| LoseControL a întrebat:

Ok, cine vrea sa ma ajute il rog sa citeasca tot. Eu chiar tin la fata asta cu rusine o spun am plans nopti intregi pentru ea. Nu stiu ce sa mai fac, nu vreau sa o pierd, ce sfaturi imi da`ti? Sa incerc in continuare sa o conving sa ma ierte? :

Deoarece nu pot posta aici toata conversatia voi lasa un link catre un text uploader online.

Link aici: http://textuploader.com/1cv8

6 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Eşti prea posesiv cu ea, nu-i dai şansa să mai respire şi ea.
Las-o aşa o vreme şi spune-i din toată inima că-ţi pare rău şi speră că te va ierta, iar dacă nu o face e timpul să mergi mai departe.

| Andrei258 a răspuns:

Da buna seara este o problema prin care trecem cutotii atunci cand tinem cu adevarat la o persoana eu cred ca ar exista sensa de impacare dar trebuie sa ii acordati putin timp sa se ajeze lucrurile mult succes o noapte frumoasa

| LoseControL explică (pentru Dariusuu):

Nu sunt deloc posesiv... [2/13/2014 4:01:07 PM] Viata mea; x :*: Tu ai chef de cearta Si dupa "De aia te iubesc " frumos ce sa zic!
[2/13/2014 4:01:56 PM] justme.romario: Nu am chef de cearta mami
[2/13/2014 4:02:24 PM] Viata mea; x :*: Mda... Vb mai trz
[2/13/2014 4:02:25 PM] Viata mea; x :*:winking
[2/13/2014 4:02:39 PM] Viata mea; x :*: Ma bag in pat pana la 7 Ca dupa plec
[2/13/2014 4:02:46 PM] Viata mea; x :*: Scrii cand revii...winking
[2/13/2014 4:02:52 PM] justme.romario:
[2/13/2014 4:03:54 PM] justme.romario: Scuze pui. dar nu am crezut ca ai sa o iei asa direct
[2/13/2014 4:04:53 PM] justme.romario: Ia si te odihneste
[2/13/2014 4:05:01 PM] justme.romario: Ai grija de tine :*:*:*

| uncopiltampit a răspuns:

Du-te ba la NPI si dupa apucati-va de un 69 si gata!

| neutrino a răspuns:

Daca nu vrei sa o pierzi, atunci tine-te de ea bine. De ce sa te ierte? Este ea oare chiar asa prostuta?

| sofisis a răspuns:

Doamne ce conversatie tampita laughing))
Deci va iubiti in prima parte, apoi tu zici o tampenie si ajungeti sa va despartiti dupa care tu te milogesti de ea. Wow...
1. Nu te mai oftica asa usor, ca nu e obligat nimeni sa faca cum vrei tu. Daca omu iti spune ca vrea sa se bage in pat, lasa-l.
2.Pe cat posibil evita sa discuti chestii importante gen "sa nu ma mai cauti" pe net. Pe net nu vezi omul si nu iti dai seama exact ce si cum.
3. NU te mai milogi de ea si nu iti mai cere scuze la nesfarsit pentru o neintelegere si o exagerare. Nu faci altceva decat sa stergi din respectul ei fata de tine.Un barbat plangacios nu e deloc sexi.
4. Planteaza-te la ea la usa si discuta face to face.Si nu o lua cu "imi pare rau". Poarta-te ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si daca zice ea ceva, ii spui ca nici nu te-ai gandit ca ea chiar a luat in serios discutia aia.