| SweetCake022 a întrebat:

Pai... mie imi place de un baiat cu care vorbesc destul de des dar el are prietena.
[ iubita lui e verisoara mea X.x ]
Era cat pe ce sa fiu cu el dar s-a bagat ea si mi-a spus ca daca nu renunt la el spune intregii scoli tot ce stie despre mine. [ e varamea deci stie cam multe ]
Ce fac? X.x

9 răspunsuri:
| piitiicc a răspuns:

Daca tii la el, lupti.

| AndroidGB a răspuns:

Renunta inainte sa iti strici reputatia. Mai conteaza acum, si de ce vrea el. happy

| Azµre a răspuns:

Nu te amesteca în altă relație, nu e frumos.

| mini35 a răspuns:

Pai ar trebui sa afli pe cine iubeste baiatu respectiv si daca pe tine te iubeste atunci explicatii amandoi verisoalei tale ca va iubiti.Suces.big grinSper ca am fost de ajutorhappy

| SweetCake022 explică (pentru Azµre):

Nu m-am amestecat in relatia lor. Erau despartiti iar cand varamea a aflat ca urmeaza sa fim impreuna a sarit intre noi.

| Alex a răspuns:

Cati ani aveti toti 3?

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Si daca prietena lui e verisoara ta "CE?". Ce importanta are asta straight face? Dragutzo, sa spuna intregii scoli, tot ce stie despre tine, si tu sa ii spui tot ce stii despre eawinking. Daca spune, oricum nu o sa te vada intr-o alta lumina. Degeaba spune, ce ai facut in trecut, conteaza viitorulwinking. Nu pica in plasa ei, si mergi inainte. Acuma, am ajuns cu totii sa fim santajati, tocmai de rudele noastre laughing.

| Azµre a răspuns (pentru SweetCake022):

Stupid, oricum nu vâd sensul să vă bateți pe un băiat, în afară de faptul, presupun că sunteți încă în școală...

| PlayWithMe a răspuns:

Am impresia ca faci greseli mari, daca e verisoara ta, trebuie sa stie chiar tot? Daca tu esti sora mea, trebuie sa stii tot despre mine? Povestea asta seamana cu povestea mea, am cunoscut o fata si ma placea mai mult verisoara ei, dupa ce m-am desp de ea, am stat cu verisoara ei a doua zi dupa despartire.Ai grija sa nu patesti si tu acelasi lucru happy