| malakeie a întrebat:

Pareri despre dating-ul din 2024
Chiar a devenit lumea chiar asa de superficiala?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

1. O mizerie complet. Daca nu cunosti persoana respectiva de multa vreme si iesi la date cu persoane de pe internet "pescuite" pe platforme gen tinder, o sa ai parte numai de surprize neplacute. Dai de tot felul de ciudati si ciudate. Barem Dumnezeu sa te fereasca sa iesi la un blind date fara macar sa schimbi 2 vorbe la tel sau pe un chat cu persoana respectiva ca sa iti faci o oarecare idee.
2. Da. Asta este "la moda" si asta se promoveaza. Sentimente de carton pentru o populatie vesnic cu ochii in telefon.
Fun fact:
Acum cativa ani am iesit la o intalnire cu o fata cunoscuta pe Facebook. Surpriza mea a fost ca fata indiferent ce subiect abordai, nu isi scotea ochii din telefon, efectiv statea pe scaun la masa si butona telefonul. Cand ne-a servit ospatarul mancarea, statea si facea poze si le punea pe insta sa vada toata lumea ce mananca ea si la ce restaurant serveste pranzul ca sa se laude. M-am scuzat frumos, am platit ce am comandat si am plecat lasand-o acolo pe telefon. Cand am ajuns acasa am gasit 100 de mesaje de la ea in care ma intreba de ce m-am suparat si isi cerea scuze pe motiv ca asa e ea, nu poate sta fara telefon. Si asta nu e singura experienta de genul. Cu alta ocazie am iesit cu una care avea pozele alteia pe contul de Facebook, era efectiv alta persoana, si cu cativa ani mai in varsta decat mi-a zis initial ca are. Si anii ca anii dar avea cu vreo 75 de kg peste fata din poze. Zici ca eu eram prost sa nu observ ca m-am intalnit cu o orca in locul unui delfin.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| KingOoO a răspuns:

Dating-ul 2024 este 99% plin de târf* cu**e si cocalari cu puţulica strâmbă si tatuați.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde in ce anturaje te invarti.
Dar da, lumea a devenit mai superficiala. Din pacate asa sunt modelel din ziua de azi.

| AlexSM86 a răspuns:

Au existat dintotdeauna atat oameni superficiali, cat si oameni profunzi, doar ca inainte de a se dezvolta atat de mult media si internetul, nu existau nici atat de multe modele de slaba calitate si nici atat de multe medote facile de a cauta si de a-ti alege o persoana cu care sa vrei sa incerci sa incepi o relatie. Pe de o parte, oamenii aveau mai multa rabdare sa isi cunoasca partenerul si sa il inteleaga, pe de alta parte le era frica sa nu ramana singuri si incercau mai mult sa rezolve problemele care apareau in interactiunea cu partenerul. Presiunea sociala a scazut cu timpul din punctul asta de vedere.
Superficialitatea e din ce in ce mai raspandita in toate directiile, nu doar in dating pentru ca asta exista foarte multe optiuni, iar viteza cu care le poti accesa e foarte mare. In lipsa unei nevoie de introspectie si de descoperire/intelegere de sine, oamenii vor fi superficiali. In lipsa unor modele bune, nu va exista nici ghidare in sensul asta.

| RAY a răspuns:

Femeile mereu au ales acel mascul alfa care facea echipa cu alti masculi la vanatoare,el era conducatorul acelui trib,avea gene foarte bune, reprezentarea unor gene este prin aspectul fizic nu prin suflet,barbati din ziua de azi sunt penibi,sensilibi,slabi ca forta fizica,mintala,mai curajosi erau bebelusi lor,de asta fetele nu au ce alege, e plin de gene proaste, rar barbati, e plina lumea barbati barfitori,plangaciosi,imaturi,vai de capul lor, se vor intretinui de femei, barbati slabi mereu au vrut control asupra femei, societati, vezi ca si in ziua conducatori omeniri sunt niste frustrati, misogini, vai de capul lor

| Hyperion7 a răspuns (pentru KingOoO):

Legenda spune că 4.5 din 5 bărbați au țeava strâmbărolling on the floor

| MarianWLF a răspuns:

Daca vrei sa scapi de drame in 2024 invata sa depistezi mastile puse si persoanele cu intentii neserioase, se pot educa, poti deveni foarte bun chiar.
Exista o diferenta, persoane care ies la date in cautarea unei simple "relatii" si persoane care ies la date in cautarea partenerului de viata, no bullsh! t taken, din care categorie alegi sa faci parte tine doar de tine, nu stiu daca acesta va fi inca un an singur dar stiu ca nu e loc pentru relatii de distractie, vreau ACEA persoana, in marea aceasta de superficialitate aleg sa caut acul in carul cu fan indiferent cat e nevoie sa stau singur pana gasesc.

Întrebări similare