| LiamH a întrebat:

Pai..am nevoie si eu de cateva subiecte de discutii si sfaturi pentru o intalnire. Nu sunt genul de baiat care se pricepe la chestii de astea asa ca cer si eu ajutor pe unde pot. Sunt mai timid de felul meu, dar am decis sa scot in oras fata pe care o plac. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Inainte de a scoate o fata in Oras e important sa iti dai seama daca si ea te place pe tine. daca iti zambeste, ii place sa vb cu tine si bate apropouri e oki poti sa o scoti in Oras.Acum urmeaza alta etapa.Cum o aborezi, ce vb si tot asa. Fetele difera si nu ai cum sa aplici aceleasi metode la toate, poti sa stii tu seductie cat vrei nu tine. Important e sa fi calm si detasat.La prima intalnire, vb despre voi, incercati sa gasiti puncte in comun -fetele adora asta. Apoi poti sa o intrebi de pasiuni, viise, ce (ii :*) place si la randu tau sa ai spui despre tine. Poti sa adaptezi si pe loc daca vezi ca nu ai ce sa mai vb.Cum ar fi :Uite ce apus superb, iti place -daca e cazu.Ce ochii superbi ai, ma pierd in ei.Mai baga si dulcegarii ca fetelor le place sa se simta iubite, chiar daca zic ca nu laughing. Important e sa incerci sa te dai la ea, sa pui mana pe ea mai pe direct.E indicat sa incerci sa o saruti -chiar daca o sa te refuze, sau o sa te impinga, vede ca ai incercat macar si nu esti pampalau. Cumpara-i o floare si ceva dulce -Nu e recomandat sa ridici miza de prima oara ca ori nu vrea sa aiba o relatie cu tine si te arzi (daca ai duci ceva mai pretios )ori se invata si maine vrea diamante si safire.Incearca sa o iei in brate, sa o mangai pe par sa o atingi subtil pe mana. Astea par banalitati dar pentru ele conteaza mult de tot.

| LiamH explică (pentru Danysan):

Mersi mult! Acum am mai prins ceva curaj si mi-am facut un plan. Great Help!

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Danysan):

Daca deja ma place, de ce sa o mai scot in oras? care mai e rostul? o invit direct la mine acasa, la un film

| LiamH explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Pana si eu, care sunt nexperimentat, cred ca n-ai sa ajungi departe cu modul ala.

6 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

E bine ca macar ai trecut putin peste timiditate si ai invitat-o in oras. Ce iti pot spune eu. Cumpara-i un trandafir asa ca de prima intalnire, fa-ti curaj si pup-o pe obraz, apoi nu te grabi sa o iei de mana, eventual doar daca o conduci acasa si pe drum inspre casa sa faci asta. Vorbiti despre scoala, despre timpul liber, ce ai de gand sa faci in vacanta asta de iarna, ce ti-ai dori de Craciun, dar nu vorbi numai tu, las-o si pe ea sa raspunda. Intreab-o ea ce si-ar dori de Craciun, vorbiti despre filme, carti, muzica. Duceti-va undeva intr-un loc, nu stati pe afara ca e frig, eventual la un film la mall, sau daca vreti sa vorbiti mai mult, la un suc undva. Mergeti la patinoar, mergeti si distrati-va. Si lasa timiditate, cu toate ca fetelor le plac baietii timizi, incearca sa prinzi ceva curaj, ca sa nu faca ea toate. I-ai si o felicitare de Craciun, nu cred ca nu va fi impresionata. Bafta muuulta!

| LiamH explică (pentru Florenta16):

Multumesc mult!

| xXDanXx a răspuns:

Fi natural asta e chieia si eu eram timid si nu prea ieseam prin lume...doar scoate capul si fi u insutihappy