| enTine a întrebat:

Pare hazliu, dar n-am idee. Cum sa ranesc o persoana foarte tare incit sa regrete ca m-a parasit, fostul meu prieten. Mie inca imi place de el, si vreau sa-l ranesc tare, tare. happy Sunt rea in asa cazuri. Ajutati-ma si sa nu-mi zice-ti ca nu vreti sa ma ajutati ca nu vreti sa faceti rau, el a facut ceva mai rau de atit. Nu va pot explica, asa ca ajutati-ma. Sa stiti ca n-are inima daca a facut asa! happy

13 răspunsuri:
| AlinNxD a răspuns:

Iti place de el dar totusi vrei sa-l ranesti?

| andree21a a răspuns:

Daca tie iti place de el, nu inteleg de ce vrei sa-l ranesti..eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el..si mie mi s-a intamplat la fel si acum regret ca nu i-am mai acordat o sansa.succes oricum!

| Miru68 a răspuns:

In primul rand capul sus si sa fii tare! Si mie mi s-a intamplat la fel cu fostul. Cred ca ai putea sa il ranesti combinandu-te cu cel mai bun prieten al lui, o sa te urasca, dar o sa il faca sa ii si para rau....Cam asta e tot ce imi vine in minte acum. Sa stii ca insa s-ar putea sa regreti pe viitor. happy

| Demonull a răspuns:

Iti pierzi timpul, invata sa „pierzi" totusi gandeste-te ca el a pierdut.
Nu puteam tine oamenii langa noi, si nu are rost sa ne mai pese de acele persoane odata ce au plecat din viata noastra.Mergi inainte, altu pe urma altu, altu si altu.sex si iar sex.Traieste clipa, da-l dracului de trecut nu ajuta la nimic! Prezentul conteaza si mai ales viitorul care crede-ma ca ti-l faci singura!

| neutrino a răspuns:

Razbunarea cea mai crunta este, atunci cand dusmanul tau, este silit sa recunoasca ca tu esti bun (a), iar el este rau!

| ywar a răspuns:

Si daca raul pe care tu vrei sa il faci se va intoarce fix impotriva ta, intr-un moment in care lumea iti va fi mai draga? Raspunde-ti tie!

| varcolaccc a răspuns:

Pentru tine si pentru restul. Oameni buni sunteți bolnavi la cap, sunteți redusi rau daca va ganditi sa faceți sa sufere alta persoana pentru ca ati pierdut-o. Foarte bine daca asta a considerat el sa te lase bravo lui, face-ai ceva care la determinat sa te lase. Asta cu e pierderea lui e vrajeala, din moment ce te presaseste cineva e pierderea ta nu a lui. Acum ca am dat cam rau in voi, va zic sa puneti suflet in relații ca dupa suferiti ca prosti si va ganditi la chesti de genu asta sau mai stiu eu ce...

| varcolaccc a răspuns (pentru AlinNxD):

Apropo de ultima parte. Nu are inima daca te-a părăsit? Daca nu te mai iubea vroiai sa stea cu tine din mila? Cand simti ca relatie scartaie termini. Nu ai inima daca nu faci ceea ce simti.

| Fatamuntilor a răspuns:

Esti micuta...
Stii cea mai buna arma e ignoranta.Ingrijeste-te mai mult, fa-te frumoasa, i-ati o hainuta noua.Cu siguranta ca te va remarca.

Dar daca are pe altcineva, eu zic sa-l lasi in pace.
Baieti se gasesc si pentru tine.

| Alcyon a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare. Oricum, daca nu-i mai pasa de tine, nu prea mai e nimic de facut. Pana la urma, tu vei pica prost, fiindca nu-ti vezi de viata ta.

| irina20 a răspuns:

Fii iubita unui prieten de-al lui si cand e prin prejma fi senzuala si sexi. Daca mai simte ceva pentru tine, se v-a deranja, daca nu nimic nu-l v-a misca!

| onasis1961 a răspuns:

Daca te iubeste, poate decat te testeaza. DAca nu, nu cred ca-l mai poti ranii prin gelozie!

| LookAtMeNow a răspuns:

Stii, este o vorba care spune ca: Succesul e cea mai buna razbunare. Interpretabil in cazul tau. Adica : DA-L NAIBII. Gandeste-te ca daca o sa faci o chestie care sa-l raneasca va insemna ca iti pasa si ca ii dai atentie. Dupa cum suna povestioara, pare a fi vorba de inselat? (scuze daca gresesc).
Pana la urma mai sunt miliarde de baieti in lumea asta.Si ce e al tau e pus de o parte, asta ca sa stii. Daca ar fi vrut sa faci parte din viata lui, fii sigura ca te aflai acolo.Deci, stai calma, continua-ti viata si nu te mai stresa pentru nimicuri.Te pup.