Dacă ești bărbat adevărat ia- o de nevasta și creșteți copilul împreună. Dacă nu vrei măcar sustine- o în creșterea sopilului.
Tata ești deja oricum. Dacă o sfătuiești sa facă avort și ea accepta vei deveni tatăl ubui copil omorât la a cărui ucidere ai fi complice.
Noi avem un vecin pe strada care e însurat și cu 2 copii și ne-a spus odată când era plilit ca prietena lui din tinerețe a făcut un avort și ca în fiecare zi se gândește cu vinovăție la acel copil, ca acea și el un loc pe lumea asta. După un eventual avort te va mustra conștiința și mai tare și te vei simți și mai prost.
Am mai avut contraverse cu tine. Esti atat de indoctrinata cu Dumnezeul tau ca nu vezi nimic altceva decat ce Vrei Tu Sa Vezi. Eu cred in Dumnezeul lui Spinosa - stii despre ce vorbesc? Pentru ca sa iti faci o idee trebuie sa iei in considerare mai multe puncte de vedere.
Revenind; Am lasat-o in statia de autobus, ca n-am putut-o lua, eram cu o masina de doua locuri; am scris clar si nu degeaba am selectionat raspunsul castigator.
Un pic de gramatica? Ca sa intelegi ce intreb, nu de alta.
Cand mi-a cazut piatra de pe inima, mi-a cazut exact pe laba piciorului stang, ceea ce a facut sa par ca sar intr-un picior de bucurie - si pana la urma am crezut si eu ca de bucurie sar intr-un picior.
Si crezul este important, asa ca acum sunt Fericit
Bravo, mă bucur. Altădată sa ai o piatra mai mica. Sau deloc.
Ba ai lasat-o gravida! Asa ai scris in intrebare.
Acum o dai la intors ca e altfel decat ai scris prima data.