anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare isi mai doreste cineva langa el in ziua de azi o persoana care nu a avut nicio relatie?

25 răspunsuri:
| ririsa a răspuns:

Eu

| ElSueno a răspuns:

Asta ma intreb si eu sincer sa fiu, mai ales ca eu sunt si baiat si n-am avut niciodata o relatie, intalnire etc. Nu m-au prea interesant lucrurile acestea pana acum recent.

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

De ce nu? Atunci când îți place de cineva nu îl judeci dacă a avut o relație sau nu. Îți place si punct.

| munteanuionvictor a răspuns:

De ce nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.Nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Who cares?
Nu sã sti cã oricine vrea sa audã cã ai avut 100 de relatii inaintea luilaughing iti bati capul cu chestii degeaba, la oameni nu le pasã câte sau dacã ai mai avut relatii, saruturi, sex. Toti vor sã audã ca in PREZENT esti a lor!

| Pool77 a răspuns:

Personal nu.
Nu am rabdarea necesara sa explic unui nou venit in lumea relatiilor ce si cum.
Nu am rabdare sa-mi bat capul cu toate prostiile.
Nu am rabdare sa stau dupa fata respectiva n luni ca nu se simte pregatita.
Nu am rabdare sa scot din ea vorbe, ca pana la urma daca n-a avut relatii pana acum si arata bine, inseamna ca e o problema cu ea, mizez pe timiditate.
Un lucru e cert, daca se termina relatia mea actuala, urmatoare o sa fie foarte greu de gasit, eu neavand rabdare deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, clar.

| Raniaa a răspuns:

Aww, cu câtă dramă defilezi pe aici! day dreaming

| CleanHeart a răspuns:

Normal.

| Seba2013 a răspuns:

Pai asa ii modelul original, sa iti doresti pe cineva care este singur si nu a avut nicio relatie. Deci asa este schema originala lasata de Dumnezeu si care o practica oamenii onesti care se ridica la standardul ei.
Faptul ca ideologiile si oamenii imperfecti au adulterat acest concept, nu insemna ca trebuie sa te iei dupa ei. Ei subapreciaza acest concept pentru ca stiu ca nu se mai ridica la nivelul lui, au dat gres candva. Vezi povestea cu vulpea si strugurii. Cand vulpea si-a dat seama ca nu este capabila sa ajuna la struguri, a inceput sa subaprecieze strugurii care i-ar fi mancat cu multa pofta. Dar neputand ajunge la ei, a inceput sa ii subaprecieze.
Totusi cei normali trebuie sa aiba un pic de ingaduinta fata de cei nenormali, pentru ca poate nu au avut mintea la cap. Asta depinde de tine, trebuie sa ii treci prin "piatra de incercare" ca sa le vezi sufletul.
http://www.garbo.ro/......e-lor.html
http://e-povesti.ro/fabule/vulpea_si_strugurii/

| Freya1 a răspuns:

Da mai sunt si sunt chiar foarte apreciati (mai ales fetele)

| alina2k18 a răspuns (pentru Freya1):

Iti dai seama ce apreciate suntwinking credeam ca inteligenta si eventual aspectul fizic primeaza, nu faptul ca o fata este atat de timida si introvertita si nu e in stare sa aiba o relatiewinking si niciunul nu se uita la eA, eventual sa fie si o din aia mega nasoala laughing de iti moare cum o vezi laughing)
Cine dracu sa isi doreasca asa ceva?
NIMENI!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Da sunt multe persoane care isi doresc asta.

| RAY a răspuns:

Mereu vrem ceea ce nu avem, iar cand avem acel lucru ne batem joc de el/ea, asa functioneaza specia umana victoria, apropo ce varsta ai?

| SG1995 a răspuns:

Nu prea, pana si virgini vor experte. laughing

| Freya1 a răspuns (pentru alina2k18):

Am auzit foarte multi baiati ce isi doresc o fata ce nu a avut un trecut amoros.
Eu am o prietena ce nu are experienta in ale dragostei (iar sex nu a facut de loc) si sa stii ca este foarte dorita si curtata si nu este nasoala doar nu a vrut ea sa isi faca o relatie sau sa experimenteze iubirea in adevaratul sens al cuvantului.Iar barbatii fara experienta chiar daca se zice ca nu prea sunt cotati eu am o relatie cu un baiat de genul (a avut o relatie dar asa...) si chiar mi-a placut asta la el ca l-am putut modela oarecum dupa mine si am ajuns la un consens bun.
Acuma fiecare dupa cum doreste si simte.Nici eu nu sunt la prima iubire ca am experienta a 8 ani de raltie (cu fostul) si in fine dar zic ca mai sunt persoane fara experienta ce sunt apreciate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine mori singur decat sa fii cu o persoana de genul. Iac!

| Pz a răspuns:

Da si eu îmi doresc

| qieiqpalz a răspuns:

Majoritatea fetelor incep sa aive fite si nu cred ca se uita la un baiat care nu a mai avut iubita si care nu stie sa sarute si chestii de genul

| UnAdolescentTimidSiSincer a răspuns:

Da, eu fix asta caut.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru alina2k18):

De unde sti tu? Poate e atat de frumoasa incat nici un barbat nu are tupeul necesar sa o vrajeasca laughing

| YellowAngel a răspuns:

Se poate ca da.
Acum depinde de situatie. E discutabil.

| Lichan1 a răspuns:

Nu știu dar mie mi-ar plăcea ție ți-ar plăcea?