| 6ase6ase a întrebat:

Pai.sal big grin o intrebare pentru fete big grin fetelor care baieti vi se par mai atragatori happy ce " comerciali " gen tzoale colorate bling-bling freze basini sau... rap'eri adica baietzashi de cartier big grin haine largi, figuri etc big grin golani laughing si poate puteti si sa argumentati big grin

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Eu personal aleg golanii. Nu pot spune un motiv exact, insa in comparatie cu celalt tip de baieti, imi plac mult mai mult. Cunosc ambele genuri si crede-ma ca sunt mult mai suportabili rapperi laughing. Acum nu pot spune ca ceilalti imi displac, cu toate acestea... stilul nu conteaza prea mult. Daca iti place, iti place si gata! happy

10 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Ceva intre ei 2 ar fi ideal.
Nu vreau un barbat colorat ca un papagal, cu o freza a degete bagate in priza, dar nici unul cu, curu pantalonilor la glezne!

| Romancutza a răspuns:

Alte variante?

Ce pot spune, vestimentatia ca vestimentatia, este ok. Dar personalitatea? Nu multora fete le plac golani, pustani de cartier, toate aceste chestii, pe unele le pun intr-o lumina proasta.Doar niciuna nu vrea sa fie barfita pe la colt ca"Ma.ai vazut-o p'aia, a mers aseara cu ala..."diverseoh go onNu stica putin din stilul fiecaruia, dar nici in exces.MAi mult punem pret pe umorism, atentie, romanticism.Acum totul depinde si de fetele cu care stai, unele chiar ar da orice sa fie cu unii de cartier"doar e misto si la moda sa fii cu unu d'asta... ce stiu astia". nu te supara, am incercat sa folosesc un limbaj de al vostru, FRATE.peace.

| redrosegirl a răspuns:

Pt mine nu conteaza vestimentatia, ci caracterul, comportamentul! Nu ma intereseaza banii lui, masina lui, ci doar sa-mi ofere respect, iubire si protectie.Sa ma faca fericita! Degeaba e frumos, bine imbracat, daca te bate, te injura, iti vorbeste la misto. Nu as sta nici cu un baiat urat, sa-mi fie rusine sa ies cu el pe stradalaughing, sa fie dragut si sa stie cum sa se comporte cu o fata, restul nu mai conteaza!

| michaelj a răspuns:

Gen Shushanu, cel mai tare rap'er, dohi.

PS: How you doin'?

| 6ase6ase explică:

Ma ideea era strikt tzoalele...nu cum arata, cum gandeste, ca de frum e rolling eyes era vorba doar de look d haine. straight face

| 6ase6ase explică:

Ee pl nu cont vestimentatialaughing adica ati iesi cu unu dragut dar care se imbraca ca un boschetar rolling on the floor? stiu eu ce stiu oh go on

| divisima a răspuns:

Cei finuti:d

| Andrrada a răspuns:

Sincer, eu aleg prima varianta pentru ca nu`mi plac baietii care se imbraca cu 3 numere mai mari insa nici un manelar care sa`mi sara in ochi "D&G" si sa crape tricoul pe el. dupa cum ai spus si tu ne referim strict la "tzoale" happy Cine spune ca vestimentatia nu conteaza MINTE! Parerea mea vestimentatia e cartea de vizita a unei persoane apoi restul.big grin

| Lorutzu a răspuns:

Pai. eu as alege baietii de cartier cu figuri... cum ai zis si uh golani. depinde acum de fete. big grin