| RAY a întrebat:

Oare o fata daca nu e atrasa fizic de un baiat ar putea simti ceva in viitor altceva decat sal vada ca pe propiul frate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred. Daca nu exista atractie fizica e imposibil sa existe o relatie...macar o atractie cat de mica trebuie sa fie.Sau,daca nu, baiatul ar trebui sa compenseze asta cu alte calitati...dar eu de exemplu nu as putea fi impreuna cu cineva daca nu ma atrage deloc fizic.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Tu esti o fata sincera, serioasa, ai dreptate

Corect asa e, restul fetelor imi vindeau sperante false, eu nu am cerut sperante si adevarul, bravo

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Si sperantele sun bune, dar pentru cei slabi, ce nu pot sa infrunte adevarul.

Corect asa e, cei care se mint ca fizicul nu conteaza

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Da

79 răspunsuri:
| RAY explică:

Namjin = persoana cu multiple conturii pe TPU, ce legatura are intrebarea cu mine?

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Mistocarule laughing
Nu mă împac deloc.
Pup

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Te cunosc eu sys

| Drimmero a răspuns:

Buna intrebare, nu cred... dar nu se stie niciodata, Ray, sunt cazuri si cazuri.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Dar tu man ai putea sincer vedea o fata care nu te atrage dar este surioara ta ca iubita?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Ti-am mai zis, nu vad pe nimeni ca pe sora mea, as putea sa ma indragostesc de o fata care nu ma atrage fizic la inceput, daca tot vorbesc cu ea, vad cum e, daca are calitati multe, ma rog

Dar nu cred ca persoana iubita nu te atrage si fizic

Evident ca ma atrage si fizic, aia e prima impresie cum s-ar putea spune, de acolo pleaca toate.

Corect,bine noi daca nu placem o fata rar pastram legatura cu ea, ele in scimb cauta sa adune multi, multi prieteni miliarde frate

Nu stiu daca asa le place lor sa colecteze 'fraieri' cum s-ar spune care pun suflet pentru ele,, chiar nu as vedea rostul, sa caute sa te amageasca, in loc sa ti-o zica direct.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

"Ti-am mai zis, nu vad pe nimeni ca pe sora mea"
Eu ce papuci sunt, mă, Pinocchio?

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Tu esti tu, ceva mai mult de atat)))))!

Mama?
straight face

Nu,,doar una e S...stii raspunsul!

Tu esti tu, ti-am mai zis)))

Nu înțeleg nimic sad. Fii mai explicit!

Era un nume pe care il purta cineva, acela era 'Socrela',, iti amintesti?

Nu mă refeream la asta. Ci la cine sunt eu. Las-o pe socrela laughing

)))) Simpatico!

Esti... hmm, fata care mi-a intrat la inima, e bine asa? de care-mi place si asa mai departe.

Ce faci, pisi? Declarații în direct?! laughing

Da' ce are? Doar sunt barbatul si trebuie sa-mi asum si responsabilitatile )))).

blushing când mă ceri?

Dupa ce-mi rezolv o parte din probleme, vin personal si te cer, promit!

Vrei sa te cer d-acasa? smug

Nu ai tu curajul asta laughing

Hai ca facem spamm!

Si ca sa-ti raspund,, de unde stii ca n-as avea curajul asta?

N-ai, n-ai. Știu eu.

Daca tu zici, asa este,, dar nu se stie niciodata cum te trezesti cu serenade))))

rolling on the floor sigur că da! Te cred, pisi.

Bine,, mato, nu mai zic nimic, las la voia intamplarii.

Voi doi porumbeilor

La ce te referi, Ray?

La conversatia romantica intre voi doi

laughing mda, ce mai romantism.
Drimmi nu mă mai vrea. S a rupt lanțul de iubire

Naspa,las ca va impacati iar la o noua intrebare

| Freya1 a răspuns:

Da

| RAY explică (pentru Freya1):

Atunci de ce foarte rar se intampla ca o fata sa accepta iubit un prieten din lista ei de prieteniei? pe tine daca nu te atrage x fizic dar vb cu x si il vezi ca pe un frate l-ai putea vedea ca un iubit?

