| Bodychip1979 a întrebat:

Parerea fetelor.
Ce parere aveti despre un baiat care vine sa vb si incepe sa se balbaie si sa para stresat in fata voastra? Bineinteles din cauza emotiilor

Răspuns Câştigător
| QElenaBoghiu a răspuns:

Nu trebuie să gândești asa happy

Mai mult noi fetele gândim asa când este vorba despre un băiat happy

Noi femeile apreciem mai mult băiatul care este un pic mai insistent happywinking.
Noua ne place sa fim curtatewinking

Oricum happy Fi tu însuți happy

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca imi place de el, il ascult.
Daca nu-mi place, ii spun sa-si vada de drum si plec.

| RAY a răspuns:

Fetelor nu le place catelusi si indiferenti, badboys

| QElenaBoghiu a răspuns:

Ce drăguț happy

Mi ar plăcea să știu că un băiat se simte emoționat sau descurajat în fata mea happy

Oricum. Cute.

| Bodychip1979 explică (pentru QElenaBoghiu):

In ce sens ti-ar place? Adica mna sa il vezi cum se chinuie si e stresat sau? Sunt chiar curios oare daca ii scriu sau ma vad fata in fata cu ea oare mai as avea o sansa?happy

| Freya1 a răspuns:

E dragut daca e emotionat.Ma face sa ma simt speciala.

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Toate fetele spunem ca ne plac baietii mai timizi si ca sunt dragalas ca se emotioneaza cand sunt cu noi doar tu zici ca e invers.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Sunt buni de tinut in zona prieteniei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lu-a dupã tipele de mai sus, astea nu au patit mai niciodata sa aibã unu motivi in fata lor pentru ca nu sunt cine stie ce.

Orice baiat are emotii, are emotii când abordeaza o frumusete.

Una care aratã ok sau mai urâta, nu ai ce emotii sa ai. Si ar fi bine sa o iei incet, nu te duci si te bâlbâi in fata uneia ca te faci de rusine, alegi tipe care aratã de nota 4- maxim 7 sa nu fii chiar atât de emotiv cu una de 9 sau 10. O sa pari penibil daca esti rusinos si nu rezolvi prea multe mai ales daca nu simte atractie fizica pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

O face cu mâna lui, se uita numai dupã bunaciuni

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E asta un adevar mare

Iubitul meu a fost timid cand l-am luat, acum nu mai are de ce sa fie asa cu mine ca avem ceva timp impreuna si ar fi culme.
Avea emotii de fiecare data cand ne intalneam, isi cerea scuze pentru fiecare chesti mai nasoala pe care o facea sau spunea chiar daca era o nimic toata avea si are foarte mult bun simt de asta l-am si luat.
Daca era un necioblit cu aere nici nu il bagam in seama ca nu imi plac "smecherasi" ce se dau in figuri.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

E si normal naty sa ai un gram de timiditate cand intalnesti un om e logic

Ma stia din copilarie nu asta era o problema, asa e el de felul lui.