Mai am cateva lucruri sa va spun dar o sa fac si partea a doa cred ca deja scriu prea mult pe o foae
Lasa ma, nu conteaza ca sunt gay, ca oricum. si-asa ma. Daca mai conmtinuam sa zic si ca am f***o pe bunica-mea in spital nu m-ai crede deci lasa astea ca se putea mult mai rau deci ce e scris nu e neaparat apogeu raului sincer sa-ti zic
Eu cred ca esti bisexual. Totusi, fara nici o jignire, n.ai vrea sa consulti un psiholog ceva?
Cred ca esti un troll ce se plictiseste foarte rau. Cum dracu ai reusit sa scrii toata povestea aia de zece pagini, nu-mi dau seama.
Daca ai scris povestea din imaginatie, atunci trebuie sa consulți un psiholog. Daca este reala.....adio si n-am cuvinte.
Si psihologul unde in gasesc? e la spital sau unde? sau caut pe strada cabineturi de psihologie? poate gasesc vreunu pe centru... dar Totusi mi-e cam rusine sa ma duc la psiholog cand stiu ca o sa rada psihologu de mine cand ii zic astea si o sa ma barfeasca... mai bine ma abtin, sa fiu sincer.
Inteleg inteleg ce vrei sa spui dar nu prea am incredere eu in psihologi... daca ii spun ca sunt bisexual incepe sa faca misto de mine sa ma porecelasca "bisexualu" sau mai stiu eu ce, mai bine ma abtin sa zic sincer decat sa ajung de rasul orasului.
De ce sa iti fie? Pai ce ai borat pe tastatura sa de ce iti e jena sa mai scrii ceva nu inteleg :? sterge-o si tu nu stiu
Papusa, eu sunt tensionat si nu stiu ce sa fac si cum sa scap din situatia asta. Adica daca ma mai ia ala sa sparg case sau banci cu el si ma prinde politia si iar ma inchide cativa ani... ar fi tare aiurea si nu-i pot rezista anturajului si influentei. Dar cel mai frica imi e de daca ma intreaba unul pe strada sau in orice loc ma intreaba daca sunt gay sau bisexual, eu nu stiu ce sa ii raspund si daca nu nimeresc si o zic p'aia gresita o sa isi dea seama ca eu nu stiu nici ce inseamna gay si nici ce inseamna bisexual(bisexual e tot una cu homosexual nu?, pai si atunci gay ce mai e? numai fete?) si de aceea nu prea le am eu cu termenii.
Frate...fara suparare da nu e bine ce faci. Daca esti bisexual fa cu o fata, daca esti gay fa cu un baiat dar p***** peste p***** nu prea suna bine
Dacă tot ceea ce ai scris este real eu îţi sugerez să mergi la un psiholog.
În primul rând nu e nicio ruşine, iar în al 2-lea rând el nu e pus acolo să râdă sau să te bârfească, ci să te ajute.
E singurul în măsură să îţi dea sfaturi.
N-am să te judec, fiindcă nu de asta ai nevoie acum.
În legătură cu prietenul tău, ajută-l să treacă peste asta, să nu mai bea şi să meargă la medic, să se trateze.
Desparte-te de fata aceea, va afla cândva şi nu va fi atât de bine, mai ales dacă ţine la tine.
Despre soţie şi cei doi copii, nu mai am ce să mai spun.
Baftă!
As zice eu pe cine am vomat dar ma abtinEsti atat de amuzant cu povestile tale, incat te las ca pe tine, esti inofensiv.
Tu crezi ca un psiholog se angajeaza in primul rand la meseria asta crezand ca va avea parte zilnic de comedii? Nici de cum! In primul rand, pregatirea lor ii face sa se abtina in orice situatie jenanta! Dragul meu, ei lucreaza cu mintea, automat si cu mintea lor! In al 2. lea rand este in dezinteresul lor financiar sa rada de un pacient! In al 3.lea rand poate a trecut pe acolo un om cu o poveste de viata mult mai comica decat tine sau nu numai un om, zeci, sute. Astea.s argumentele care poate te vor convinge totusi sa consulti un psiholog fiindca, recunoaste si tu, problema ta e grava! Sfatul meu este sa te desparti de aman2. Si de fata si de tipul acela dubios. Si sa iei o pauza fiindca implici emotional intr.un mod negativ un numar mare de persoane fara voia si vina lor, acesta ar fi principalul motiv. Al 2 lea este ca ambele relatii iti provoaca tie rau, mai ales cea cu omul acela!
Sense please!? n-am inteles nimic din ce-ai zis mai bine decat sa vb aiurea ca prostu mai bine taci ca desteptu ba ce zici
Pfffffffffff... dar omul ala e viata mea, inseamna totu pentru mine, nu stiu ce ma dac fac pentru el da mai bine ma sinucid si gata ca ti-am zis ca e treaba ca psihologu: ii umfla rasu si p'aia de n'ai treaba. mersi pentru sfat dar mai bine cred ca ma sinucid daca mai afla si sotia as cu cei 2 copii de situatia noastra amoroasa
Nu ai cum sa intelegi atat timp cat nervul il ai in dos, nu ca barbatii normali ) Tu nu gandesti cu ce ai pe umeri, ci cu ce ai in spate )))))) P.S cine stie sa inteleaga, va intelege, tu nu ai cum ca nu esti barbat
Maiii, ti.am dat mura in gura si tu o ti pe a ta?! Sinucide.te, dar sa imi zici unde stai sa vin cu lumanari! Nu generalizez si nu marginalizez, dar piticelm are dreptate, ma jur : "Tu nu gandesti cu ce ai pe umeri, ci cu ce ai in spate laughing)))))) P.S cine stie sa inteleaga, va intelege, tu nu ai cum ca nu esti barbat "! Daca era o relatie normala de tip gay mai ziceam, dar cred ca esti si psihopat de nu iti dai seama la varsta pe care pretinzi ca o ai de raul care il faci si ti.l faci! Da.ti foc ca faci mai rau daca mai stai!