| guess_who a întrebat:

Pana la urma m-am impacat cu iubitul meu(cel care s-a lins cu una in club de fata cu mine). Dar as vrea sa-i intorc aceeasi moneda.Idei?

18 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Merita?

cami
| cami a răspuns:

Da, linge-te si tu cu altul in fata lui...garantat aceeasi reactie.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu te cobora la nivelul lui. Urmeaza sfaturile lui Amar sau dai papucii.Nu te merita, o va face si altadata...

| lia a răspuns:

laughing Eu in locul tau nu mai recunosteam acest lucru in public laughing
Dar, faptul este consumat...ai inchis ochii, de acum de ce vrei sa ii faci acelasi lucru? Iti place baiatul? Sau te-ai impacat cu el numai pentru ca sa te desparti tu de el?
Astept raspunsul tau happy

Janina
| Janina a răspuns:

Daca te-ai impacat cu el numai pentru a te razbuna asta sa fie rusinea ta! nu te sfatuiesc sa faci nimic...paraseste-l, nu se merita sa ramai cu el daca ti-a facut asta, tipul nu te respecta. Si daca nu te respecta acum nu o va face niciodata.
fi obiectiva si lasa-l!

| hândel a răspuns:

Incepe prin a flirta cu altii cand esti cu el. Razi la glumele altora si da mai putina importanta cuvintelor lui. Incearca treptat sa-i dai de inteles ca incepi sa-l uiti, sa-ncetezi sa mai tii la el. Il va innebuni. Asta-i o buna metoda de razbunare. Fii martora suferintei lui si, cand consideri ca va fi suficient, il poti ierta, sau nu. Uneori merita sa-i dai o lectie, eu am primit una si, mi-a prins binewinking

| ioanaa a răspuns:

Poate ar trebui sa o lasi balta cu el, gandeste-te daca se merita sa cobori la nivelul lui, nu te umili. Gaseste-ti pe cineva care sa te iubeasca sincer si nu mai accepta din partea niciunui baiat asemenea chestii.

| Ben. a răspuns:

Nu stiu cum vine treaba cu moneda, dar sunt foarte curios pe unde o lingea?!

| Antonimu a răspuns:

Da... hai la tata >:d<

| MarYoBenucci a răspuns:

Razbunarea Arma Prostuluiwinking

| cici_6785 a răspuns:

Daca a facut asta inseamna ca nu te iubeste lasa-l si gata. Si amar daca el nu o iubeste treaba cu datul "mai putina importanta cuvintelor lui" nu il va face sa simta nici rece nici cald

| vio a răspuns:

Razbunarea i arma prostului... tu da dovada ca esti mai desteapta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu trebuie să plătești cu aceeași monedă, doar ești cu el și asta ți-ai dorit, restul nu mai contează.
Și încă ceva: răzbunarea este arma...
Să fii iubită.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa te lingi si tu cu una?
Tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rupeo si fugi. s-a lins? pana unde?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Naravul din fire n-are lecuire."Asta-i prima data dintr-un lung sir...Si apoi daca ii platesti cu aceeasi moneda, care ediferenta dintre voi doi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare absurd (chiar "gretos") sa "te lingi" cu unul ca sa-ti faci gelos prietenul, sau sa te razbuni. Si mi se pare degradant sa te impaci cu el doar ca sa te razbuni.

| sandica_3907 a răspuns:

Nu cred ca merita sa mai continui o relatie care nu poate fi frumoasa, daca prietenul tau isi permite sa faca asa ceva de fata cu tine inseamna ca nu te iubeste cu adevarat, paraseste-l pana nu-ti va face mai mult rau.