anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare este prea repede sa imi pierd virginitatea la 16 ani?:-ss...

32 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti fata, este prea repede. La varsta asta, colul tau uterin e intr-un plin proces de maturizare care se face prin rotatie. Acum este foarte vulnerabila zona cea mai sensibila a colului, zona de debut a cancerelor de col uterin. Inceperea vietii sexuale inainte de 17 ani jumatate reprezinta principalul factor de risc pentru cancerul de col uterin si peste 90% din femeile care fac asta vor avea de-a lungul vietii cel putin leziuni precanceroase de col uterin.
Apoi gandeste-te ca dupa ineperea vietii sexuale, va trebui sa te duci regulat la ginecolog, la 6 luni daca incepi viata sexuala inainte de 18 ani, anual daca o incepi dupa 18 ani. Conform legii, minora poate fi consultata ginecologic doar cu acordul unui parinte sau utore, asa ca va trebui sa mergi cu unul dintre ecestia la medic.

| Flav a răspuns:

Wow, inca esti virgina?

nony
| nony a răspuns:

Dar unde or fi frate toate virginitatile astea pierdute thinking

| liz23 a răspuns:

Da

| SweetCandy a răspuns:

Daca te consideri matura si poti sa mergi mai departe dp o despartire nejustificata sau mai stiu eu ce complicatii, cred ca da...adica depinde de tine, degeaba iti spun eu ca nu daca tu simti ca a venit marea clipa!
nu uita de prezervativ!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da este prea repede si nu iti pierzi numai virginitatea ci si sanatatea.

| madagascar a răspuns:

Cand o sa intalnesti o persoana care o sa te iubesca si care sa te respecte, atunci poti sa faci acest lucru, cand o sa alegi acest moment trebuie sa fie ca vrei tu nu pentru ca vrea el.prima data o sa te marcheze deci incearca sa ai o amintire frumoasa cu prima data. oricum trebuie sa mai cresti sa te mai maturizezi un pic

| Encore a răspuns:

Faci cum vrei...

| daii a răspuns:

Cam da..ar fi recomandat sa va incepeti viata sexuala de la 17 ani in colo...

by daiiwinking

| Marry:X a răspuns:

Wow:O:O:O:o.Asa tarziu?:O:O:O:o deja esti fata batrana>:O la 12 ani e moda acum;happy. Asa ca fugi repede ca ramai in urmahee hee. Acum serioshee hee logic ca e devreme pentru ca pentru ca mai tarziu poti face cancer de col uterinbroken heart, dar daca simti nevoia:*, simte-te bine.Succes si o noapte de neuitat:*

| Liada a răspuns:

Eu am 18 si inca sunt virgina...prietenul meu ma sustine in asta

| nutzu' a răspuns:

Nu este prea devreme... dar trebuie sa ti-o incepi cu cineva care chiar merita... un baiat de treaba ...nu genul de baiat smecher...care o sa-si bata joc de tine dupa.

| Andreeagen a răspuns:

Yo personal zic sa mai astepti sa iti traiesti adolescenta si mai ales sa te gandesti bine cand si cu cine iti vei pierde virginitatea.
Eu nu inteleg unde e graba... O sa ai toata viata timp de asta eu personal as mai astepta...
Si alegeti cu grije partenerul cu care iti vei incepe viata sexualahappy
Numai bine!

| AllenTJ a răspuns:

Tu ce crezi? E mai bine sa iti raspunde noi sau tu? Crezi ca esti pregatita? Crezi ca partenerul tau e pregatit? Daca da, atunci scucces

| nitro99 a răspuns:

Virginitatea nu trebuie privita ca un lucru de care vrei sa scapi cat mai repede. gandeste-te bine ce, cu cine si cand vrei sa faci..sa nu ai regrete dupa aceea. parerea mea este ca esti in la o varsta prea frageda si ca ai destul timp. Daca faci sex sub presiunea unei persoane care vrea cu orice pret sa ajunga cu tine in pat mai bine nu o face. vei regreta dupa.

| rebelutza4u a răspuns:

Da, eu iti spun sa mai astepti pana ai 17, ani jumate... acum tu sti faci ce crezi

| sHock a răspuns:

Da...estetongue

| aisha01eu a răspuns:

Daca te simti pregatita, atunci poti si nu e repede. Si nici daca te prinde "20 de ani" si inca esti nu esti ciudata (aviz celor care ne pun la zid!)

| ramonna a răspuns:

Da, daca aveti mult timp de cand sunteti impreuna si daca il cunosti destul de bine. Daca nu, mai asteapta.

| ButterFly_8644 a răspuns:

Cand doresti. tongue
Sau ce tii cont de parerile noastre?! big grin

| flysky a răspuns:

Esti buna de bagat in Guiness Book.

| Miяu a răspuns:

Cu siguranta

| evilspoon a răspuns:

Nop, eu zic sa mai astepti pana la nunta. batranii stiu dc happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne iarta-ma, cum sa fie prea devreme, o colega de-a mea a pierdut-o la 13 :-| si alta la 14, deci prin concluzie NU, nu e prea deveme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as spune ca nu ii repede daca ai incredere in persoana apropiata ii totul oky

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer...eu am 17 aproape si ink sunt, iar prietenul meu ma sustine

| NoName_6957 a răspuns:

Mama ta stie ce vrei sa faci? Cred ca ea ti-ar da cel mai bun sfatbig grin

| vitalik a răspuns:

Cum se perde verginiti
tea

| vitalik a răspuns:

Cum perzi verginitatea?

| budokay a răspuns:

Nu ai specificat daca esti fata sau baiat! Daca esti baiat...numai pierde timpu ca pe urma fac amici misto de tine! Daca esti fata mai asteapta si tu macar pana la 17-18 ani tongue

Întrebări similare