anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana sa stau cu un baiat se dadea asa de smecher si tupeist imi cerea atatea 'gurite', dar cand m.am cuplat cu el ii era rusine sa vina sa ma pupe.Acum nu mai suntem impreuna de ceva luni, dar asa se mai da la mine din cand in cand dar foarte rar.Si pare mai timid cu mine.Pe altele le ia de gat, de mana, mai incepe sa le faca si complimente din astea luate de pe google, adica la vrajeala.si eram cu o fata si de fata cu mine i. a zis daca vrea sa mai stea acolo langa ei. x( Vorbeste si cu mine, se da si la mine, dar cand suntem doar noi doi si vorbeste mai altfel.Zambeste, se uita intr-un anumit fel la mine. Face asa pentru ca ii sunt indiferenta sau sunt mai speciala pentru el?

Răspuns Câştigător
| TitiDrLove a răspuns:

Nu va inteleg deloc laughing sa mai lupte dupa ce i-ai spus ca nu mai vrei sa stai cu el? Tu crezi ca daca tine la tine si ii spui "nu" in momentul in care iti impartaseste sentimentele faci un lucru bun? straight face Crezi ca de e mai timid nu a fost putin stresat pana te-a intrebat daca vrei sa fiti iar impreuna? Iti spun eu : lumea lui a fost distrusa cand a vazut raspunsul asta si nu cred ca o sa mai incerce sa te cucereasca... Voi credeti ca un refuz e banal? Poate schimba 100% situatia. happy Daca e un baiat care priveste fetele doar ca pe un castig si care nu are sentimente pentru nimeni nu se va da batut...va arata lumii ca va vor castiga(va place sa lupte altii pentru voi)insa daca ii spui "NU" unui baiat care e putin mai sensibil nu va ma iincerca niciodata sa te cucereasca laughing Si poate de aia sta si departe de tine, a inteles ca nu vrei sa mai aveti de-a face si nu vrea sa te enerveze sau nu vrea sa sufere daca sta langa tine.Pentru el esti speciala oricum happy Daca mai doresti vreo relatie cu el, acum tu trebuie sa faci primul pas happyFa-l sa prinda iar incredere in tine.Peste un refuz un astfel de baiat nu trece prea usor happy'
Mult noroc

6 răspunsuri:
| EuTeIubesc a răspuns:

Yocred ca esti mai speciala pentru elhappy
Pt k daca cu tine se comporta altfel, asta e pentru ca asa e el, Dar daca cu altele face asa, inseamna k ii e rusine, e f timid, ii e frica sa arate si celorlalti asta.happy.
Iar at cand e numai cu tine, dc sa se ascunda?happy, Iti arata k inca te mai plk putin...
Ma rog asta e parerea meahappy, Sper k te.am ajutathappy

| Sergiu1989 a răspuns:

Laurra11 ai dreptate el in jurul tau poate fi natural fara sa ascunda nimica si de acea ar fi bine sa il susti parerea mea, preteniile adevarata se gasesc greu si da cred ca inca mai tine la tine poate el vrea sa para tupeist de fata cu cailalti sa te faca tot o data si geloasa dar in sufletul lui nu sti ce e daca nu il intrebi big grin succes sper ca am fost de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu ce are ala in cap sincer habar n-am tineretul din ziua de azi nu prea stie ce vrea

| TitiDrLove a răspuns:

E timid ca te iubeste de aia. se pierde si crede-ma ca ii pare rau ca nu poate sa faca ceea ce isi doreste...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TitiDrLove):

Pai m.a intrebat pe mess daca as vrea sa stau din nou cu el si cand i.am zis nu, ca se ruga acum ceva timp mult de o fata, a zis cum zici tu. Daca chiar ar fi tinut nu ar fi luptat putin sa fie cu mine?

| TitiDrLove a răspuns:

Acum nu ai facut nimic decat sa ii sporesti starea de confuzie. Dandu-i ignore din cauza ca se da la altele il faci sa se gandeasca ca tu tii la el si ca a reusit sa te faca geloasa. Comportamentul sau a fost unul de copil dandu-se la toate fetele doar ca sa il observi tu ca sa iti vada reactia, desigur.Trebuia pur si simplu sa discuti cu el din acel moment ca nu are rost sa faca asta si ca in cazul in care vreas sa te faca geloasa, a reusit fiindca il placi... nu era foarte oke?