| anameoow a întrebat:

Ok,deci.e in mare parte vorba de o relatie virtuala, dar e o chestie serioasa. Am un prieten de aproximativ 1 an. Are un frate infiat.Si..aici devin mai complicate chestiile. Fratele lui e bi, il placea de mult pe prietenul meu.Mai nou, si prietenului meu ii place de el. N-am nimic cu asta.I-am lasat sa faca ce vor ei pentru fericirea lui. Faza e ca..in ultimele 3-4 zile prietenului mei i-a fost rau,asa ca el il ruga pe fratele lui sa stea cu mine cat timp el doarme, ca sa nu ma simt singura. Mie imi placea de ceva timp de fratele lui, dar nu eram sigura ca e ceva serios. Ma gandeam ca imi trece. Dar acum..nu stiu daca o fi fost pentru ca a stat cu mine toate zilele asta.o zi intreaga.Mai exact, de pe la pranz pana la 3 noaptea, cand prietenul meu nu a putut sa stea cu mine, dar cred ca simt ceva mai mult pentru el. Intr-o zi..am facut role play, daca stiti ce e aia (nu pot sa cred ca dezvalui asa ceva pe un site public).In fine.Brusc,dupa ce am facut roleplay, tipul a zis ca ma place. Acum tot continua sa zica lucruri dragute si sa ma faca sa imi placa si mai mult de el. Chiar nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa imi pierd sentimentele pe care le-am avut pana acum fata de prietenul meu, dar nu pot nici sa ii spun despre fratele lui.Nu vreau sa il ranesc, mai ales stiind ca ii e foarte rau. Are mari probleme cu inima si stresul in ultimul timp.Ar fi varza daca i-as spune asta. Deci. sfaturi? Multumesc mult.

3 răspunsuri:
| anameoow explică:

Ah..si am uitat sa spun ceva. Fratele aluia era inainte doar..pe interes gen cu fetele. Mi-a zis ca sunt singura fata pentru care a facut ceva vreodata.Si vrea mereu sa vorbim, si s-a trezit la 8 pentru ca l-am rugat eu, doar ca sa vorbeasca cu mine o ora.E posibil sa vorbeasca serios? El chiar ma place, sau doar i se pare de cand am facut acel roleplay?

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.
Ai fumat ceva, te plictisesti tare sau nu ai spus exact povestea ta.
Sunt prea mari contradictii in ce ai scris.

Si DA : roleplay mai stiu unii ce inseamna, si tocmai cred ca faci asta.

| anameoow explică (pentru Stelutza1990):

N-am fumat nimic. Si am spus tot rolling on the floor Ce e in contradictoriu in ce am zis? Nu imi dau seama. Zi-mi si te lamuresc.