Salut.Te cam inteleg, dar sti care e faza? Esti dezamagit, esti distrus, suparat din cauza tradarii..Chestia este ca trebuie sa treci peste, ce a fost a fost. Ofera-i noii tale iubite o sansa, poate nu e ca asta.E aiurea, stiu, nu te poti implica..esti dezamagit si iti e frica de,, iubire,, dar daca ai o fata cumsecade langa tine.te va face sa uit de tot ce te-a ranit in trecut, traieste in prezent si viitor nu trecut.Ce a fost a fost, ia-o de la 0 ca un om simplu. Daca mai ai nevoie de sfaturi in plus sau sa discutam, astept mesaj in privat. Putem vorbi pe Facebook sau unde vrei, fi puternic!
Poate nu ti-ar strica sa fii singur o bucata de vreme, pentru a te relaxa si a te vindeca.
Imi este f greu pentru ca m-am implicat enorm si acum o urasc dar o mai si iubesc, nu stiu ce e in capul meu, un gen prieten mi-a luat-o din brate si ea are si copil, nu e al meu, imi zicea tata, e f grea situatia, iti multumesc ca ma ajuti
E normal sa nu poti, inca erai obisnuit cu fosta partenera si inca te afecteaza tradarea ei, era bine o perioada ceva mai lunga sa stai singur ca sa te "Reculegi" si dupa eventual cand simteai ca esti pregatit sa incerci sa cauti pe altcineva. Nu e ok dupa o relatie de lunga durata cum a fost a ta sa te implici imediat intr-o alta.
Pfff...te cred ca iti este foarte greu, nu are cum sa nu iti fie..Mai e si copilul ala care te striga,, tati,, te doare..Este dezamagitor ce s-a intamplat, o urasti pentru ce ti-a facut, iubesti pentru toate amintirile, dar...trebuie sa fi puternic,esti barbat,nu mai gandi in trecut,trecutul ti-a facut rau,cand ceva ne face rau,uitam de acel lucru,asa ca uita de trecut, gandeste-te ca vorbesti pe Facebook cu trecutul si te-a enervat, ii dai block direct si gata, nu te mai stresezi, gandeste-te ca ai un viitor in fata, nu poti sta asa ..Ai de creat propria familie, propriu fiu..Asa a fost sa fie..Fi puternic ca merita, o sa vezi, timpul va rezolva tot.O zi buna!