti singuri? Dupa aia o sa fie mai rau, raniti
Sa dau un exemplu!
Eu sunt sotia si tu sotul
Vin seara de la servici si iti zic ca de vreo 3 luni te insel si ca vreau sa divortam!
Sotul daca reactioneaza agresib si o bate?
De asta multi nu zic adevarul...
Eu zic ca e mai bine sa punem punct unei relatii, cand vedem ca ceva scartaie, nu mai merge, intervine monotonia, mai bine o luam fiecare pe alt drum....asa nu mai ranim pe nimeni. Daca ajungem la faza *ADEVARUL IN FATA*...si atunci vom fii raniti, INEVITABIL, chiar daca avem doar intentii bune, si vrem sa fim corecti fata de cealalta persoana, tot ranim sentimentele celeilalte persoane..nu?
Nu...eu am stat 8 luni cu una din Timisoara in care ma vedeam cu ea cel putin odata pe saptamana eu fiind in bucuresti...si dupa 8 luni am venit pe la ea intr-o zi si era in gara se, saruta cu altu, si m-am dus aluia i-am zis bravo frate esti barbat si ei i-am zis puteai sa fii sincera acum bafta nu eu pierd tu pierzi
De multe ori intervine monotonia ceea ce duce la distantarea dintre doua persoane. De obicei persoana care inseala realizeaza ce a facut de abia dupa ce si-a pierdut persoana iubita... Unii oameni sunt de parere ca daca nu zic adevarul nu vei suferii asa de rau dar este mai dureros atunci cand aflii ca persoana in care aveai cea mai multa incredere te-a tradat. Acest lucru a devenit o rutina zilnica... si din pacate nu se poate schimba in anumite cazuri. Insa cel mai bine e sa inveti sa nu mai pui la suflet toate lucrurile rele. si atunci nu vei mai suferii prea mult. invata sa fi indiferenta in anumite situatii.