| Goete a întrebat:

Pana acum eram mereu mare si tare dar acum am mustrari de constiinta puternice.
Concis spunand, am lasat-o gravida!
Nu sunt deloc mandru si o sa va spun cum am lasat-o, dar ce recomandari imi dati; cum sa fac sa trec peste problema asta? Ma simt terminat psihic cu ce am facut cu ea.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

N-ai spus cum „ai lasat o gravida".
Unde ai lasat-o?
Pe o banca in parc?

38 răspunsuri:
| iulia0514 a răspuns:

Iar e o întrebare capcana?happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Valeu fratele meu te credeam campion la pat dar ai belit carasul. cum am spus ai doua variante ori fugi și plătești pensie alimentara ori o ceri de nevasta și devii SCLAVUL SOTIEI ca sa fi alături de copil

| Goete explică (pentru iulia0514):

Nu e nici o capcana, nu am dat poate toate detaliile dar ce am scris e adevarat.
Adica am scris esentialul

| iulia0514 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

E campion dar nu te grăbi sa tragi concluzi e prea deștept sa facă el astfel de greșelihappy

| iulia0514 a răspuns (pentru Goete):

Am înțeles! Deci ai lăsat-o pentru că era gravida?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru iulia0514):

Cand ai o Bunăciune maxima cu care rupi patul la propriu chiar și cel mai ager bărbat iei poate pierde controlul

| Goete explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu e cazul asta...
Am rupt patul doar o data, daca tii mite cand ti-am scris. Tu ai spus ca o iubire adevarata e atunci cand rupi atul, la propriu.
Si eu ti-am spus ca pe mine m-a Fu**t Guvernul cu pretul la Energie; asa ca am luat toporul si am rupt patul si l-am pus pe foc (ca por dormi pe saltea) -- si atunci mi-am dat seama de marea dragoste pe care o am fata de Guvern

Nici vorba!
Cum sa o las pentru ca era gravida? As fi Ultimul Mohican! Zic Mitocan

Știu! Ști ca eu am încredere în tinehappy

Dar mi-ai citit privatul, nu?

Da! Oricum știai ca am încredere în tine mai mult decât in alte persoanehappy

Iti foarte multumesc happy

Nu ai pentru ce! Cum i-am zis și lui verginica ești prea deștept sa faci o asemenea greșealăhappy

Dar am gresit, maine o sa incerc sa explic greseala mea; acum sunt prea trist si astept mai multe pareri despre cum as putea trece peste asta...

Ok! Sper să-și dea cineva seamahappy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Goete):

Ai dat cu pumnul în masa când ai aflat ca ai lăsat-o gravida?

M-ar ajuta mult...

Credhappy

| Hypefox a răspuns:

Ma gândesc dacă ai lăsat o gagică care era gravidă si ai mustrări pe conștiința ca suferă gravidutza si asta e problema sau faptul că ai lăsat pe una gravidă deci you are tătic... Ceea ce n-as crede. laughing
Dar in orice caz, ii propui de un avort poate laughing sunt soluții laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii bărbat și asumăți răspunderea!

Nu zic să o și iei de nevastă, deoarece poate nici ea nu vrea sau oricum asta doar voi decideți, dar nu o lăsa singură și până la urmă femeia ca femeia, dă-o dracu' că poate ea, dar nu uita de copii te rog, fii lângă ei de la naștere până la moarte! Nu le oferi până la urmă copiilor tăi traume.

Poți să-i ceri și avortul, dar noi chiar am schimbat câteva vorbe și am înțeles astfel că ești român, chiar dacă peste hotare și bănuiesc că dacă ești și român ești și creștin. Oricât de pasager ar fi fost totul sau poate o iubești sau nu, dar te rog, nu-i cere un avort. Un avort este un păcat greu în fața Domnului. Nu ai vrea să ai nici tu, nici ea pe conștiință un suflet. Evident că eu doar îți spun versiunea cea mai pură și cea mai nobilă conform religiei, dar nu pot de aici din spatele tastaturii să oblig pe nimeni la nimic și nici să salvez eu o viață, sper că îmi înțelegi vorbele în sensul cel mai bun și pur și nu o să mă judeci pentru ceea ce am simțit să transmit sau la fel tu să te simți judecat.

Doar Dumnezeu are dreptul să judece, eu doar mi-am făcut datoria de a mai aminti de El, chiar și cu gândul că poate o să-mi sară în cap acum lumea.

Succes în luarea celei mai înțelepte decizii și cum spuneam, aia da, nu le oferi traume copiilor tăi, dacă decideți să aveți copilul.

| iulia0514 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu a lăsat gravidă nici o femeie stai liniștithappy

| darrio2007 a răspuns (pentru Goete):

Una e sa scrii „am lasat o gravida".
Alta e sa scrii „am lasat-o gravida".
Care e varianta ta?

| Goete explică (pentru darrio2007):

Am scris corectwinking
Si tu ai sesizat corect

| Goete explică (pentru darrio2007):

Eu am un Microcar, un ciclomotor, o masinuta din astea care merge cu 45km/h si e de doua persoane.
Ieri am iesit cu Microcarul, impreuna cu prietena mea.
Si am lasat o gravida. Nu am lasat-o gravida!
Mai exact, am lasat o gravida in statia de autobus, desi o cunosteam ca mi-e vecina. Dar n-am adus-o acasa. Ca nu puteam, masina e de doua locuri sad
Dar sunt trist pentru asta

| Goete explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

I-am dat raspunsul lui Darrio2007winking

| Goete explică (pentru anonim_4396):

Multumesc happy

| Goete explică (pentru Hypefox):

Aproape asa :p
I-am scris in al doilea raspuns lui Darrio2007 cum s-a intamplat totul

Am clarificat totul cu ajutorul lui Darrio2007 happy
Mi-a cazut o piatra de pe inima!
Acum ma doare laba piciorului stang sad