| linda_3945 a întrebat:

Pai in urma cu 9 luni am fost dezvirginata cu drgetu d asa zisul meu iubit d p vreme aia, stiu ca am fost o mare proasta ca am lasat sa se antample asta imi era teama d el eram acasa la el si l-am rugat d mte ori sa inceteze dar nu a facut-o, atunci nu am realizat ca e posibil sa mi-se antample si mie, nu stiu daca a curs sau nu sange iar d la el nu am cum sa aflu! A spus catorva persoane c sa antamplat si se simtea ft mandru d el, ...acum ma simt prost cand uni dintre prieteni mei dn copilarie ma considera o sfinta pentru ca am aproape 18 ani si cred ca st inca virgina! nu pot sa le spun c sa ant nu vreau sa ii dezamagesc, c sa fac sa nu ma mai simt asa? mai st sau nu virgina? nu am facut sex cu nimeni...deci c parere aveti?

Răspuns Câştigător
| stresu a răspuns:

Asta e... daca nu te simti bine, dar cred ca ti-e doar teama sa te ionveti cu propria sexualitate. E normal sa experimentezi, poate e mai bine asa ca probabil te va durea mai putin la contactul sexual in sine cand se va intampla.
Prietenii tai sa te valorifice pentru personalitate, mintea si experientele comune, nu pentru un himen; e irelevant. Nu lasa o mentalitate stupida sa iti umbreasca viata. Ca a spus altora, asta il face un om de proasta calitate, nu era nimic de laudat.
Nu minti, ci doar lasa discutiile in aer. Pana la urma voi incepeti conversatia la cafea cu "mai esti virgina?". Sa nu iti fie rusine cu tine! Pana la urma ai fost de acord sa ajungi acolo cu tipul respectiv, deci chiar daca nu mai aveti nimic in comun, nu e sfarsit de lume.
@cosmin : spala-te tu cu lamaie in zona intima! de ce sa minta fata? Un iubit adevarat nu va fi preocupat de un detaliu minor.

72 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca chiar ty ineaparat sa le spui... spune-le ca nu mai esti virgina ...adica nah bayetii poate o sa inceapa sa se dea la tine thinking deci o sa inteleagahee hee

| roxani a răspuns:

Mai oameni buni, atatea raspunsuri aiurite, adunate la un loc nu am mai auzit. Fata draga, dezvirginarea, in general, este un proces destul de dureros si care necesita ceva mai "mare"decat un deget. Nu zic, ca nu se poate dar imi vine greu sa cred ca s-a intamplat asta doar pentru ca individul ala ti a introdus degetul. Si oricum, chiar daca deflorarea s-a produs, cum mama naibii ii puteti spune fetii sa se spele cu lamaie?"?laughing)) Un deget a fost, nu toata armata! laughing Credeti ma, mai stramta de atat nu cred ca se poate! laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da esti

| IoanaAndrei a răspuns:

"si l-am rugat d mte ori sa inceteze dar nu a facut-o" se cheama viol. baga-l pe nesimtit in puscarie. si mai esti si minora, saraca de tine sad :X

| SteffishoOr a răspuns:

Eu zic sa te calmezi.Nu e nicio problema. Prietenii tai, daca iti sunt prieteni te accepta asa cum esti. Chestiile astea se intampla. Data viitoare ai grija cu cine umbli, sa nu se intample iar fara sa vrei. Si referitor la ce a spus Cosmin... eu nu cred ca ai fost dezvirginata.Nu este neaparat sa iti curga sange atunci cand o faci prima data. Sunt foarte multe cazuri in care fetelor care au facut-o pentru prima data, nu le-a curs icio picatura. Asa ca, treci pestehappy.

| AdiSenior a răspuns:

Linda iti recomand un control ginecologic si o consiliere la psiholog. A fost o joaca intre voi dar, am o intrebare :de ce cu degetu? Era impotent?:-) Si in ultimul rand, de ce ai pus aceasta intrebare pe site? Sa te faca fiecare cum ii vine in cap? :-( Ai o varsta, nu mai esti copil, maturizeaza-te. O zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Papusa cred ca ai ramas in secolul xx deoarece sunt fete de 15 ani si nu mai sunt virgine si tu te plangi de atat. Spunele prietenilor tai de aceasta problema ca nu cred ca sunt asa de sfinti.

| parvina a răspuns:

