| linda_3945 a întrebat:

Pai in urma cu 9 luni am fost dezvirginata cu drgetu d asa zisul meu iubit d p vreme aia, stiu ca am fost o mare proasta ca am lasat sa se antample asta imi era teama d el eram acasa la el si l-am rugat d mte ori sa inceteze dar nu a facut-o, atunci nu am realizat ca e posibil sa mi-se antample si mie, nu stiu daca a curs sau nu sange iar d la el nu am cum sa aflu! A spus catorva persoane c sa antamplat si se simtea ft mandru d el, ...acum ma simt prost cand uni dintre prieteni mei dn copilarie ma considera o sfinta pentru ca am aproape 18 ani si cred ca st inca virgina! nu pot sa le spun c sa ant nu vreau sa ii dezamagesc, c sa fac sa nu ma mai simt asa? mai st sau nu virgina? nu am facut sex cu nimeni...deci c parere aveti?

Răspuns Câştigător
| stresu a răspuns:

Asta e... daca nu te simti bine, dar cred ca ti-e doar teama sa te ionveti cu propria sexualitate. E normal sa experimentezi, poate e mai bine asa ca probabil te va durea mai putin la contactul sexual in sine cand se va intampla.
Prietenii tai sa te valorifice pentru personalitate, mintea si experientele comune, nu pentru un himen; e irelevant. Nu lasa o mentalitate stupida sa iti umbreasca viata. Ca a spus altora, asta il face un om de proasta calitate, nu era nimic de laudat.
Nu minti, ci doar lasa discutiile in aer. Pana la urma voi incepeti conversatia la cafea cu "mai esti virgina?". Sa nu iti fie rusine cu tine! Pana la urma ai fost de acord sa ajungi acolo cu tipul respectiv, deci chiar daca nu mai aveti nimic in comun, nu e sfarsit de lume.
@cosmin : spala-te tu cu lamaie in zona intima! de ce sa minta fata? Un iubit adevarat nu va fi preocupat de un detaliu minor.

72 răspunsuri:
| cosmin_2318 a răspuns:

Pai esti virgina practic. da teoretic nu
nu trebuie sa te afecteze parerea lor. nu-i baga in seama, spuneti in minte ca esti virgina si o sa fie mai bine.si cand o sa fii cu cineva si vrei ca el sa creada ca esti ink virgina, fa-o cu el pe stop da nu-i zi.si cand se int poti sa te faci si u ca te doare.strangi un pic din picioare, poti sa faci o baie la...pasarica.cu lamaie inainte o sa se mai stramteze.asa, el va scoate penisu cu sange si va crede ca ai fost virgina

| danielacs a răspuns:

Asta depinde doar de tine! Nu te poate obliga nimeni sa faci acest pas daca tu nu vrei! Se poate sa nu mai fi virgina chiar daca nu ti-a curs sange. Iar ce s-a intamplat intre tine si fostul tau prieten nu cred ca ar trebui sa iti para rau! Daca te-ai dus la el acasa trebuia sa te astepti la asta...tongue

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faptul ca partenerul tau te-a masturbat cu degetul este tot un act sexual, asa ca ai facut sex. Nu e treaba nimanui daca esti tu virgina sau nu, asa ca descurajeaza discutiile legate de acest subiect si gata.

| Andreutza96 a răspuns:

Nu ar trebui sa te intereseze ce cred ceilalti despre tine, e viata ta faci ce vrei cu ea.
Toti facem greseli, gandeste`te ca nu ai gasit omul potrivit si atata tot, o sa gasesti persoana potrivita care o sa te iubeasca o sa te respecte si o sa te accepte asa cum esti >big grinbig grin< bafta:*

| brosu a răspuns:

Nu îţi mai reprosa nimic din trecut, nu mai poţi schimba nimic. Trage doar concluzii dacă nu ţi-a plăcut un lucru făcut nu mai repeta aceeaşi greseala.
Dacă nu ai făcut sex cu nimeni e posibil să fii încă virgină chiar dacă ai avut acel incident.
Despre respectivul "ciudat" care se laudă, uită-l, nu merită nici măcar să îţi aduci aminte de el.
Un lucru foarte important, virginitatea nu este o moneda pe care să o arăţi celor din jur, este ceva foarte personal, intim, este doar pentru tine. Nu lăsa pe cei din jur să te judece pentru lucruri ce nu îi privesc pe ei, în numele aşa zisei prietenii.
Mergi înainte, nu privi în urmă, prietenii adevăraţi nu te întreabă dacă eşti virgină, asta nu este o condiţie pentru prietenii adevărate.

| daiana92 a răspuns:

Fata ai 18 ani esti majora de ce iti faci atatea griji sasa intr-o zi se intampla daca nu vreai sa te dezvirginezi atungea de ce te mai combini cu baiti fat-o trezeste-te santem in 2010 ce naiba

| Myladdy a răspuns:

