| DisforDeea a întrebat:

P voi cum va alinta iubitu/iubita?hee hee

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, la mine e un alint mai ciudat...hee hee, imi zice cioara mealaughing. Imi spune asa ca sunt mai creola la fata, m-am si bronzathee hee, dar a zis ca ii sunt draga asa si de aceea glumeste cu mine, mai imi spune urata mea, iubirea mea, viata mea, mamihee hee, etc. Dar cel mai des cioara meahappy.

| Dizzydizz a răspuns:

Cum ne vine
ubitha in special
iubitozaurhee hee

| paramore a răspuns:

El imi zice "latzushk mea, boshcutza, mumoasa, amore mi-a" si eu lui "puisor, matzu mik, mamutzic"laughingin fiecare zi ceva nou, de la gradina zoologicalove struck

| Frogie a răspuns:

Prietenul meu imi zice "pisicu` ", se poarta foarte frumos cu mine, locuim de un an si ceva impreuna si ne intelegem de minune. Mai imi spune "Pinguin Cat" ( pinguin = ca intr-un timp facusem burtica, cat = pentru ca atunci cand ma enervez, zgarii intr-un fel laughing ) Ar fiiii multteee, dar ma opresc aici! happy

| Ana a răspuns:

Dulceata meabatting eyelashes

| NoNameToday a răspuns:

El imi spune catea(nume-frida) si iubita mea
iar eu ii spun caine vagabont(nume-zighi) si iubirebig grin

| poesia a răspuns:

Bebe strumf, mami

| PrettyLittleLiarsBalonDeSapun a răspuns:

Pai mie iubitul imi spune ''puta mea''hee hee

| sensibilosu a răspuns:

Bou\vita

| ChristineW a răspuns:

Pai eu in general ma alint cu cel mai bun prieten al lui ( stie ca o facem la misto ). Ne spunem ( eu si prietenul lui ) : Pisi, Balonas, Ursulet, Uby...
Dar astea sunt la misto. Eu ii spun prietenului meu : Trix, Tio, Wey-Wey ( e codul nostru secret pentru un fel de te iubesc ), Antii sau rar Bebeh

| MilkshakeShake a răspuns:

Imi spune : buburuzalaughing nu stiu ce lo apucat da mie imi placelove strucklove struck si eu i zic lui pingu " de la pinguin laughing

| DeyCj a răspuns:

Pisoi turbat laughing). Şi tot timpul mă amuză.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bebe sau dragostea mea:X :X

Întrebări similare