Nu trebuie să gândești asa
Mai mult noi fetele gândim asa când este vorba despre un băiat
Noi femeile apreciem mai mult băiatul care este un pic mai insistent .
Noua ne place sa fim curtate
Oricum Fi tu însuți
Daca imi place de el, il ascult.
Daca nu-mi place, ii spun sa-si vada de drum si plec.
Ce drăguț
Mi ar plăcea să știu că un băiat se simte emoționat sau descurajat în fata mea
Oricum. Cute.
In ce sens ti-ar place? Adica mna sa il vezi cum se chinuie si e stresat sau? Sunt chiar curios oare daca ii scriu sau ma vad fata in fata cu ea oare mai as avea o sansa?
Nu te lu-a dupã tipele de mai sus, astea nu au patit mai niciodata sa aibã unu motivi in fata lor pentru ca nu sunt cine stie ce.
Orice baiat are emotii, are emotii când abordeaza o frumusete.
Una care aratã ok sau mai urâta, nu ai ce emotii sa ai. Si ar fi bine sa o iei incet, nu te duci si te bâlbâi in fata uneia ca te faci de rusine, alegi tipe care aratã de nota 4- maxim 7 sa nu fii chiar atât de emotiv cu una de 9 sau 10. O sa pari penibil daca esti rusinos si nu rezolvi prea multe mai ales daca nu simte atractie fizica pentru tine.
Iubitul meu a fost timid cand l-am luat, acum nu mai are de ce sa fie asa cu mine ca avem ceva timp impreuna si ar fi culme.
Avea emotii de fiecare data cand ne intalneam, isi cerea scuze pentru fiecare chesti mai nasoala pe care o facea sau spunea chiar daca era o nimic toata avea si are foarte mult bun simt de asta l-am si luat.
Daca era un necioblit cu aere nici nu il bagam in seama ca nu imi plac "smecherasi" ce se dau in figuri.