E bolnav de gelozie. Într-un fel e normal sa fie precaut(dacă a fost înșelat de mai multe ori ), dar ar trebui sa aibă mai multa încredere în tine. Ar trebui sa înțeleagă ca nu toate fetele sunt la fel, fiecare persoană e unica. Eu zic ca relația asta nu duce nicăieri. De obicei asemenea persoane nu se schimbă..ba mai rău. NU e normal sa te acuze asa gratuit, sa iti spună ce ce să faci, cum sa te îmbraci etc. Cine e el sa iti controleze viața ta? Dacă acum face așa.îți dai seama mai târziu? Te va izola de prieteni., rude, poate chiar și familie. Mai târziu e posibil sa recurgă și la violență fizică! Nu văd un viitor prea bun.
Om prost care crede ca tu i aparti, esti jucaria lui sexuala, aiurea, multi barbati sunt asa in Romania
Clar nu te iubește. Un astfel de comportament nu e de acceptat! Nici nu vreau să mă gândesc la cât de mult vei suferi dacă vei rămâne cu el. O viață de coșmar, ia în considerare că gelozia e o boală care duce și la crima sau cel puțin bătaie. Ai mare grijă, poți fi fidelă în continuare comportamentul lui nu se va schimba.
Gândește-te la viitorul tău, gândește-te ce bărbat vrei să ai alături de tine, corespunde el cu așteptările tale? Îl iubești sau e doar atașament?
Eu zic că meriți ceva mult mai bun iar dacă vrei să fii fericită trebuie să-l părăsești.
Gelozia lui e boala curata. Daca nu merge la un psiholog sa isi rezolve problemele cat mai repede, fugi de el cat mai poti, pentru ca nu vreau sa imi imaginez cum o sa fie daca ajungeti sa va casatoriti.
Sfatul meu este sa fugiiiiiiiiiiiii cat poti de departe de asta!
In copilarie am fost partasa la crizele de geloziei a vecinului, care o batea preventiv pe nevasta-sa, doar pentru ca era frumoasa si lumea intorcea capul dupa ea.
Sfatul meu, la modul cel mai serios este sa fugi in lume, numai sa nu mai sta cu asa ceva langa tine. Iti imaginezi cata bataie vei primii dupa ce te vei marita cu el? Asa, prevetiv, pentru ce a facut sora-sa, vara-sa si cine stie ce alte motive inventate.
Nu, nu te sfatuiesc sa mai stai un minut langa un om violent si paranoic. Nu este nromal sa se comporte asa cu tine, nu este nromal sa-ti impuna ceva, nu este sluga lui, nu esti copilul lui!
Nu are voie sa-ti interzica sa iesi cu prietenele si nici ce vrei s aimbraci.
Fetita mea, asculta-ma bine: daca nu renunti la el acum, vei avea o viata plina de lacrimi si bataie, omul asta este foarte violent si limitat la creier, gelozia lui este deja iesita din limitele normalului, deci, de nestapanit!
Imi dau cu seama ca il iubesti enorm de mult daca accepti aceste gelozi proaste! Te sfatuiesc sa pui piciorul in prag si sa îi spui tot ce ai pe suflet daca nu vrea sa se schimbe mai bine lasa-l decat sa suferi mai tarziu o sa fie mai bine crede-ma, ai grija de tine te pup :*
Acum nu, nu are nici o garanție că ești a lui pe deplin dar după ce o să faceți sex sau o să vă căsătoriți sau o să aveți un copil (mai sigur ultimele 2, au o garanție mare), o să înceapă coșmarul. Tu chiar nu îți dai seama?
Nu l-a inselat in realitate nimeni. Totul e doar in mintea lui si sfatul meu ar fi sa iesi din telatia asta toxica! Si asta cat poti de repede. Tipul chiar are o problema... si nu despre tine e vorba!
Buna,
Daca nu intelege situatia cel mai bine este sa-l lasi. Poate astfel o sa vada ca totul este in capul lui, ca gelozia lui bolnava te-a facut sa-l lasi, o sa regrete si o sa-si revizuiasca comportamentul. Cu toate astea, daca il ierti sau nu decizi doar tu.
Poate ar fi cazul sa te certi umpicut cu el, ba chiar ar trebui sa-i si pomenesti de despartire, astfel poate isi da seama ca e pe cale sa te piarda. Mai spune-i macar asa, de ultima oara. Tu decizi ce e mai bine pentru tine. Dar daca nu-si revizuieste comportamentul o sa ai de suferit in viitor.
Succes.
Https://www.tpu.ro/......ta-dar-am/
Totusi, vad ca are toate motivele sa fie gelos avand in vedere ca-ti fug ochii dupa alti.
O las adesea pe verisoara mea sa intre pe contul meu pentru a-si descarca toata tristetea.Nu e intrebarea mea.
In primul rand. Sunt sigur ca arata-i foarte bine in rochiile acelea. Chiar daca el nu a apreciat sunt sigur ca altcineva a facut-o.
Sunt multi ca el... E nesigur pe el...
Evident trebuie sa ai o discutie cu el pe tema asta. Spune-i ce simti. Chiar daca risti o despartire e mai bine decat sa ai o a 2-a mama...
As putea sa stau sa iti explic sau sa exemplific multe lucruri despre acest subiect, dar ar fi inutil. Te uiti, razi, apreciezi, dar nu retii... Cel mai bine iti gasesti propria solutie. Noi te putem ghida, dar nu iti putem da raspunsul.
P.S.: Referitor la cartile tale. Probabil era invidios ca el nu are parte de ce scrie acolo
E bine sa fii gelos cateodata, dar el exagereaza, gandeste-te ca peste ani poate deveni mult mai rau.
Nu inteleg de ce lasi pe cineva sa-ti foloseasca contul si sa scrie prostii, cand totul se reflecat asupra ta.
Sa creezi un cont pe TPU dureaza 5 minute si nu costa nimic.
O doare mana pe verisoara ta sa-si faca cont personal? Atunci nu am ce-ti afce, oamenii judeca ceea ce vad alb pe negru, nu au de unde stii cand esti tu sau vara-ta.
Stiu.Mereu ne certam din cauza asta.Dar ea nu are adresa de email.A avut una si i-a spart-o cineva.Si de atunci nu si-a m-ai facut alta.
Si o noua adresa de email dureaza tot 5 minute sa faci.
Deci, nu ai scuze!
Eh, eu am observat ca tu iti lasi tot neamul sa posteze pe contul tau, sora, verioasa s-a.m.d.
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: