Deci... faza cu topu, că tot te mută de pe un loc pe altu, denotă faptul că vrea "să te ţină pe jar"... adică, nu vrea s-arate clar că-i place de tine. probabil e gen mai orgolios, sau care nu-şi arată verde-n faţă sentimentele, şi câteodată e mult mai bine aşa. revenind. la faza cu fratesu se vede de la o poştă că a fost un "plan" pus la cale de el, probabil în complicitate cu fratele său. se vede clar pentru că intră apoi "el" pe id şi te întreabă dacă a vorbit cu tine "prietena" lui (aici e mai mult decât evident că a vrut să te facă geloasă, joacă de copii ). mă mir cum de la 16 ani încă mai face chestii de astea copilăreşti în toată puterea cuvântului.
În concluzie, e clar că te place şi nu are curaj să ţi-o zică în faţă. (cam timid băiatu` ].
În privinţa faptului de a fi cu el, depinde:
- dacă şi ţie îţi place de el ( la fizic )
- dacă îţi place comportamentul lui (de copil ]
- dacă nu te-au deranjat fazele care le-a făcut (cu topul şi cu "prietena" lui ]
- dacă simţi nevoia, sau chiar vrei să ai un iubit :X
. deci, cam asta ar fi. acum rămâne oricum decizia ta. ] :*>
Sar putea sa te placa da chestiacu hi5 e o prostie sincer ce conteaza pe ce top esti chiar si daca te place
Eu cred ca te place pentru ca imediat dupa ce ai spus lu fratiso ca nu iti place de el afli ca are iubita nu se stie daca e adevarat poate doar te face geloasa. Ar fi mai bine sa-i spui pe mess daca nu poti in realitate.
papa:*
Da intr-adevar esti mica...si faza cu hi5 si topurile lu base` e doar o joaca de copii. daca are prietena lasa-l frate si gasestety unu de varsta ta. nu te baga pe combinatia lor.
Parerea mea e ca ii place de tine dar e mai orgolios si vrea sa iti dai tu mai mult interesul...lasa-l sa te abordeze el mai des pe mess si apoi iti dai tu seama ce vrei sa faci in functie de parere o sa iti faci despre el...
Buna! Eu zic ca te place. n-ar fi rau sa incerci sa te combini cu el ca si-asa nu ai ce pierde.Plus ca nu e asa mare diferenta dintre voi.
Succes!
Cum sa stea unu de 16 dupa una de 13? sa fim seriosi. lumea asta a luat`o razna!
Buna. Nu stiu daca te place sau nu. Nu inteleg de ce unele fete isi fac iubiti de la 11 ani. de ce? gata cu copilaria? o sa ai tot timpul cand o sa fii mare sa ai iubit si chestii din asta. Acum joacate cu papusile si deseneaza.
Sa stii ca mi s-a intamplat si mie asta cand eram de 13 ani.nu esti asa mica stai linistita si vb in continuare cu el...este foarte frumos sa iubesti si sa fii iubit...incearca si uh.