Ai dreptate.Acum când recitesc văd că am câteva greșeli și modul de înțelegere cu colegă, prietena colegei și fata de care îmi place e destul de greu, mai ales că pe alocuri m-am încurcat și eu.
Rescrie intrebarea dar in loc de prietena colegei, colega, fata de care imi place etc. pune si tu niste nume random sau "x", "y" etc
Nu prea inteleg exact cine si ce a facut. Puteai sa le pui si tu niste nume random
Oricum se pare ca cea cu care ai vorbit nu prea stie de confidentialitate.
Eu am vorbit cu o colegăMaria).Ea a sunat-o pe prietena ei Ana și i-a spus că-mi place de o fată Gabriela. Ziua următoare ele s-au hotărât să-i spună lui Gabriela că o plac.Gabriela i-a cerut lui Ana să spună la toată clasa ce am vorbit eu cu Maria aseară.Ea a ezitat la început dar până la urmă a spus când nu eram cu toți colegii.Eu am negat la început că o plac pe Gabriela.În seara din acea zi am mers cu Gabriela spre casă, dar amândoi ne comportam de parcă nu s-a întâmplat nimic. Întrebarea mea era de ce ar fi avut Gabriela vreun motiv să facă ce a făcut. Sper că e mai ușor de înțeles așa.