Eu cred ca esti virgina inca. Un deget il bagai si tu si nu insemna ca te-ai dezverginat.Trebuie ceva mai mult pentru asta. Iar vizavi de asa-zisul prieten, se da mare, atat! N-avea oare cele de trebuinta pentru o dezverginare adevarata? Ooops!

| GuessWho_8607 a răspuns:

Cosmine...regizor trebuia sa te faci. Bineinteles sa faci filme din domeniul sf-ului...laughing

| ciprianadi a răspuns:

Nu mai esti virgina sigur daca ti-a curs sange,,,,, sincer e prost daca se mandreste ca a dezvirginat o fata cu degetul sincer ...nu am cuvinte cum acceptati voi fetele sa fiti dezvirginate cu degetul... odata poti fi dezvirginata si sincer sfatuiesc sa mergeti la cei care au mai facut-o nu la pusti de 17-18 ani peste 23 sincer veti fi satisfacute

| cOnTexT a răspuns:

Ce tare, ai facut prima oara sex, si te a dezvirginat cu degetu laughing rolling on the floor, esti mandra!? macar a fost "ceva special"

Sincer eu nu am ce sa va fac daca numa dinastia va gasiti happy, numa cocalari ratati, care nu au nimic in cap, macar avea tricou mulatsmug? degetele mari smug!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu degetu nu cred, tr sa mergi la un ginecolog sa vezi, el are raspunsu.Mult succes

| jgj a răspuns:

Esti virgina si nu te mai speria. tu nu ai treaba cu ce zic altii e corpul tau si faci ce vrei cu el, ai o varsta i-ati viata in maini si distreaza-te(cu cap bineinteles)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu ce mai tare musica

| Sconcsiş a răspuns:

Pentru inceput ai putea sa inveti limba romana...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| FaVideochatNonAdultDeAcasa a răspuns:

Linda, nu-ti mai fa atatea griji pentru...nimic!
Nu virginitatea e importanta pentru o fata de 18 ani, ci Disciplina, Munca (in special la Scoala), incearca sa citesti cat mai multe din diverse domenii, sa urmaresti emisiuni cu adevarat cultural-educative pe Discovery, Animal Planet, History, care sa iti dezvolte cat mai mult universul cultural-educativ...
Incearca la scoala sa fii competitiva, sa fii printre primii, sa fii corecta, deschisa, amabila si vei vedea cum te vor admira, chiar si cei care inainte iti aruncau barfe si insulte!
Si, pune mana pe 2-3 Manuale de Sexologie, scrise de Sexologi, in care iti vei intelege corpul mai bine si Sexualitate, care inainte de toate e o Stiinta, nu sfaturile pe care ti le dau babele, vecina, coafeza ori sora mai mare.

SUCCES IN TOATE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virginitatea e ceva sufletesc/spiritual pe linga himen, dar daca ai consimtit si nu ai opus rezistenta nu ai cum sa mai fii fecioara..., insa poti iesi din acesta stare daca iti cauti un duhovnic bun, te spovedesti si iti faci canonul. virgina nu mai esti, dar poti primi usurare sufleteasca si eliberare in acelasi timp de la dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand invata sa scrii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai facut sex esti inca virgina.ai fi putut sa-ti rupi himenul facand sport sau accidental!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te crezi o sfanta, asa sunt mai toate fetele in ziua de azi asa ca nu are de ce sa ti para rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu mai fi stresata de ce cred alti..., conteaza cum te simpti tu, dar ca sa fii sigura pe tine du-te la un ginecolog si te va lamuri sigur, unele,, fete''nu se dezvergineaza asa de usor, e posibil sa fii inca virgina, dar mai bine mergi la un medic, bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti virgina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-l lua in seama pe cosmin, sinceritatea e cea mai de valoare si apreciata virtute a unui om, minciuna are picioare scurte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar trebui sa mergi la un control ginecologic si asa o sa fii cu sufletul impacat.succes!

| pedROfilul a răspuns:

Esti sparta, clar; mai ceva decat o strecuratoare. n'ai nici o sansa

| pedROfilul a răspuns:

Esti sparta, calr; mai ceva decat o strecuratore; nu mai ai nici o sansa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ceva? esti mare sparta daca te dai nevinovata, pentru ca puteai sa ii spui sa inceteze si sa pleci. dar nu, tu ai ramas, poate poate ti-o baga ceva disperata dracul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e bine sa faci sex

| Iuliuk a răspuns:

Daca vrei sa afli daca mai esti virgina, eu zic sa te duci la ginecolog, ca asta e cea mai exacta metoda ca sa afli. Degetul nu dezvirgineaza mereu, sa stii! Speranta nu e pierdutabig grin Si nu te mai lua dupa toti tampitii, ca de obicei sex faci dupa casatorie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si mie id tau de mess linda laughing)