Draga mea,tu nu mai traiesti viata ta,nici a voastra,traiesti viata LUI!
O sa ajunga sa-ti spuna cand sa razi,cand sa plangi si cand sa respiri!
Cum de ai lasat sa se intample lucrul asta?
Inteleg ca nu vroiai sa va despartiti si ii faceai pe plac,dar exista limite,a ajuns sa se poarte cu tine parca i-ai apartine ca telefonul mobil sau ca mana lui proprie!
Situatia asta trebuie sa inceteze,el a inteles ca nu-l vrei sa-l pierzi,stie ca asta ti-e slabiciunea si face orice vrea,stie ca POATE!
Ti-am spus ca se poarta cu tine ca si cum i-ai apartine complet, ca si cum ai fi o bucata din el, o mana de exemplu.Toti avem maini si nu dam importanta lucrului astuia,nu?
Stii cand ne intereseaza ca avem mana? Cand sau ne doare sau o pierdem! O mana indiferenta nu prea ne starneste interes,dar daca ne doare fugim la doctor imediat,sa ne faca bine.
Asa ca,draga mea,doare-l! Fa-l sa il doara ca pleci,ca iesi,ca nu il asculti si sa ai incredere in judecata ta!
Nu-l mai lasa sa-ti spuna cum sa gandesti,nu ti-ai pierdut uzul ratiunii in doi ani,tot tu esti,cu acelasi creier gandesti si,sunt sigura ca poti gandi corect!
Arata-i o alta fata,nu-i mai da explicatii si nu-i mai fa pe plac,sclavii se trezesc la un moment dat!
Si,fii foarte hotarata,nu mai puteti continua asa,ori isi baga mintile in cap,ori trebuie sa va despartiti,oricat NU VREI tu!
El s-a obisnuit ca e "capul" in relatia voastra si a uitat cum era la inceput,pana si caracterul lui bun de atunci il neaga!
Asa ca,il vei ataca cu propriile arme,vei iesi cu prietenele fara el,ii vei da replicile care ti le dadea el cand tu ii cereai socoteala,te vei transforma doua saptamani,o luna,in EL!
Ori isi revine,ori n-o sa-si revina vreodata,asta e caracterul lui real si nu cred ca il iubesti asa cum a devenit acum!
Gandeste-te,fa-ti strategia si fie ce-o fi, asa nu se mai poate, si nevasta lui daca erai si tot nu avea dreptul sa se poarte in felul asta!
Mult noroc!
Imi place cum gandesti, si multumesc pentru sfaturi, chiar sunt excelente si mi-au dat mult de gandit si o sa incerc mult sa tin cont de ce ai scris.Te pup:*
E primul pas si e unul bun.
Gandeste si sa ai incredere in TINE!
Pup!
De cele mai multe ori comunicare este solutia. Vorbeste cu el, explica-i ce te deranjaza si daca tine cu adevarat la tine isi v-a schimba atitudinea fata de tine.
Bafta!
Am mai purtat discutii cu el si nu prea ajungem la o rezolvare.Si da am vorbit cu el si de curand despre ce ma deranjeaza pe mine si pe el si el nu intelege nimic.El considera ca se poarta corect,ca e vina mea ca s-a schimbat si mereu imi spune ca nici lui nu`i place de mine, ca am defecte ca persoana care il deranjeaza foarte mult si nu le mai suporta, ca nu se simte bine cand iesim mai multi ca eu uneori zic lucruri care il fac sa se simta prost sau fac gesturi care lui nu-i convin.Si ca inainte nu eram asa si etc. Si degeaba ii explic ca fac asa din vina lui,sau ca oamenii se mai schimba si ca el se poarta mult mai urat ca nu intelege decat ''e vina ta''. Inainte vorbeam cu el despre orice si ma simteam in largul meu si ma asculta,incerca sa schimbe ceva,acum simt ca nu pot ajunge in mintea lui,nu e atent la mine, nu apreciaza cand incerc sa schimb ceva in bine si mereu e nemultumit si crede ca trebuie sa il ascult eu ca e mai mare si are dreptate, ca si cum ar fi stapanul meu si mai rau ma enerveaza.Deci,la noi, comunicarea nu mai este solutia
Cred ca cel mai bine e sa iei o mitraliera si sa il extermini.Primul glont sa se duca direct spre jucaria lui deoarece posesia ei il face sa se creada superior .
Cred ca singura solutie pentru problema ta (avand in vedere ca nu vrei sa te desparti de el) este sa fii cat se poate de INDIFERENTA! este singura arma pe care noi o avem impotriva lor. arata-i ca poti avea o viata si fara el. mergi si distreaza-te. daca vreodata ii ceri ceva si zice nu, nu te ruga de el. desi eu una ii faceam papuceii de mult, daca e asa cum zici tu...
Mersi pentru sfat .Mda,si persoana care eram eu inainte sau la inceput cand am stat cu el, nu ar fi rezistat o secunda langa el.E ciudat cum iubirea iti afecteaza creierul, si am incercat sa ma mai despart de el dar pana la urma ne-am impacat.