| Dependentdesuc a întrebat:

Parere sex protejat in timpul menstruatiei. Vreau niste pareri de la cineva care are habar macar!

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exclus.

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Nu recomand sexul in timpul menstruatiei, deoarece se poate produce hemoragia interna!

| HaHaGirl a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce exclus?!

| HaHaGirl a răspuns:

Da normal ca protejat, mai ales ca atunci cand esti la menstruatie ai o pofta mult mi mare de sex decat in zilele normale, gen sex salbatic chiar, plus ca te simti excelent dispar toate durerile, crampele abdominale le urasc si asa le exclud decat sa stai 5 zile nemiscata in pat pentru ca te doare burta de mori mai bine ai parte de o noapte super incinsa ai multe avantaje dar si faptul ca a doua zi lenjeria e plina de sange e oribil in afara de asta eu chiar recomand sexul PREOTEJAT la menstruatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am facut cu prietenul meu si nu doar o data. Din moment ce va protejati nu are ce sa se intample.

| SimonaQs a răspuns:

Protectie inainte de toate!

Este posibil sa fi auzit ca nu poti ramane insarcinata in timpul menstruatiei: fals! Intr-adevar, numarul de sarcini datorate sexului in timpul menstruatiei este mic, dar totusi exista! Poti ramane oricand insarcinata chiar daca mult mai greu in timpul menstruatiei si in plus, in aceasta perioada esti mult mai predispusa infectiilor vaginale si contactarii unei BTS (Boala cu transmitere sexuala). La fel ca si in cazul oricarui alt tip de sex si in timpul sexului la menstruatie trebuie sa folosesti mijloace de protectie. Cel mai sigur mijloc de protectie in acest caz este prezervativul, iar daca este asociat si cu pilule contraceptive in cazul in care le iei oricum de ceva timp, atunci protectia este si mai sigura.

Citeste!

http://www.divahair.ro/cuplu/sex_in_timpul_menstruatiei:_da_sau_nu__q__

Funda?

| Dependentdesuc explică:

poate ramane insarcinata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dependentdesuc):

Daca o faceti protejat normal ca nu, dar mai exista ceva de care nici o fata nu ti-a zis ca partenera de sex poate face anumiti ganglioni la san si nu numai

| thezbx a răspuns:

E scarbos, atata tot

Abh
| Abh a răspuns:

Daca va protejati cu prezervativ si sangerarea fetei nu e abundenta, e in regula.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HaHaGirl):

Pentru ca :1.o faci numai daca iti plasce mizeria
2. Daca vrei neaparat sa te expui la riscuri, eu nu ma opun.
Retine ca ceeea ce spun, o fac pentru ca pot vedea dincolo de mintea umana. daca vrei sa ma contrazici, fa-o si imi spui rezultatul dupa ceva timp, dar sa nu plangi.Numai bine si sper ca ai inteles ce iti spun.

| mona a răspuns:

Nu iti recomand

| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Eu nu recomand, mai bine fară.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HaHaGirl):

1Disconfortul 2 Se pot transmite si declansa anumite boli mult mai rapid decat in mod obisnuit.Numai bine.

Întrebări similare