Si eu sunt gay. Iti spun din experienta. Sa nu fii cu o fata daca nu simti nimic, nu este corect față de fată.
Când o sa fii pregatit, atunci o sa incepi sa te intalnesti cu baieti, dar pana atunci, nu iti bate joc de fete intrand intr-o relatie cu ele si mintindu-le.
Salut! Si eu am 12 ani si cred ca am fost homo, Adica am un vecin cu 2 ani mai mare cu care am facut sex acum cativa ani cand eram micut si nu stiam ce e aia
apoi a inceput sa imi placa si sa vreau, in fine dupa o perioada mi-am dat seama ce fac, m-am plictisit si m-am indragostit de o fata . Pai vreau sa-ti zic ca poate e doar ceva pe moment, sau inca nu ai vazut o fata de care sa-ti placa, Si daca chiar esti nu ai de ce sa te temi, nu e nimic rau in asta crede-ma, fii tu insuti. Si despre ce ar trebui sa faci cu "Andreea" eu zic sa-i marturisesti daca ai incredere in ea ca nu o sa zica nimanui.
Mersi de raspuns. Pana o sa realizez cu adevarat cine sunt, yaoi manga si anime sa fie DD. Nu am incredere in "andreea" nici o secunda lol. Nu m-am despartit de ea pentru ca e populara si nu is batjocorit daca sunt "iubitul" ei. O folosesc sa zicem :3
Esti incã foarte mic si nu iti dai seama de preferintele care le ai, si eu imi amintesc ca primele Mele indragosteli pânã in clasa a 6-a au fost baieti.
Lasã sa se intample natural de la sine, oricum nu ai ce face doar dupa 14 ani iti dai seama foarte bine de sexualitatea ta, nu ignora nici fetele dar nici baietii. Nu te opune deoarece dupa cativa ani se poate sa iti placa tie de Andreea.
Nu e mare scofala nu te ingrijora o sa-ti gasesti prieten doar accepta-te asa cum esti
Ionita_Mihai_1997 întreabă:
GulDan întreabă:
Mutubal întreabă: