anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok, n-as fi crezut sa ajung vreo data aici, dar uite-ma.
Deci, am o relatie de aproape 7 luni, bla bla bla.
Totul e frumos, totul e vis.
Sexul este bestial, suntem amandoi terminati la final.
Problema este urmatoarea, nu stiu de ce, dar am o presimtire ca prietena mea ma inseala.
Nu-mi ascunde telefonul, imi raspunde mereu, ne vedem in fiecare zi, o duc acasa, sunt 100% sigur ca nu iese dupa ce o duc acasa, are un program prestabilit de parintii ei, etc.
Ieri seara am avut un pic de timp liber si loc disponibil asa ca am am facut sex.
Problema e urmatoarea, n-am avut contact sexual de aproximativ 2 saptamani, ea la majorat eu la serviciu etc, n-am avut unde.
Ea de obicei este stramta, foarte foarte stramta, de multe ori ma chinui s-o penetrez, nu e asta problema, ieri seara cand am facut-o, a fost foarte larga si nu-mi pot da seama de la ce, am o banuiala ca m-ar fi inselat cu cineva care este mult mai bine dotat decat eu, si de aceea sa fie larga.
Voi ce ziceti?

17 răspunsuri:
| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Daca as fi fost in locul prietenei tale iti dadeam papuci. Dupa ce ca primesti sex si se pare ca tipa tine la tine de te suporta atat, cum naiba sa spui ca te-a inselat doar ca a fost mai dilatata? E de la excitatie, in caz ca nu stiai vaginul este un muschi elastic ce isi schimba dimensiunile repede. Si eu iti spun asa. Ca de la om la om. Daca tu ca barbat iti faci grijile acestea cand nu ai de ce atunci inseamna ca cel mai probabil nu ai o parere buna despre tine insuti, esti pesimist si este de parere ca vei fii inlocuit usor. Chestia asta sa fi acuzat/a ca inseli doare! Adica. Gandeste-te asa. Cineva iti dedica sufletul si tu incepi cu acuzatiile ca iubita te inseala ca a fost mai dilatata. Acum gandeste-te sincer. Ai motive serioase sa crezi ca te inseala? E o acuzatie grava, si e o nesimtire din partea ta ca intrebi aici in loc sa discuti asta cu ea la o cafea. Da-mi mesaj daca ai nevoie, Bafta. Dar parerea mea este ca nu te inseala.

| CristianGrigor1986 a răspuns:

M-ai spart la faza asta... Da hai sa fie. E una din doua: ori s-a excitat foarte tare, ori si-a pierdut din elasticitate. La cum pui problema cam astea ar fi motivele...

| Pool77 a răspuns (pentru Alexxxxxandraxxx):

Crezi ca veneam aici daca eram convins de ceva?
Suntem deschisi unul fata de altul, vorbim orice, asa am ajuns sa ne terminam amandoi la final, nu avem retineri de nici un fel.
Exact cum ai zis si tu, cum vrei sa ma duc si s-o intreb daca s-a *** cu altul?

| Alexxxxxandraxxx a răspuns (pentru Pool77):

Pai du-te daca te macina asta. Si daca o fata inseala, trebuie sa il placa macar pe tip. Ai banuieli pe un cunoscut cum ca este amantul ei?

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca este suficient o intalnire doua sa i se largeasca vaginul asa simtitor.
Adevarul este ca in timp si noi ca femei si voi ca barbati ne modificam si asta nu tine de noi. Poate pana una alta a devenit si ea mai elastica sau sa excitat mai tare ca de obicei cand abia intri inseamna ca este uscat...Nu o intreba ca va iesi nasol de inselat nu stiu daca astea sunt semnele dar mai bine ai fia atent la telefoane pe silent, certuri dese, nesatisfacere sexuala, reprosuri, intalniri mai rare etc decat daca ii este uscat sau nu vaginul.

| leapșa a răspuns:

Cel mai probabil n-a mai simtit durere, ci placere si i s-a "dilatat" nitel. Chill man.

| mihai69 a răspuns:

Doamne, mare ți-e grădina... şi uite că unii tot mai sar gardu'...
Cum puii mei să crezi că te-nşeală dacă a fost mai excitată şi mai relaxată ca de obicei?!? Câți 12 ani ai copile?
Pfff...

| sofisis a răspuns:

laughing)) Doamne fereste
Pe bune ma?
Atat de habarnist esti la capitolul asta?
S-a excitat foarte tare sau pur si simplu pozitia a fost una mai accesibila.
Tu esti genul de om paranoic, genul care daca nu are probleme si le creeaza. sad Pacat.

| Pool77 a răspuns (pentru mihai69):

21, am avut mai multe relatii, nu sunt total paralel.
Am avut si preludiu de peste o ora, cu de toate, de asta mi se pare anormal.
Oricum, chestia este rezolvata, m-am convins de cateva lucruri.

| Pool77 a răspuns (pentru sofisis):

Pozitia a fost acelasi, iar cum am precizat mai sus, am avut si preludiu de o ora, cu toate cele, era uda, foarte uda si tot intra greu, ea e mai stramta de fel.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Pool77):

"Oricum,chestia este rezolvata, m-am convins de cateva lucruri", te-a inselat pana la urma?

| mihai69 a răspuns (pentru Pool77):

Nu ştiu de ce anume te-ai convins, dar eu pot să spun sigur că fosta-mi nevastă era la fel de "strâmtă" ca la început chiar şi după două naşteri naturale.
Aşadar...

| sofisis a răspuns (pentru Pool77):

Deci nu, refuz sa cred ca din cauza ca a intrat o data mai usor decat alta data tu ai tras concluzia ca te inseala.
Bun, zi-mi asa...tu ai impresia ca de la un penis mai gros, vaginul ramane asa...o gaura deschisa dupa marimea acelui penis? Adica ai impresia ca daca a facut sex in urma cu cateva zile cu unul mai dotat, vaginul ei nu revenea la normal? Crede-ma ca nu ai cum sa determini daca te inseala sau nu dupa chestia asta.
Alte semnale exista? Ca pari foarte sigur ca nu pleaca nicaieri fara sa iti spuna, nu se ascunde de tine, adica e totul ok din toate punctele de vedere. Chiar nu vad de unde paranoia asta.
Si e chiar aiurea. Eu daca mi-ar spune partenerul meu asa ceva, cred ca as face un ditai scandalul si nici nu cred ca m-as mai culca cu el o buna bucata de timp.

| Emilian65 a răspuns:

Parerea mea este ca nu te inseala. Dar fiind mai excitata ca alte dati, este normal sa fie mai larga.

| Bojica96 a răspuns:

Amice, ai luat în calcul că poate iubita ta și-a îndeplinit vreo fantezie/dorință ascunsă la majoratul ei? Că zici că de 2 săptămâni (de când a avut ea majoratul) e problema asta deci... Tare mă tem că a fost vorba de un threesome sau de vreun gangbang în cel mai nefericit caz, așa... cadou de ziua ei.

| Pool77 a răspuns (pentru Bojica96):

Nu a fost ziua ei.
M-am convins pe parcurs, ai o chestia copilarioasa si intrebarea nu-si mai are rostul.