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Se intampla de multe ori sa nu iti placa fizici cineva sa il bagi in zona de prietenie iar o data ce petreci mult timp cu acea persoana sa realizezi ca are alte lucruri care sunt pe placul tau. Vorbind foarte des atasandute de el chiar si frateste va permiteti anumite lucruri printre care si cel de a va cunoaste mai bine iar calitatile lui psihice si sufletesti, mentaliatatea, gandirea, conceptia de viata sa iti pacaleasca subconstientul si sa incepi sa realizezi ca de fapt o fi el grasut, micut, sau etc dar are ochi frumosi totusi parca ii sta parul mai bine azi etc pana ajungi sa te atraga si fizic pe prisma calitatilor psihice si sufletesti o sa ajungi sa il placi intrutotul.Eu am patit ca pe un om pe care nu il placeam fizic si ziceam nuuuu :O sa ajung sa zic bai nu stiu ce am avut da esti frumos

Ceva platonic naty, da sex nu ai face cu respectiva persoana

| Freya1 a răspuns:

Ray am avut 8 ani cu el si acum sti tu celalalt caz tot la fel

In cat timp ati fost impreuna?

O saptamana prima si o luna doua a doua

Ce inaltime avea?

| Freya1 a răspuns:

1.82 si 1.72 am coborat in jos laughing

Daca era mai mic ca tine l-ai fi acceptat naty?

Daca simteam ce ti-am descris in mesajele precedente da de ce nu. Daca eram pe aceias lungime de unda gandire stil de viata etc cred ca incepeam sa ii vad trasatura asta draguta.

Cool,tu esti o floare rara

| AnastasiaK a răspuns:

Eu cred ca da. Am fost cu un tip pe care il cunoscusem cu 5 ani inainte sa inceapa relatia. Iar, la inceput(cand abia ne cunoscusem), eu aproape ca o luam la fuga cand se apropia de mine ca mi-era sa nu ma vada prietenii cu el laughing Pueril, stiu, dar fiecare are copilariile lui laughing

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Eu n-as putea sa iubesc un baiat pentru care nu m-as simti atrasa fizic. Trebuie sa existe totusi o mica conexiune, altfel... bye bye.

| RAY explică (pentru DenisaNicoletaG):

Si eu la fel denysa

Răspuns utilizator avertizat
| FoxyM a răspuns:

Ray,atractia fizica poate sa fie si la inceput si pe parcurs.Asa mi s-a întâmplat mie cu fostul cand la inceput nu ma atrăgea mai deloc desi era amuzant, prietenos si respectuos.Pe parcurs am inceput sa simt atractie fata de el si chiar simteam bine in preajma lui. Sfarsitul a fost unul groaznic pana a început să devină violent cu mine.
Dar tot ce pot sa-ti zic este sa iesi in zone unde exista frecvent femei si sa poti sa-ti găsesti pe cineva, desigur daca iti doresti.Lasa lumea virtuala si iesi pe afaricahappy

| RAY explică (pentru FoxyM):

.Lasa lumea virtuala si iesi prin africa
ok, asa voi face

| anonyymuusss a răspuns:

Sincer, Îți pot vorbi doar din experiența. O fata se simte atrasa de un băiat dacă nu e frumos, pentru ca vede altceva in el. Și cu cât îl cunoaște mai bine, se poate îndrăgosti de el, dacă și el simte la fel și este ceea ce își dorește ea, ca și om.

| RAY explică (pentru anonyymuusss):

Chiar daca e mic de inaltime?

| anonyymuusss a răspuns (pentru RAY):

Poate e și ea mică de înălțime

| RAY explică (pentru anonyymuusss):

Nu stiu ce sa cred ce sa nu cred din raspunsuri, de ce respingeti un baiat de la prima intarnire daca fizicul nu e baza, cine stie unde e adevarul

| anonim123453313 a răspuns:

Daaaaaaaaa

| RAY explică (pentru anonim123453313):

De curioitate cati prieteni care nu le ai placut fizic au devenit iubiti tai?

| anonim123453313 a răspuns (pentru RAY):

Prietenul meu actual, suntem impreuna de 4 ani laughing. Pe parcursul relatiei, l-am ajutat sa isi expuna partile lui sexy iar acum este o mare bunaciune. Dar inainte, era naspa rau, sincer spun tongue

Cat timp timp ati fost prieteni inainte de a intra intr o relatie? eu cred ca te a atras fizic de la bun inceput ca numai continuai daca te speria