Dar tu ai fost la ginecolog sa afli precis daca mai esti virgina sau nu? posibil sa fii virgina...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu degetul nu te poti dezvergina si e mai bine sa spui adevarul dar inainte de asta fii sigura ca nu mai esti virgina ca poti face o mare greseala spunand ca nu mai esti si sa mai fii

| ElectricChapel a răspuns:

Nu cred ca te-ai dezvirginat. Sincer... Daca bagi un OB (pentru vigine) din ala subtire asta inseamna ca nu esti virgina? Sa fim seriosi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pastr pentru p iubuita mai stai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as spune s-o faci cu degetu an continuare succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Linda asta este foarte bine ca te-a facut cu degetu daca o facea normal acum puteai fi mamica asadar bucurate de viata data viitoare fauo protejat apropo ai uitat sa specifici ceva si-a pus prezervativ pe deget puteai sa te infectezi poate avea ceva negru sub unghi sau putea sa te zgarie cu unghia data viitoare fa-o oral ca sa se lipeasca himenu sa stai an genunchi cu picioarele apropiate succes

| leonard19jr a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un control ginegologic(orice fata il face regulat) cat despre laudatul prietenului tau e ceva normal. toti baieti se lauda

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu este cazul sa iti faci atatea probleme, in ziua de azi asta nu mai are atata importanta.

| Microice a răspuns:

Deci ma cac pe mine de ras rolling on the floor))) voi va vedeti cat de penibile va sunt intrebarile inainte de a le psota?rolling on the floor)

| cισcσℓαтαﺕαєяαтα a răspuns:

Helloo!laughing Dezvirginare ca degetuu?! Nu exista asa cevahappy. Nu te`ai dezvirginat doar te`ai lasat dusa de val. Stai calmawinking. Esti aceeasi fata cuminte care te considera ceilaltihappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la medic sau daca ti-e jena, cauta-ti un baiat de treaba si fa sex cu el apoi vei sti sigur ca nu mai esti virgina...

| nonny50 a răspuns:

Depinde mai*...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau pentru intamplarea ta, oricum asa zisul prieten al tau este un porc, un pampalau, nici macar barbat, putea sa te dezvirgineze normal, fa sex, dar nu cu oricine, este ceva firesc, normal si conform naturii, sexul este frumos si placut, poate cel mai placut lucru, fa/l cu daruinta si pune suflet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai gandii la nimic si nu mai asculta sfaturile nimanui, ca uite ce de raspunsuri ai primit.Este viata ta privata si personala si poti face ce vrei cu ea, iar pentru cretinii de mai sus, nu neaparat daca i-a curs sange i s-a rupt himenul iar cuvantul "sparta" sa il folositi numai la voi acolo in mahala.Mai documentati-va inainte sa deschideti gura.Incearca data viitoare cand vei dorii cu adevarat sa ai relatii intime sa gasesti persoana adecvata, in primul rand sa stie sa te respecte.Succes si stai linistita, vei trece cu bine peste tot, nu conteaza daca mai esti virgina sau nu.

| Gabryell10 a răspuns:

Dar ce crezi, intereseaza asta pe altcineva decat pe tine? Pe cel care-l intereseaza, nu i-ti este prieten adevarat, iar pe cel care se va indragosti de tine, cu siguranta ca nu il va interesa! Iar daca te intreaba, e mojic, nu te merita sau nu are ganduri serioase!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce atitea pareri care acuza! oare nu fiecare face greseli? trecutul nu conteaza ai grija de viitor si cu baietii care se lauda.nu esti prima fata si nici ultima.viata merge inainte nu crezi? crezi ca poti face ceva pentru.trecut? nu stiu cit de placut a fost doar cu degetul dar eu zic ca dca faci ceva fa-o inainte sa te casatoristi. dca nu o sa iti doresti dupa aceea
.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce raspuns vrei tu mai fato ca in primul rand tu nu stii sa vorbesti bine romana!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alors, medical vorbind, cu siguranta esti ink virgina-nu te complexa, fara nici un dubiu. Iar pe babalulu( caruia mai bine i as spune BĂBĂLĂU chiar nu l baga in seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa ne intalnim sa aflam impreuna daca mai esti virgina si pentru cat timpwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti inca virginalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:-) apucate de prostii

| 3thera a răspuns:

"Esti sparta, clar; mai ceva decat o strecuratoare. n'ai nici o sansa" duuur