Eu sunt in asentiment cu tine. SI intr o perioada in care nu imi doresc ca oamenii sa se apropie de mine mult prea mult, sa se indragosteasca sau sa ma indragostesc de cineva. Pe scurt, inteleg exact faptul ca ti ar prinde bine sa vorbesti cu cineva deschis, despre orice fara sa existe riscul ca unul din voi sa se apropie prea mult. Si eu am asteptari de genul, pur si simplu sa socializez, sa ma simt bine si sa nu am presiune si stres pe umeri sa zic asa. Cat despre Cluj, degeaba e mare cum zici tu, ca e plin de fel si fel de personalitati si tu ai nevoie de cineva cu care sa rezonezi. Si daca ai gasi pe cineva in sensul asta, cu siguranța o sa apara si schimbarile. Am observat ca esti putin dur cu tine si probabil si asta iti alimentează starea. Si eu sunt din Cluj, daca te pot ajuta cu ceva, sau doar sa vorbesti, m as bucura. Eu sunt genul care mereu ma inteleg mai bine cu persoanele mai mature si sunt si o buna ascultatoare in caz ca ai nevoie sa te descarci sau sa discuti pur si simplu cu cineva impartial si care cu siguranța nu te-ar judeca. Inteleg si faptul ca ai renunțat la prieteni, am trecut si eu prin faza asta si pentru mine a fost cea mai buna decizie. Erau anumite diferente care mie personal nu imi aduceau nimic bun. SI a fost mult mai bine sa ma indepartez. Am tinut aproape doar persoanele cu care chiar as putea discuta, nu si persoanele de implutura. Nu e nimic gresit in a fii selectiv. Ai nevoie de persoane care sa rezoneze cu tine si sa iti fie motivatie pentru a face anumite activitati sau macar sa ti se para mai interesante. Daca vrei sa discuti, poti sa mi scrii in privat, poate iti pot fii de folos.
Bro, tu nu esti ala de m-ai mintit ca esti fata si esti din Craiova? urat, urat
cat despre intrebarea ta
Incearca sa citesti Biblia si sa mergi la Biserica si sa crezi in Dumnezeu frate, sa-i multumesti pentru toate binecuvantarile pe care ti le da zi de zi
si cat despre lene, ce o sa faci cu lenea frate? lenea te trage in jos si e un pacat mare.
Angajeaza-te si tu undeva unde ti-ar plăcea si crezi ca te-ai descurca, job-uri sunt doar sa vrei sa faci ceva.
O sa cunoști multi oameni minunați, si du-te si la sala frate, o sa iti creasca increderea si motivatia in tine si o sa vezi lumea cu alti ochi.
Ai incredere ca stie ce zice baiatu
Nu te-am mințit cu nimic, noi doi n-am mai vorbit deloc până acum, nici măcar nu cred că am interacționat până acum pe TPU. Ieri mi-ai dat cerere de prietenie și ți-am acceptat-o, nu știu dacă ți-am urmărit vreodată întrebările dar sigur nu am vorbit în privat, deci nu puteam să-ți spun că sunt fată din Craiova. Urmărește-mi postările, vei vedea că nu-s troll și că nu există neconcordanțe în ceea ce zic / între ceea ce postez.
Cel puțin eu te văd că fiind un băiat foarte educat, după felul în care mi-ai răspuns la întrebări, nici de cum un ciudat.de asemenea ești un băiat foarte citit. Alt lucru pe care îl apreciez la tine este faptul că nu-ți pasă de părerea lumii.
Aș fi vrut să fiu mai mult ca tine.
Nu te intelege lumea ca nu stie ce si cum cum e cu psihismul uman, ca daca ar cunoaste ar intelege repede.
Ai niste probleme, ai probabil o depresie, anxietate care te face asa, ca altfel nu parea ai avea cum sa ajungi asa.
Sau ai altceva.
Nu e gresit ce vrei tu, daca nu iti face rau, e foarte okey.
Ciudat e un termen popular, se zice esti diferit in sens negativ fata de ceilalti.
Nu e nici o problema in tot ce faci sau nu faci, doar sa-ti fie tie bine, dar mai bine ai afla care e cauza ca sa o rezolvi, ca sa iti iei viata inapoi.
anonim_4396 întreabă: