| linda_3945 a întrebat:

Pai in urma cu 9 luni am fost dezvirginata cu drgetu d asa zisul meu iubit d p vreme aia, stiu ca am fost o mare proasta ca am lasat sa se antample asta imi era teama d el eram acasa la el si l-am rugat d mte ori sa inceteze dar nu a facut-o, atunci nu am realizat ca e posibil sa mi-se antample si mie, nu stiu daca a curs sau nu sange iar d la el nu am cum sa aflu! A spus catorva persoane c sa antamplat si se simtea ft mandru d el, ...acum ma simt prost cand uni dintre prieteni mei dn copilarie ma considera o sfinta pentru ca am aproape 18 ani si cred ca st inca virgina! nu pot sa le spun c sa ant nu vreau sa ii dezamagesc, c sa fac sa nu ma mai simt asa? mai st sau nu virgina? nu am facut sex cu nimeni...deci c parere aveti?

Răspuns Câştigător
| stresu a răspuns:

Asta e... daca nu te simti bine, dar cred ca ti-e doar teama sa te ionveti cu propria sexualitate. E normal sa experimentezi, poate e mai bine asa ca probabil te va durea mai putin la contactul sexual in sine cand se va intampla.
Prietenii tai sa te valorifice pentru personalitate, mintea si experientele comune, nu pentru un himen; e irelevant. Nu lasa o mentalitate stupida sa iti umbreasca viata. Ca a spus altora, asta il face un om de proasta calitate, nu era nimic de laudat.
Nu minti, ci doar lasa discutiile in aer. Pana la urma voi incepeti conversatia la cafea cu "mai esti virgina?". Sa nu iti fie rusine cu tine! Pana la urma ai fost de acord sa ajungi acolo cu tipul respectiv, deci chiar daca nu mai aveti nimic in comun, nu e sfarsit de lume.
@cosmin : spala-te tu cu lamaie in zona intima! de ce sa minta fata? Un iubit adevarat nu va fi preocupat de un detaliu minor.

72 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti sparta in cur fa rolling on the floor cu degetul auzi doamnerolling on the floor nu stii ce sa mai minti esti sparta ca o galeata da plastic **** pl da urata shji stearpa te spun eu lu tacto fi a draq

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, te-as sfatui sa intri pe site-ul clopotel, sa intri pe educatie sexologica si acolo sa pui intrebarea asta doctorului la rubrica "Intreaba doctorul".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneti lamaie in "pasarica " inainte sa faci sex cu adevaratelea. Storci o lamaie, iei o palnie si torni sucul de lamaie. laughing Am vorbit serios asa a facut o prietena a unui prieten de-al meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala e un cretin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. cum sa incep? daa esti virgina dar nu in sensul adevarat adica vr sa. ti sp ca daca nu ai facut. o cu nimeni esti virgina...nu trebuie sa te iei dupa altii dk ai prieteni care te sustin asta conteaza.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti prost...fruntea sus si mergi inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca himenul nu ti rupt mai esti virgina

| leonard19jr a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un control ginegologic(orice fata il face regulat) cat despre laudatul prietenului tau e ceva normal. toti baieti se lauda

| Gabryell10 a răspuns:

Dar ce crezi, intereseaza asta pe altcineva decat pe tine? Pe cel care-l intereseaza, nu i-ti este prieten adevarat, iar pe cel care se va indragosti de tine, cu siguranta ca nu il va interesa! Iar daca te intreaba, e mojic, nu te merita sau nu are ganduri serioase!

| jgj a răspuns:

Esti virgina si nu te mai speria. tu nu ai treaba cu ce zic altii e corpul tau si faci ce vrei cu el, ai o varsta i-ati viata in maini si distreaza-te(cu cap bineinteles)

| Iuliuk a răspuns:

Daca vrei sa afli daca mai esti virgina, eu zic sa te duci la ginecolog, ca asta e cea mai exacta metoda ca sa afli. Degetul nu dezvirgineaza mereu, sa stii! Speranta nu e pierdutabig grin Si nu te mai lua dupa toti tampitii, ca de obicei sex faci dupa casatorie!

| bennayong a răspuns:

Sa fim seriosi i se poate intampla oricui---mai ales daca te lasi purtat de val-un sut in fund un pas inaintelaughing

| roxani a răspuns:

Mai oameni buni, atatea raspunsuri aiurite, adunate la un loc nu am mai auzit. Fata draga, dezvirginarea, in general, este un proces destul de dureros si care necesita ceva mai "mare"decat un deget. Nu zic, ca nu se poate dar imi vine greu sa cred ca s-a intamplat asta doar pentru ca individul ala ti a introdus degetul. Si oricum, chiar daca deflorarea s-a produs, cum mama naibii ii puteti spune fetii sa se spele cu lamaie?"?laughing)) Un deget a fost, nu toata armata! laughing Credeti ma, mai stramta de atat nu cred ca se poate! laughing))