Am impresia ca faci greseli mari, daca e verisoara ta, trebuie sa stie chiar tot? Daca tu esti sora mea, trebuie sa stii tot despre mine? Povestea asta seamana cu povestea mea, am cunoscut o fata si ma placea mai mult verisoara ei, dupa ce m-am desp de ea, am stat cu verisoara ei a doua zi dupa despartire.Ai grija sa nu patesti si tu acelasi lucru
Nu m-am amestecat in relatia lor. Erau despartiti iar cand varamea a aflat ca urmeaza sa fim impreuna a sarit intre noi.
Stupid, oricum nu vâd sensul să vă bateți pe un băiat, în afară de faptul, presupun că sunteți încă în școală...
Si daca prietena lui e verisoara ta "CE?". Ce importanta are asta ? Dragutzo, sa spuna intregii scoli, tot ce stie despre tine, si tu sa ii spui tot ce stii despre ea. Daca spune, oricum nu o sa te vada intr-o alta lumina. Degeaba spune, ce ai facut in trecut, conteaza viitorul. Nu pica in plasa ei, si mergi inainte. Acuma, am ajuns cu totii sa fim santajati, tocmai de rudele noastre .
Pai ar trebui sa afli pe cine iubeste baiatu respectiv si daca pe tine te iubeste atunci explicatii amandoi verisoalei tale ca va iubiti.Suces.Sper ca am fost de ajutor
Renunta inainte sa iti strici reputatia. Mai conteaza acum, si de ce vrea el.
Mutubal întreabă: