Singură persoane care caută ceartă acum esti tu! Mai citește o dată titlul întrebării: am cerut păreri! Adică vreau să știu Cum văd și alte persoane lucrurile despre care am vorbit, nu am voie? Este scris undeva în regulamentul acestui site că nu am voie să mă consult cu alte persoane vizavi de experiența mea cu anumite lucruri? Nu înțeleg care e problema ta sincer dacă vrei să răspunzi ceva Răspunde dacă nu ar fi bine să taci și să îți vezi de treaba ta! Se vede de la o poștă că tu ești aici pentru ceartă, și dacă ceartă, să știi că sunt persoana complet greșită doar am cerut niște păreri / schimb de experiențe și atât!
Nu neapărat că sunt nesigur pe mine și nici nu caut neapărat o pereche pur și simplu vreau să știu păreri despre treaba asta cu agățatul în cluburi atât.
Eu una nu as avea nimic impotriva daca as fi cu un grup de prietene /prieteni si ar veni un băiat la mine sau la una din grup )).
Dar nu mai sunt vremurile bunici acum in club te duci doar sa agati si sa si *** in seara aia ce ai prins si cam atat ))
Atat timp cat mergi pe deviza si scrie pe tine "am nevoie", poti sa incerci si la pescuit, rezultatul va fi acelasi: Inca 5 ani dusi pe p. Dunare.
Hai sa fim seriosi. daca ar veni "la una din grup" clar ai avea ceva impotriva. Adica "de ce m.ii lui se duce la aia si nu vine la mine?! Da ce, eu sunt mai proasta, am curul prea mare sau ce!? Asa ceva e inacceptabil! Adica eu nu am nevoie de P. rieten, eu nu sunt femeie frumoasa si desteapta si talentata si. si. si toate cele, eu nu merit ****ta sau cum?!? :O" Si uite asa ai face si mai multe riduri.
Frate ce te bagi peste parerea mea? Nu s asa invidioasa fiecare e cu gustul lui
Stai ca poate isi mai face zeci de conturi si aici pe TPU si isi ia singur apararea, cum o face la clipurile de la iUmor si X Factor. Aici nu cred ca mai poate sterge si reinnoi comentariile...