anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok, deci cred ca am o problema mai grava ca sa zic asa.
Acum o luna am intrebat fata de care imi place ca vreau sa fim impreuna si a acceptat.
Ne-am intalnit, am discutat, ce e drept nu prea mult pentru ca ambii suntem mai timizi.
Problema e ca azi am intrebat-o daca ii place de mine si daca ii plac iesirile cu mine.
Ea a zis ca sunt ok, dar nu ma mult de atat. Am intrebat-o cum as putea sa fie mult mai ok, dar ea a zis ca e ok asa cum e acum.
A spus ca ii place sa fim doar prieteni.
Nu stiu ce sa fac, m-am simtit distrus. A spus ca ma place de 3 ani si acum ma simt ratat pentru ca nu am putut sa ii spun mai devreme ca o plac...
A zis ca spera sa mai vorbim, nu stiu ce sa ii zic, ce sa mai fac.
Ma simt ultimul om de pe planeta acum, un prost!
Ce as putea sa ii zic, eu cred ca mai exista ceva speranta. Mereu am crezut asta.
Va rog, ajutati-ma, sunt disperat straight face

6 răspunsuri:
| CrazySoursD a răspuns:

Nu mai exagera asa. Daca te-a placut 3 ani, inseamna ca simte si acum ceva pentru tine.Crede-ma! iti spun din propria experienta.L-am placut tot atat si cand m-a intrebat daca vreau sa fim ceva mai mult decat prieteni i-am spus nu,dar nu pentru ca nu-mi place de el.I-am spus nu, pentru ca asa sunt circumstantele, sa nu fim impreuna niciodata. Vei trece peste! ai incredere, inca te place dar ii e frica sa recunoasca, cine stie ce are ea in cap.Demonstreaza-i cat mai mult cat o placi, fetelor le place sa fie impresionate.Baftaaaaaaaaaa

| Lorrain a răspuns:

Orice are o rezolvare.Ea a zis ca te place deci asta este bine.Lasa-i timp..mai iesiti, mai vorbiti, arata-i sentimentele tale si lasa timiditatea nu te ajuta la nimic aici.Trebuie sa te simti ca si cum ai vorbi cu tine in oglinda.

| neutrino a răspuns:

Problema e "grava" pentru ca sunteti tineri si frumosi. Mergeni de mana mai departe.

| SakonSIUkon a răspuns:

Nu prea cred in fete eu deci la ele nu exista speranta, te place ca prieten nu stiu ce sa mai faci cred ca asa ramane.

| erema a răspuns:

Calmează-te... toţi trecem prin asta, ştiu că e greu. Şi eu am avut inima frântă. Îţi va fi mai greu o perioadă, apoi vei fi bine! Pate cel mai bine ar fi să nu o mai cauţi o perioadă. Dacă vrei să vorbeşti despre, îţi dau id meu; sau dă-mi un mesaj aici. Sunt sigură că ţi-ar prinde bine să te descarcihappy

| CatalinRobert a răspuns:

Sperante mai exista pentru ca nu se uita asa de usor ce`a fost du-te la ea cu o floare cu un cadou ceva nu stiu ce gusturi are! trm mesaje vezi si u!