Pai in primul rand apropiete mai mult de ea adica: vorbestei frumos, arata-i respect, fiti aproape cei mai buni prieteni, dui cadouri care sa exprime putin ce simti pentru ea... iar cand ii zici ca o placi incearca sa o saruti sa'mi zici daca a mers
Gogule, daca ai 14 ani macar, 16 de preferinta...
Trebuie sa afli ca fata perfecta nu exista. Si ca si ele-s fiinte omenesti, cu parti bune, rele, cu sentimente, dorinte si ca nu-s undeva sus acolo de trebuie sa te lupti doar tu pentru una.
Eu unu ca sa intru in vorba cu cineva, chiat ca nu are absolut nicio continuitate pur si simplu fac un misto, cumva...
Aseara eram intr-un pub si ma duc la o masa de 4, unde erau 2 domnisoare, aveam nevoie de un scaun si intreb: "Nu va suparati, pot lua scaunul asta sau trebuie sa stau la masa cu voi pe el?" Treaba e ca daca rade la prima prostie spusa de tine (doar s anul rada de tine...), e simplu de acolo.
Nu te gandi la reactia ei prea mult, doar deschide gura.
Spor!
Spune-i ce simti, incearca sa o cuceresti cu fapte nu vorbe...aratai respect. du-te la ea cu un buchet de flori si 2 vorbe dulci si a ta este
Incearca sa te apropii cat mai mult de ea sa vb pe mess. nu chiar in fiecare zi pentru ca o sa te creada pisalog invit-o la un film, la o plimbare in parc sau stiu eu unde undeva romantic si vorbiti subiecte banale
. sunt in aceeasi situatie.
fundita?!:X: