| spad3r a întrebat:

Pai as dori sa trec direct la subiect. deci, in momentul asta sunt innebunit dupa o fata. chestia e ca acum 2 ani ii placea de mine. iar acum 1 an chiar mia si zis dar mie nu prea imi placea atunci la fel ca acum. dar desi acum o plac nu stiu daca e ma mai place. ( o chestie suplimentara : cand cineva face o gluma in timpul orei eu ma uit la ea si ea la mine si imi zambeste ) in fine orice raspuns e bine venit. multumes

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Fratioare, cel mai bine este sa ii spui ce simti pentru ea si nu trebuie sa fie neaparat in cuvinte. Stiu ca pare demodat, dar eu te sfatuiesc sa ii oferi o floare, pur si simplu. Iti garantez ca va aprecia. Si inca ceva... ai intuit bine, zambetul pe care spui ca ti-l arunca, nu e gratuit. Eu cred ca inca te place.

| Alecsaandrra a răspuns:

Intreab`o pur si simplu daca ii mai place de tine si daca ar vrea sa fiti impreuna

| spad3r explică:

Scuze la sfarsit trebuia "multumesc"

| spad3r explică:

Apropo o placeam si eu atunci dar nu la fel ca acum. mersi oricum

| spad3r explică:

Cei care doresc sa ma ajute si mai mult ma pot contacta la gh0st_ryder99@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu sunt fata, nu prea stiu ce sa-ti spun, in fine fa tot posibilu s-o inviti undeva in oras, unde ii poti pune orce fel de intrebari doresti, poate asavei afla si u ceva despre ea si ea l fel despre tine, pentru alte informatii ma gasiti p idi-ul "coloreazami_viata", poate reusesc sa colorez iata cuiva bine, vreau sa aud si eu ce s-a intamplat, daca se poate, bine call meu

| SensiBlu a răspuns:

Pai tu ai fost indiferent cu ea atunci cand ei ii placea de tine poate acum considera ca este randul ei sa fie indiferenta cu tine si asta te-a facut sa o placi. daca vrei sa afli daca te place mergi la ea si intreab-o, poate inca te mai place dar nu vrea sa iti mai arate asta, sentimentul ar putea fi reciproc deci fa-ti curaj si intreab-o! SUCCES!