| Saturday a întrebat:

Of...Am o intrebare cat o poveste(cine ma asculta dau funda!) :Acum cateva zile(sambata)am cunoscut un baiat:Ximi place de el(desi el e putin cam tampit la cap ca-i cam emo la freza si place sa ii se spuna emonellaughing )Ideea e ca am id lui. vorbim mai mereu pe mess.ma baga in seama daca nu-l bag eu desi de multe ori l-am bagat si eu in >seama:". El are 3 prietene de-ale mele in top la hi5. m-a bagat si pe mine a4a. apoi s-a certat cu una din ele si m-a bagat pe mine p 3 fiind ultima.si m-a rugat sa-l bag si eu in top.Ehh.apoi i-am zis ca pe 3? si el mi-a raspuns cu o alta intrebare:"da' eu ultimu'?". Apoi i-am zis ca si eu sunt ultima in topul lui si suntem kit. Mi-a dat dreptate.{Apoi a zis ca el si daca ar avea 100 de pers in top pe mine m-ar tine tot pe 3straight face. I-am zis ok}Apoi mi-a tr o poza cu el, e simpatic.Si m-a intrebat daca e frum, eu nu am stiut ce sa-i spun si i-am dat un "hee hee". Acum vrea sa ne vedemhee heeVroiam la inceput. Dar acum nu mai vreau pentru ca m-am uitat pe profilu' lui de hi5 si o avea pe presupusa "prietena" pe locu 3 iar eu din nou pe 4. I-am zis ca l-am scos din top{chiar l-am scos} si ca stie el de ce. Mi-a zis ca nu stie. I-am zis eu de ce si a zis ca daca vreau ma baga si pe primul loc numai sa fiu multumita.batting eyelashesI-am zis s-o lase balta sisa ma scoata.In toate povestea asta intra si fratiso{asta e inainte sa se intample treaba cu topu}; care intra pe id lui si ma freaca la melodie{id lui e pe automat}Si odata m-a intrebat daca-mi placede fratiso si i-am zi ca nu. A zis oksi de atunci cred ca el era |mai e o parte in care el mi-a zis dupa ca daca am vorbit cu cinevape id lui si i-am zis ca da cu fratiso si mi-a zis ca se gandea ca e pr lui {una andreea}/Credeti ca tipu' asta ma place? Mentionez ca eu am aproape 13 ani si el 16/P. S:stiu ca unii veti venii cu rasp gen:esti mica rau! P. S/2:daca ar fi sa fie cu mine ar fi primul meu iubit.

Răspuns Câştigător
| Bella_2124 a răspuns:

Deci... faza cu topu, că tot te mută de pe un loc pe altu, denotă faptul că vrea "să te ţină pe jar"... adică, nu vrea s-arate clar că-i place de tine. probabil e gen mai orgolios, sau care nu-şi arată verde-n faţă sentimentele, şi câteodată e mult mai bine aşa. revenind. la faza cu fratesulaughing se vede de la o poştă că a fost un "plan" pus la cale de el, probabil în complicitate cu fratele său. se vede clar pentru că intră apoi "el" pe id şi te întreabă dacă a vorbit cu tine "prietena" lui (aici e mai mult decât evident că a vrut să te facă geloasălaughing, joacă de copiihee hee ). mă mir cum de la 16 ani încă mai face chestii de astealaughing copilăreşti în toată puterea cuvântului.

În concluzie, e clar că te place şi nu are curaj să ţi-o zică în faţă. (cam timid băiatu`hee hee ].
În privinţa faptului de a fi cu el, depinde:
- dacă şi ţie îţi place de el ( la fizic )
- dacă îţi place comportamentul lui (de copilhappy ] big grin
- dacă nu te-au deranjat fazele care le-a făcut (cu topul şi cu "prietena" lui laughing ]
- dacă simţi nevoia, sau chiar vrei să ai un iubit :X

. deci, cam asta ar fi. acum rămâne oricum decizia ta. ] :*>big grin

12 răspunsuri:
| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Sar putea sa te placa da chestiacu hi5 e o prostie sincer ce conteaza pe ce top esti chiar si daca te placehappy

| lextim a răspuns:

Te place sigur dar nu prea stie sa o arate:*

| Daiana_1431 a răspuns:

Da. esti destul de micuta. Iar faza cu topul. Pff oh go on o prostie de copii mici straight face

| SlowLikeSnow a răspuns:

Eu cred ca te place pentru ca imediat dupa ce ai spus lu fratiso ca nu iti place de el afli ca are iubita nu se stie daca e adevarat poate doar te face geloasa. Ar fi mai bine sa-i spui pe mess daca nu poti in realitate.

papa:*

| mon@29 a răspuns:

Da intr-adevar esti mica...si faza cu hi5 si topurile lu base` e doar o joaca de copii. daca are prietena lasa-l frate si gasestety unu de varsta ta. nu te baga pe combinatia lor.

| dennysa15 a răspuns:

Parerea mea e ca ii place de tine dar e mai orgolios si vrea sa iti dai tu mai mult interesul...lasa-l sa te abordeze el mai des pe mess si apoi iti dai tu seama ce vrei sa faci in functie de parere o sa iti faci despre el...

| Roxana18 a răspuns:

Buna! Eu zic ca te place. n-ar fi rau sa incerci sa te combini cu el ca si-asa nu ai ce pierde.Plus ca nu e asa mare diferenta dintre voi.
Succes!

| spywar3 a răspuns:

Cum sa stea unu de 16 dupa una de 13? sa fim seriosi. lumea asta a luat`o razna!

| hermione a răspuns:

Buna. Nu stiu daca te place sau nu. Nu inteleg de ce unele fete isi fac iubiti de la 11 ani. de ce? gata cu copilaria? o sa ai tot timpul cand o sa fii mare sa ai iubit si chestii din asta. Acum joacate cu papusile si deseneaza.

| marian123 a răspuns:

Da asa e esti mica

| Saturday explică:

Mentionez ca el mi-a cerut si numarul de telefon

| miky_3899 a răspuns:

Sa stii ca mi s-a intamplat si mie asta cand eram de 13 ani.nu esti asa mica stai linistita si vb in continuare cu el...este foarte frumos sa iubesti si sa fii iubit...incearca si uh.