| Nichita333 a întrebat:

Ok, suna foarte ciudat si e o poveste lunga doar "bear with me" (nu stiu cum e in romana)

Am 12 ani si cred ca sunt homo si NU e o faza. Am inceput pubertatea pe la 10 ani, dar "gandurile" acestea au inceput de mult, de la gradinitia chiar. MEreu aveam prieteni doar fete si cu baietii rar discutam, pentru ca pentru cativa aveam fantezii. Ce fel de fantezii, deci saruturi, imbratisari care sa dureze o vesnicie, ca de eram copil mic ( nu ca sunt adult acum). CAnd ajung in clasa I ma imprietenesc cu o fata, sa o numim Andreea. Deci Andreea e foarte prietenoasa, si stau in grupul ei de 4 fete si doar eu baiat. Jucam diferite jocuri pentru fete doar, si primeam priviri ciudate de la baieti, care credeau ca is "nebun". Ok deci ajungem in clasa a treia, si Andreea spune ea ca vrea sa fim iubit/iubita. Eu nu simteam nimic pentru ea, si chiar daca in ziua de azi ma considera iubitul ei, si in public ma saruta pe obraz, eu urasc ce face si sunt dezgustat. Nu am simitit nimic pentru ea oricat as fi incercat, ea m-a ajutat cand am fost la greu dar o vad doar ca o prietena. Dar in timpul anilor am avut 4 baieti de care mi-a placut in exces. Adica "ma gandesc inainte sa dorm la tine ca sa adorm bine" sau " nu da doamne sa te atinga tipu' ala ca ii sparg botu'" de exces. In preajma tuturor baietilor chiar ma simt dintr-un animit motiv jenat si nu imi gasesc cuvintele. Nu stiu daca e doar o faza datorita hormonilor, sau e ceva chiar mai profund dar nu pot dormi noaptea incercand sa gasesc un raspuns! Nu vreau oameni sa ma judece in raspunsuri cu lucruri religioase, sunt Ateu, si nu, nu o sa ard in focurile iadului. Daca sunteti de seama mea si aveti acceeasi situatie, dati-mi ceva sfaturi in raspunsuri sau in privat.

Multumesc, a fost o intrebare lunga dar sper sa ma ajute cineva, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Lawrrrr a răspuns:

Si eu sunt gay. Iti spun din experienta. Sa nu fii cu o fata daca nu simti nimic, nu este corect față de fată.
Când o sa fii pregatit, atunci o sa incepi sa te intalnesti cu baieti, dar pana atunci, nu iti bate joc de fete intrand intr-o relatie cu ele si mintindu-le.

4 răspunsuri:
| raculzodiacul4190 a răspuns:

Salut! Si eu am 12 ani si cred ca am fost homo, Adica am un vecin cu 2 ani mai mare cu care am facut sex acum cativa ani cand eram micut si nu stiam ce e aia
apoi a inceput sa imi placa si sa vreau, in fine dupa o perioada mi-am dat seama ce fac, m-am plictisit si m-am indragostit de o fata laughing. Pai vreau sa-ti zic ca poate e doar ceva pe moment, sau inca nu ai vazut o fata de care sa-ti placa, Si daca chiar esti nu ai de ce sa te temi, nu e nimic rau in asta crede-ma, fii tu insuti. Si despre ce ar trebui sa faci cu "Andreea" eu zic sa-i marturisesti daca ai incredere in ea ca nu o sa zica nimanui.

| Nichita333 explică (pentru raculzodiacul4190):

Mersi de raspuns. Pana o sa realizez cu adevarat cine sunt, yaoi manga si anime sa fie big grinDD. Nu am incredere in "andreea" nici o secunda lol. Nu m-am despartit de ea pentru ca e populara si nu is batjocorit daca sunt "iubitul" ei. O folosesc sa zicem :3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti incã foarte mic si nu iti dai seama de preferintele care le ai, si eu imi amintesc ca primele Mele indragosteli pânã in clasa a 6-a au fost baieti.
Lasã sa se intample natural de la sine, oricum nu ai ce face doar dupa 14 ani iti dai seama foarte bine de sexualitatea ta, nu ignora nici fetele dar nici baietii. Nu te opune deoarece dupa cativa ani se poate sa iti placa tie de Andreea.

| blanabombă a răspuns:

Nu e mare scofala nu te ingrijora o sa-ti gasesti prieten doar accepta-te asa cum esti