| Alinutulove a întrebat:

Ok! O sa va spun povestea mea!
Acum cateva zile am fost la un prieten in cartier pentru a juca miuta, 16 etc... cu mai multe fete. Am vazut o fata care isi dorea sa joace foarte mult un joc...
Ideea e ca eu stiam fata aceea de mai mult timp. Nu am simtit nimic special pana acum o saptamana. De atunci merg zilnic cu gandul,, la distractie" dar cu mintea numai la ea! Marea problema e ca ea e foarte frumoasa si cu 2 ani mai mare ca mine sad. De cand am vazut-o nu prea am mancat nimic, noaptea nu dorm, ziua nu stiu cum sa plec mai repede acolo, timpul parca trece mai greu ca niciodata!
De fiecare data cand trec pe langa ea se comporta ca si cum nu m-ar cunoaste!
Ce ar trebui sa fac ca sa ma placa si sa o impresionez?
Nu ma intereseaza sexul prostii de genu...
Precizez ca sunt foarte timid si nu am curajul sa ii zic fata-n fata!
Va rog sa nu va bateti joc de mine... Si varsta mea...
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| EmaTanase a răspuns:

Esti indragostit! Pai uite cum ai putea proceda: i-ai putea scrie pe mail, messenger, scrisoare( cea mai recomandata, e mai romantica pentru ca ai depus un efort). Daca esti timid, ar trebui sa iti iei tot curajul din lume si sa te duci langa ea sa incercati sa purtati o discutie in acest fel vei afla mai multe lucruri despre ea si ea despre tine. Acum depinde si cati ani ai tu de exemplu daca tu ai 12 sau 13 si ea are 15 sau 16 nu cred ca o sa mearga, stii si tu destul de bine ca fetelor le plac baietii mult mai mari dar nu se face exceptie nici de la cuplurile unde o femeie e mai mare ca un barbat. Oricum tu incearca sa vorbesti mai mult, comunicarea aduce succes! Si dupa ce vorbiti timp de o saptamana o poti intreba daca vrea sa iesiti la un suc sau la o plimbare in parc, daca ea va accepta s-ar putea ca si ea sa te placa. Dar te poti astepta si la o dezamagire adica te poate refuza! Si daca tu nu dormi noaptea si nu mananci nu rezolvi nimic, te va face sa arati oribil si ea nu te va place alb la fata si cu cearcanele cat casa! eu te inteleg este greu, dar daca iti propui ceva faci! oricum mult noroc!

7 răspunsuri:
| AnthonyParaschiv a răspuns:

Frate,sunt de parere ca trebuie sa iti iei inima in dinti si sa o abordezi fata in fata. Buna,ce faci, eu sunt X, etc. Tine minte, regula celor cinci minute.Te duci direct la ea, te bagi in seama cu ea si iti obtii cinci minute de vorba cu ea.Pe tine nu te intereseaza ce zic altii, din anturajul ei sau al tau.Fii barbat.Lasa prostiile de messenger si facebook, va fi mult mai impresionata daca te bagi in seama cu ea personal.Parerea mea, acum faci cum vrei happy
Si alta chestie, nu trebuie sa faci ceva anume ca sa te placa o fata, sau in cazul de fata, fata pe care o placi tu.Fii cat mai natural,zambeste si fa-o sa se simta bine in compania ta. Eventual,o inviti in oras, sa petreceti timp impreuna.Dar niciodata, repet, niciodata nu ii zici din prima ca iti place de ea, s-ar putea sa o sperii

| Inimadefata a răspuns:

Zici tu ca esti timid, trebuie totusi sa ii spui cumva ce simti pentru ea. UITE UN SFAT:incearca sa faci rost de numarul ei de telefon si sa vorbiti inainte de toate. Poti sa mergi sa stai cu grupul ei de prieteni si sa gasiti lucruri in comun, asa ea isi va da seama ca tu o placi si daca si ea te place cu adevarat atunci iti va fi foarte usor.La telefon, sau pe diferite site-uri de socializare ii poti spune ca e frumoasa...etc.etc

Fundita? puppy dog eyes

| Alinutulove explică (pentru AnthonyParaschiv):

Ti-as da funda dar nu imi apare... M-as duce si acu, si mi-as lua inima in dinti da faza e ca pare sa ii placa mai mult de prietenu ala a meu! mai ales ca sunt vecini de cativa ani buni sad Alta faza e ca atunci cand joc de alea cu mingea cateodata nici macar nu o intereseaza ca dau goluri pentru echipa sau cv de genu sad! Sfat prietene?

| Exilee a răspuns:

Hm. O solutie ar fi sa te duci la fata si sa-i prezinti sentimentele pe care i le porti.
Sau de ce nu abordezi diverse subiecte legate de niste activitati, jocuri, prieteni si mai tarziu, cand va cunoasteti golurile/calitatile puteti sa va marturisiti unul altuia sentimentele si observi daca va potriviti.

| Alinutulove explică (pentru EmaTanase):

Inteleg ce vrei sa zici... Problema e ca intr-adevar eu am 14 si ea face 16 luna viitoare.
Daca nu ar fi o gramada de pici de 8-10 ani pe langa mine poate m-as arunca!
Problema e ca ea sta si mai mult pe langa fete de varsta mea sau mai mari!
Ma gandesc de cand am primit mesajul si poate voi da de banuit ceva si fetele vor pune un cuvant ceva pentru mine! Sper ca imi vei mai da un sfat pe baza cuvinelor spuse aici!

| Maxxy79 a răspuns:

In primul rand te intreb cati ani ai? daca esti timid, roaga-ti un prieten sau o prietena, care sa fie si prietenii ei sa-i vorbeasca despre tine...cine stie. poate poate...bafta.

| Myhaytza2131 a răspuns:

Vorbeste cu o prietena de a ei si apropiata si tie si sa te ajute sa fi cu ea sau fa rost de facebook si vorbeste cu ea acolo daca esti timid. sper ca team fost de folos Funda