| Ugleadani a întrebat:

Ofer funda, după ejaculare la vreo 1-2 ore distanta Iam băgat iubitei mele degetul in păsărică, și înainte mi-am atins penisul și aveam lichidul ăla de excitare pe capul penisului, mă tem sa nu fi rămas pe țeavă rămășiță de sperma și eu să fi atins cu acel închid vaginul ei...se poate sa fi rămas sperma pe țeavă după 1-2 ore deși am strâns de pe os la ejaculare să iasă tot, no hate come mă poate ajuta, stau un pic stresat sa nu apară vreo bucurie ofer funda, mă stresez foc

3 răspunsuri:
| Alexia26 a răspuns:

No stres

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai mai pus intrebari pe tema asta.
Nu va mai jucati aiurea.
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca ai inca sperma pe teava si dupa mai multe ore, daca nu ai urinat, sperma care se scurge in vaginul fetei la prima reintroducere a penisului, putand sa o lase gravida.
Din fericire cu degetele nu se poate ramane gravida, dar o poti infecta, fiindca esti murdar pe maini.

De ce nu folosesti prezervativul, ca sa nu te mai stresezi si sa te joci cu riscul, ca joaca asta iti va aduce intr-o zi si marea supriza ca ai lasat fata/femeia aia insarcinata.