O saptamana ne-a luat pana am format o relatie. Aveam de ales intre el si un prieten foarte bun al lui. Celalalt arata foarte bine dar el ma atras mai mult gandirea lui si imi acorda toata atentia pe care o voiam eu. Si acum imi acorda toata atentia, are grija de mine, ma alinta, se pisiceste, merge peste tot pe unde vreau eu, accepta si lucruri care nu ii prea convin lui pe moment ( exp: daca eu vreau acum sa merg la un film comedie si in acelasi timp este unul de groaza, renunta la ideea lui si merge unde vreau eu chiar daca i-ar fi placut sa vada filmul de groaza. Bine inteles ca data viitoare las si eu de la mine si mergem si unde vrea el). Asta inseamna sa ai o relatie, sa va intelegeti perfect, sa faceti totul impreuna, sa va iubiti cu adevarat.
La inceputul relatiei eram in coltul celalalt al orasului fata de el, aveam treaba si mi se facuse rau, ei bine chiar daca eram la inceputul relatiei si nu avea niciun interes, el cand a auzit ca imi este rau, nu a acceptat sa fiu acolo singura si a venit, m-a luat imediat, m-a dus pana acasa in brate.

Mai rar asa ceva, ce sa spun nu am cuvinte, dar tu ca fata arati bine?

Stai linistit ca nu arat rau laughing. Dar eu am invatat ca nu aspectul fizic este cheia fericiri unei relatii, comunicarea, intelegerea, sinceritatea, iubirea si fidelitatea. Am avut destui iubiti frumosi si pot spune ca degeaba au fost iubitii mei laughing, nu m-am inteles cu niciunul la fel de mult ca si cu baiatul acesta. Si sa stii si tu ca nu exista om in viata asta urat, exista oameni care nu stiu sa isi expuna trasaturile lor frumoase ( aici nu inseamna ca trebuie sa vezi tate si cur).

Sper ca nu minti doar ca sa dai sperante false, e inalt?

De ce sa mint? laughing Are 1, 80

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim123453313):

"Si sa stii si tu ca nu exista om in viata asta urat" Serios? Nici asta? https://www.google.it/......ps?/search

Lai placut ca era inalt si poate si dragut

| anonim123453313 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred ca ai vazut tu asemenea oameni in Romania, si multi dintre ei au probleme de sanatate

In afara faptului ca avea si are fund bombat si buze mari, nu vedeai nimic la el. Se imbraca oribil, nu stia sa se aranjeze

Dar fata cum o avea?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim123453313):

Nu ai raspuns la intrebare. Ai spus ca nu exista oameni urati. Deci, e ala sau nu urat? Si nu toti au probleme. Tipa asta ( https://www.google.it/......ps?/search ) Am vazut/o ieri pe Youtube si era cat se poate de normala. Chiar spunea ca primea intrebari de genul " te sperii cand te uiti in oglinda".

Naspa rau. Adica, daca ai posibilitatea sa iti lasi o barba calumea, de ce nu ti-ai lasa-o ( dar bine inteles trebuie sa ai grija de ea, sa ii dai contur, nu sa o lasi boschetareste). Trebuie sa stii sa te pensezi si tu, trebuie sa stii sa te epilezi pe piept, sa stii sa iti epilezi mainile si picioarele daca ai nevoie ( desi unele femei cred ca este sexy asa ceva, dar mie nu imi place), trebuie sa stii sa iti faci si tu o masca pentru fata( cand te speli seara ia o farfuriuta si puneti bicarbonat si cu apa sa iasa o pasta si freaca-ti fata cu ele sa iti scoti impuritatile, punctele negre, pielea moarta dar ai grija sa nu te iriti) sau te dai cu ulei pe corp, cu crema hidratanta, sa iti faci si talpile, mainile, sa stii ca nu este o rusine sa iti faci unghiile cu lac de unchii sau cu oja hidratanta (transparenta), sa iti tai cuticulele, sa te tunzi si tu cum iti sta mai bine. trebuie sa stii sa te imbraci si tu mai frumos ( cu un blug skinny, cu un pantalon frumos tot asa mai strans pe picior). Cum arati?

| anonim123453313 a răspuns (pentru anonim_4396):

Intr-adevar nu arata bine, dar asta nu inseamna ca un om cu moralul scazut, ca ray este urat. Eu in fiecare an ma plimb in toata Romania, si nu am vazut niciodata un asemenea tip de om

Nu ca nu cred ca poti sa isi imbunatatesti fizicul nu spun asta, ba poti cu vointa, ambitie